Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εγκατάσταση της υπέρυθρης θύρας ΜΑ-620

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υποθέτω οτι πολλοί απο σας θα έχετε υπόψιν σας την υπέρυθρη θύρα USB που πουλάει το Πλαίσιο για 30 περίπου ευρώπουλα. Την αγόρασα, την εγκατέστησα και την έσκισα στο logomanager. Επειδή πήγα για μια βδομάδα στην ιδιαίτερη μου πατρίδα πήρα μαζί και την θύρα αυτή με την προοπτική να τη συνδέσω στο πισι του αδερφού μου για να του κατεβάσω καμιά μελωδία της προκοπής. Ξέχασα το cd σπίτι μου και ύστερα απο ψάξιμο βρήκα τη σελίδα της εταιρίας στο internet. Παρόλες τις προσπάθειες μου το μαραφετάκι δεν γούσταρε να εγκατασταθεί.

Ερχομαι στην Αθήνα το συνδέω στο δικό μου υπολογιστή και με το που τον ανοίγω παίρνω μύνημα οτι βρέθηκε καινούργιο hardware και τελικά τα win δε βρήκαν drivers. Τα φίδια άρχισαν να με ζώνουν, τοποθετώ το δισκάκι, εκτελώ το πρόγραμμα εγκατάστασης των οδηγών και πατάω ΟΚ στο πλαίσιο που με ενημέρωνε να κάνω restart. Όπως θα καταλάβατε(αφου κάνω εδώ ποστ επι τούτου) η μ@λ@κι@ δε λέει να εγκατασταθεί! Μου βγάζει συνέχεια παραθύρι οτι τα XP βρήκαν καινούργιο hardware και με προτρέπει να πατήσω ΟΚ για να ψάξει να βρει τους κατάλληλους οδηγούς. Έλεος έχει τύχει σε κανέναν αυτό; φταίει το μαραφέτι ή εγώ κάνω κάποια μαλακία;

Δημοσ.

to exo parei kai ego kai ektos oti kolaei an to xrisimopeiis me polla diaforetika kinita kai gia poli ora den exo kanena problima.basika apo afta pou les mallon tin akouse kata tin metafora giati stin ousia to dokimases kai se allo pc kai den doulevei.kane pantos mia dokimi na to baleis se alli usb thira bas kai!!!

kati asxeto melodies pou briskis(enoo melodies me notes pou xrisimopoii to programa pou dini mesa)

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή μια φορά και εμένα μου έτυχε κάτι ανάλογο με την ίδια συσκευή αλλά σε σειριακή έκδοση και μου είχε σπάσει τα νεύρα τελείως μέχρι να την εγκαταστήσω δοκίμασε το εξής, κανε απεγκατάσταση τα πάντα απο το cd της συσκευής ξεσύνδεσε την συσκευή και κάνε μια επανεκκίνηση το PC χωρίς να είναι συνδεμένη η συσκευή, εγκατέστησε τους drivers - software οτι έχει τέλος πάντων κλείσε το PC σύνδεσε την συσκευή ενώ είναι κλειστό και μετά εκκίνησε κανονικά φυσιολογικά θα την βρεί μόνο του και θα κάνει την εγκατάσταση χωρίς να σου ζητήσει drivers απο το cd.

Αν δεν γίνει τίποτα με τον παραπάνω τρόπο διάβασε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες γιατί εγώ έτσι είχα βγάλει άκρη.

Καλό κουράγιο με την κολοσυσκευή και εγώ τα ίδια είχα περάσει.

Δημοσ.

Παίδες ευχαριστώ αλλά τζίφος! Δοκίμασα να το εγκαταστήσω έτσι ακριβώς όπως προτείνει το site της εταιρίας σε άλλους 2 υπολογιστές αλλά τζίφος

Δημοσ.

Αν κάποιος απο εσάς μπορεί ας τσεκάρει ποια αρχεία είναι απαραίτητα για να λειτουργήσει η υπέρυθρη θύρα και ας μου στείλει το ζιπάκι τους στο [email protected]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...