Iskantar Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Φόρτωνα themes απο sites εδώ και ένα χρόνο. Απο τότε που έκανα μια τελευταία αναβάθμιση του λογισμικού του κινητού μου (NOKIA N80) δεν με αφήνει να εγκαταστήσω κανένα γιατί "ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ". Δοκίμασα πάνω απο 30 θέματα και όλα το ίδιο. Ξέρει κανείς κάτι?
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Ρυθμισεις -Ασφαλεια - Διαχειρηση πιστοποιητικων και αλλαζεις καποοια ρυθμιση που δεν θυμαμαι αλλα θα το δεις αμμεσως.
Xdanger Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 τα πιστοποιητικά λείγουν μετά από 6 μήνες οπότε γύρνα την ημερομηνία πίσω
geo7dlx Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 τα πιστοποιητικά λείγουν μετά από 6 μήνες οπότε γύρνα την ημερομηνία πίσω ρε παιδια εχω το nokia n93i. αλλα αλλαζω την ημερομηνια και δεν κανει τιποτα. παλι τα ιδια. ''εχει ληξει το πιστοποιητικο σας η ειναι λαθος η ημερομηνια σας'' θα ηθελα γρηγορα βοηθεια γιατι το κινητο το χρησιμοποιω με απειρους τροπους. σας παρακαλω με λεπτομερειες. ειμαι νεος στο θεμα ευχαριστω
aris_ray Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 γυρνα την ημερομηνια μεχρι να βρεις την σωστη.
jackie Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 συνηθως το ετος αλλαζουν ξεκινα απο το 2006 και ανεβαινε!!!!
antwnisxristos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 παιδια εχω το ν73 και εχω τωρα το προβλημα με το πιστοποιητικο!!!!μπορει καποιοσ να με βοηθησει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.