Προς το περιεχόμενο

60 μέτρα utp, που το βρίσκω;

GothicCrusader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο να προτείνεις στείλε pm.

Έχω πάει σε διάφορα αλλά δεν βρίσκω μονοκόμματο (δηλ μέγιστο 10, ή 20 m)

Τραγικό search μου φαίνεται ...

Δημοσ.

Πας σε ενα μαγαζι με ηλεκτρολογικα ειδη πχ Ραδιο Κατουμα και σου κοβει οσα μετρα θες.

Του λες να σου βαλει και 2 RJ-45 στις ακρες και εισαι ετοιμος!

Δημοσ.

60 metra etimo apokliette na bris tha prepi na pas se kanenan gia na sto kanei .

Distixos den mporo na sou ego magazi giati eimai apo Salonika alla einai arketa ta magazia pou ftaxnoun (fisika den milame gia ta gnosta tipou SuperMarket "PLAISIO ktl")

Δημοσ.

Στον ΚΑΥΚΑ πήγα και μου λένε δεν έχουν (~~). Μάλλον το συγκεκριμένο υποκατάστημα (;) γιατί όλοι στον καυκα με στέλνουν.

Βασικά να το πουλάει «με το κιλό» θέλω και τα τζακς τα βάζω εγώ.

Δημοσ.
Στον ΚΑΥΚΑ πήγα και μου λένε δεν έχουν (~~). Μάλλον το συγκεκριμένο υποκατάστημα (;) γιατί όλοι στον καυκα με στέλνουν.

Βασικά να το πουλάει «με το κιλό» θέλω και τα τζακς τα βάζω εγώ.

Το εκανα edit !

Ο Καυκας στη Βουλιαγμενης αναμεσα σε Μετρο Δαφνης και Αγ.Δημητριου κοβει με το μετρο 1000%

Σε ποια περιοχη εισαι?

Δημοσ.

Πρεπει ομως φιλε μου να υπολογισεις και τις απωλειες που ειναι δεδομενες σε αυτη την περιπτωση...

Δημοσ.

Αν ειναι στον ιδιο χωρο καλυτερα να το χωρισεις στα 30+30 και στην μεση να βαλεις ενα switch για να ελλατωσεις τις απωλειες.

Δημοσ.

Καλά στα 100 μέτρα νμζ έχει σοβαρές απώλειες.Α επίσης δεν υπάρχει περίπτωση μαγαζί με ηλεκτρολογικό υλικό να μη πουλάει τέτοιο καλώδιο εδω συνοικιακά μαγαζιά και έχουν μάλλον αυτοί που πήγες είναι της πλάκας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...