Προς το περιεχόμενο

οι σχολικές γόμες κρύβουν κινδύνους ;

DIMITRISG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λογικα οι ασπρες πρεπει να ειναι πιο νοστιμες.

με τα τριμματα απο τις κοκκινομπλε,πιπερι κ ενα μυστικο συστατικο που δε θυμαμαι φτιαχναμε φαγουροσκονη

Δημοσ.

Εγώ τσιγαρίζω λίγες μύτες ΗΒ για μηχανικό μολύβι και μετά τις σβήνω με κόκκινο μελάνι και γίνονται θαυμάσιες!

Δημοσ.

Βασικά καλό είναι να αποφεύγεται το μπλάνκο :wink: (Τόσα χρόνια στις σχολικές εξετάσεις ποτέ δεν το χρειάστηκα :P) Αν είναι να χρησιμοποιηθεί, ας γίνει σε stick ...

Τώρα για τις γόμες, ναι, κάτι μου είχε πει ο Pappous_Soulis ότι - cough, cough :P - και καλά ... ahem, ahem, κάποιον είχε δηλητηριάσει ... :rolleyes: Ωχ, Βασίλη σόρρυ ... :mrgreen:

Δημοσ.
Τώρα για τις γόμες, ναι, κάτι μου είχε πει ο Pappous_Soulis ότι - cough, cough :P - και καλά ... ahem, ahem, κάποιον είχε δηλητηριάσει ... :rolleyes: Ωχ, Βασίλη σόρρυ ... :mrgreen:

Ή έχω αρχίσει και ξεχνάω πράγματα,ή είναι πρωί και δεν θυμάμαι πότε είπα κάτι τέτοιο :mrgreen:

Anywayz,θα μου την λύσεις την απορία στο messenger. :-P

Δημοσ.
nick[;1767097'']Ναι, ξερεις, τα μαλακισμενα πιτσιρικια που καθονται απο πανο κ εισπνεουν μπλανκο η κολλα κλπ για να 'την ακουσουν' αγνοοντως ποσο επικινδυνο κ βλαβερο είναι ;]

α αυτο κι εγω το εκανα :-?

αληθεια τι μπορεις να παθεις ακριβως?

Δημοσ.

για ποιο λογο χρειαζεται blanco σε παιδι δημοτικου?

να μην πω οτι δεν χρειαζεται κ ποτε,ακομη κ στις πανελληνιες αν δεν κανω λαθος απαγορευετε μπλανκο.mono μουτζουρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...