nikolakis1234 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 http://hunt4gollum.blogspot.com/search/label/Posters
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 fan film ee? kala otan pesoun oi mhnyseis pou xrhsimopoiei trademark name (Lord of the Rings) exei na ginei xamos elpizw na mhn tri3oun ta kokkala tou prof...
slipknot Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Απλά το έχουνε γυρίσει fans του Lord of the Rings...ερασιτεχνικό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 twra kata poso mporoun na xrhsimopoioun akoma kai se erasitexnikh tainia to name Lord of the Rings xwris na exoun parei adeia/dikaiwmata enas 8eos 3erei...
electroasd Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Ρε παιδια το τραιλερ ειναι μονο τιτλοι??? Σαν μοθφα μοθ φιανεται....
slipknot Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 twra kata poso mporoun na xrhsimopoioun akoma kai se erasitexnikh tainia to name Lord of the Rings xwris na exoun parei adeia/dikaiwmata enas 8eos 3erei... Ε θα πέσουν καμπάνες....:mrgreen:
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μια mini ταινία από fans της περίφημης τριλογίας.... Σε HD με ελληνικούς υπότιτλους. Δεν την έχω δει ακόμα, αλλά την περίμενα! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:26 ---------- Νταξ, δεν ήταν τίποτα τρομερό... για ερασιτεχνικό πολύ καλό.
mariosk89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 το είδα και εγώ!!!! όντως για ερασιτεχνική προσπάθεια είναι αξιόλογη.αν και συνέχεια δείχνει τον Αραγκορν να περπαταει, (ούτε καν να μιλάει)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 το είδα και εγώ!!!! όντως για ερασιτεχνική προσπάθεια είναι αξιόλογη.αν και συνέχεια δείχνει τον Αραγκορν να περπαταει, (ούτε καν να μιλάει) Δεν την είδα ακόμα, αλλά αφού ο Aragorn έχει το ψευδώνυμο strider, τότε θα περπατάει αρκετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.