islandero Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Eνας φιλος μου εχει εναν hp deskjet 3325 και επειδη εχασε τα καλωδια τροφοδοσιας και συνδεσης μου ζητησε να ψαξω να του βρω σε καποιο eshop. Της συνδεσης ειναι usb αλλα της τροφοδοσιας δεν μπορω να το βρω ευκολα. Εχει κανεις ιδεα που μπορω να το βρω για να το παραγγειλω? Ειναι αυτο στην εικονα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Της τροφοδοσιας προφανως εχει και μετασχηματιστη.Την επισημη αντιπροσωπια δοκιμασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citizen Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δικιο εχει ο Tzotzo. Μαλλον εχει χασει το μετασχηματιστή (σε οσα HP εχω δει δεν αποσπατε το καλώδιο συνδεσης με τον printer - μονο αυτό που παει στη πριζα αποσπαται). Μην διανοηθεις να το βαλεις κατ'ευθειαν στο ρευμα 220V . Αν και η φωτογραφια είναι θολή - μαλλον στην εισοδο θεέι τασεις 15 + 3.3 V. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Moderators Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 32 βλεπω εγω, κι ενα πλην στη μεση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Φίλε μπορεί να μη συμφέρει να αγοράσεις σκέτο τροφοδοτικό (αν στο χρεώσουν πάνω από 20 ευρώ). Καλύτερα να πας σε καινούριο εκτυπωτή. Αν επιμένεις ψάξε στα μεταχειρισμένα, βάλε μια αγγελία ζήτησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
islandero Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δεν εχω χρονο να το βαλω σε αγγελια ετσι κι αλλιως δεν ειναι δικο μου και δεν με νοιαζει και πολυ! Παντως σε eshop να μην ψαχνω ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Αυτό είναι ειδικό τροφοδοτικό της HP. Αμφιβάλω αν θα το πουλάνε ξεχωριστά σε eshops. Μόνο από HP αν βρεις ανταλλακτικό ή σε μεταχειρισμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.