Προς το περιεχόμενο

best combat flight sim...

ThundeR_21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εκτός του 1943, τα έχω όλα Anon. :P

Το IL-2 Sturmovik και η σειρά του είναι απλά χωρίς ανταγωνισμό στο WW2 air combat. ;)

Αλλά προσωπικά πάντα είμουν jet-fan. :P

Εγώ πάλι έχω παίξει ακόμη και το Red Baron. Και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, είναι εξομοιωτής πρώτου παγκοσμίου με 2πλάνα και 3πλάνα :Ρ Γενικότερα, τίποτα δε συγκρίνεται με μια guns only αερομαχία. :-D

Άλλο παιχνίδι που με έκαψε ήταν και το EF2000 ('97-98 ) της DID. Αν θυμάμαι καλά η ίδια έβγαλε και το F22 ADF. To EF2000 είχε βέβαια και ανακρίβειες, με πιο καραμπινάτη τα 1760 (!!!) φυσίγγια για το κανόνι.

Και επειδή προαναφέρθηκε ότι δύδκολα θα ξαναδούμε σοβαρούς combat flight sims, έχω να πω το εξής... Μπορεί να είναι ωραίο να έχεις την αίσθηση μιας ρεαλιστικότατης εξομοίωσης, αλλά αυτό δεν αρέσει στον casual fligth sim gamer. Οπότε, το επίπεδο γίνεται κάπως arcade θα έλεγα. Αν συνυπολογίσετε το μεγάλο κόστος ανάπτυξης ενός παιχνιδιού και το μικρό σχετικά target group, τότε τα πράγματα δεν είναι ρόδινα :cry:

• Moderators
Δημοσ.

Μέχρι στιγμής οι σοβαροί εξομοιωτές που αναμένονται είναι το: Black Shark add-on για το Lock On, το Fighter Ops που υποτίθεται ότι θα φέρει επανάσταση στα jet sims (όοοταν βγει) και Storm of War: Battle of Britain που θα είναι της σειράς IL-2, αλλά με νέα μηχανή γραφικών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...