Mijithroulis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Σαν γομοφαγος και εγω οφειλω να πω οτι φεν επαθα κατι απο τις gourme αναζητησεις μου. Ελπιζω τουλαχιστον...
pixies451 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 λογικα οι ασπρες πρεπει να ειναι πιο νοστιμες. με τα τριμματα απο τις κοκκινομπλε,πιπερι κ ενα μυστικο συστατικο που δε θυμαμαι φτιαχναμε φαγουροσκονη
bablyk Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ τσιγαρίζω λίγες μύτες ΗΒ για μηχανικό μολύβι και μετά τις σβήνω με κόκκινο μελάνι και γίνονται θαυμάσιες!
george_o/c Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Βασικά καλό είναι να αποφεύγεται το μπλάνκο :wink: (Τόσα χρόνια στις σχολικές εξετάσεις ποτέ δεν το χρειάστηκα ) Αν είναι να χρησιμοποιηθεί, ας γίνει σε stick ... Τώρα για τις γόμες, ναι, κάτι μου είχε πει ο Pappous_Soulis ότι - cough, cough - και καλά ... ahem, ahem, κάποιον είχε δηλητηριάσει ... Ωχ, Βασίλη σόρρυ ...
pappous_soulis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Τώρα για τις γόμες, ναι, κάτι μου είχε πει ο Pappous_Soulis ότι - cough, cough - και καλά ... ahem, ahem, κάποιον είχε δηλητηριάσει ... Ωχ, Βασίλη σόρρυ ... Ή έχω αρχίσει και ξεχνάω πράγματα,ή είναι πρωί και δεν θυμάμαι πότε είπα κάτι τέτοιο Anywayz,θα μου την λύσεις την απορία στο messenger. :-P
flo1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 nick[;1767097'']Ναι, ξερεις, τα μαλακισμενα πιτσιρικια που καθονται απο πανο κ εισπνεουν μπλανκο η κολλα κλπ για να 'την ακουσουν' αγνοοντως ποσο επικινδυνο κ βλαβερο είναι ;] α αυτο κι εγω το εκανα :-? αληθεια τι μπορεις να παθεις ακριβως?
olatalefta Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 για ποιο λογο χρειαζεται blanco σε παιδι δημοτικου? να μην πω οτι δεν χρειαζεται κ ποτε,ακομη κ στις πανελληνιες αν δεν κανω λαθος απαγορευετε μπλανκο.mono μουτζουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.