Filos19 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Α και ποιος είναι ο σκοπός του τόπικ για να καταλάβω?? Θα μπορούσε να μπει στο official off topik thread και όχι εδώ
pappous_soulis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Filos19,μήπως θέλεις να γίνεις admin στην θέση του admin? :-P
Filos19 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δεν χρειάζεται να είμαι admin για να "πιστεύω" ότι ένα τόπικ ανήκει αλλού από τι έχει τεθεί Για να το διαγράψω πρέπει να είμαι admin αλλά όπως βλέπεις δεν διέγραψα τίποτα
AFANIS_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 κλασσική άσκηση χαλάρωσης στα μαθήματα θεάτρου...εκεί βέβαια το κάναμε για να μένει χαλαρό όλο το κορμί και να μάθει να λύνει τον εαυτό του ο "ανερχόμενος"...
liapinio Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια οντως γινεται αυτο.το ειχα δει στον χαρδαβελλα,το ειχε κανει ο γκελερ αν θυμαστε.το εχω κανει με την παρεα μου και εχουμε βγαλει πολυ γελιο.τους σηκωναμε και μετα απο τα γελια τους αφηναμε και πεφταν
The_Judas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Το είχα κάνει και εγώ στο λύκειο αυτό το κόλπο. Δεν νομίζω να είναι και κάτι το ιδιαίτερο ή το επιστημονικά ανεξήγητο. Πιστεύω πως είναι ζήτημα σωστής κατανομής των δυνάμεων που ασκούνται. Αν 4 άτομα ασκήσουν δύναμη στα κατάλληλα σημεία είναι δύσκολο να σηκώσουν έναν άνθρωπο 80 κιλών?
liapinio Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Αν 4 άτομα ασκήσουν δύναμη στα κατάλληλα σημεία είναι δύσκολο να σηκώσουν έναν άνθρωπο 80 κιλών? νοιωθεις οτι ειναι πολυ πιο ελαφρυς κανοντας το <κολπο> ομως.
Sadman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 και εγω ειχα σηκωσει ενα Φιατ Ουνο 1000ρι με αλλα 3 ατομα και το αλλαξαμε θεση και μετα το εψαχνε ο ιδιοκτιτις του.Πιανετε????
peterp@n^ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 kala poios eisai, o koutalianos?? ahahaha
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.