yohaan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Παιδιά έβαλα το internet clean up και εκτός ότι εν τέλη μου είναι τελείως αχρηστο όταν το έχω εγκατεστημένο δεν μου εμφανίζει διάφορες ψιλοβλακείες όπως κάποια extra εικονίδια που έχω βάλει και όταν το σβήνω με το uApp μου κάνει netblockade που δεν μπορώ να δω κάποιες εφαρμογές και βίντεο στα web browsers! Τι να κάνω???? Επίσης πριν το σβήσω έχω κάνει allow all kai do not block!!!!
artech Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Για δες: ο εγκαταστάτης του έχει επιλογή για απεγκατάσταση; Αν ναι, χρησιμοποίησέ την. Κι αν σου βγάζει ότι δεν γίνεται, κάνε εγκατάσταση πάλι και μετά απεγκατάσταση.
artech Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Τότε προσπάθησε να σβήσεις ό,τι στο σκληρό σου δίσκο περιέχει το όνομα Allume και είσαι σίγουρος ότι δεν το χρειάζεσαι.
foufoutios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 μπορεις να δοκιμασεις και καποιο uninstaller.. Ισως κανει καλη δουλεια
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Συνεχίζοντας τον συλλογισμό του μέλους artech, ουσιαστικά πρέπει να βάλεις το όνομα Allume στο Spotlight και να διαγράψεις ό,τι σου βγάλει και δεν το χρειάζεσαι.
yohaan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 μπαααααααααααααααααααααααααααααα)))) den ekane doulia kai den brike kan arxia:)
Lomar Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 lol exei kai to macos tetoiou eidous bug? yohaan to programma auto ti douleia kanei akrivws? einai gia spam h gia spyware?
yohaan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 im log cleaner mailcleaner netblockade spyware(to opio den mporo na to xrisimopoiisw) kai katharizei histori cookies kai cache ayta!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.