mkpk Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 εχω μια απορια....μιας και εχω original τα xp pro και vista ultimate (χωρις cd, mono serial ) εχω να πω παρατηρήσω τα εξεις... την πρωτη φορα που τα εγκατέστησα στο συστημα μου ολα μια ηταν μια χαρα και update και genuine και ολα και σε χπ και βιστα!! οταν χρειαστηκε να φορμαρω και να ξαναπερασω τα λειτουργικα εφαγα πορτα του στιλ το οτι το serial mou ειναι ξαναχρησημοποιημενο (απο εμενα βεβαια!!) και πως ισως ειμαι θυμα απατης και τα σχετικα.... δηλαδη τι παιζει τωρα??? θα τα εχουμε πληρομενα και θα τα σπαμε και εμεις....:evil::evil: πως μπορω ρε παιδια να πιστοποιησω οτι φορμαρα το μπρίκι και το κανα μια απλη επαναεγκατασταση???? Α ρε Bill!!!! Γιατι ρε αγορι μου τα κανεις αυτα ποιος σου τα εμαθε???? thanks!!
firewalker Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στην Microsoft. 801 500 3000 ή 211 1206 500
mkpk Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 πειρα για ενεργοποιηση και δεν μπορει να την ολοκληρωση....
dimitris2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 πειρα για ενεργοποιηση και δεν μπορει να την ολοκληρωση.... νομιζω δεν πατας για ενεργοποιηση αλλα για να σου δωσουν καινουργιο serial δε θυμαμε ποια επιλογη ειναι...
tsakonas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 einai gnwsth lalakia tis MS.... afou ta xeis gnhsia... MHN kaneis energopoihsh...de xreiazete pouthena...sto mono pou xreiazete einai safto pou epathes outws i allws to genuine check vlepei to serial sou pou nai ok...kai telos....tosa xronia den exw kanei pote activation...
venejo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Πως δεν έχεις κάνει ενεργοποίηση αφού σου μετράνε 30 μέρες αντίστροφα και σε ζαλίζουν για να την κάνεις αλλιώς κλειδώνουν. Εκτός και αν εννοείς ότι έχεις κάνα φορητό που έχουν τα έτοιμα δισκάκια τους για επαναφορά των ΧΡ για το συγκεκριμμένο μηχάνημα ή "φοράς" πειρατική έκδοση.
tsakonas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 e? ti? de to xw dei pote afto to minima ta teleftea 4 xronia... original serial
21century Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μηπως το εκανες προσφατα που παρουσισαν προβλημα οι σερβερ της ΜΣ?
mkpk Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 den ksero ti na po.. malakies gnisia kai p@p@ries.. tha ta spaso na teleionoume...
xolloth Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 den ksero ti na po..malakies gnisia kai p@p@ries.. tha ta spaso na teleionoume... εχω την εντυπωση οτι εαν παρειs την MS και τουs πειs οτι αλλαξεs μητρικη ,θα σε ενεργοποιησουν. τα περι φορματ ,δεν τα δεχονται.
louthiros20 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 εμενα παντως δεν με ρωτησαν τιποτα πηρα αμεσως 2 φορες κλειδι με διαφορα ωρας τα 30 λεπτα απο οταν πηρα το πρωτο.
xpapias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Πήρα έναν υπολογιστή με Vista και το αυτοκολλητάκι τους πάνω. Με το που τον άνοιξα εγκαταστάθηκαν κανονικά. Πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω, πχ ενεργοποίηση;
xania4ever Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Πήρα έναν υπολογιστή με Vista και το αυτοκολλητάκι τους πάνω. Με το που τον άνοιξα εγκαταστάθηκαν κανονικά. Πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω, πχ ενεργοποίηση;[/quote
dimitris2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Πήρα έναν υπολογιστή με Vista και το αυτοκολλητάκι τους πάνω. Με το που τον άνοιξα εγκαταστάθηκαν κανονικά. Πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω, πχ ενεργοποίηση; δες απο τον πινακα ελεγχου αν σου λεει οτι ειναι δηλωμενα η αν χρειαζεται ενεργοποιηση, αν συμβαινει το 2ο θα σου λεει και ποσες μερες εμειναν
21century Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μπορεις να το κανεις τηλεφωνικα δωρεαν και μεσω Ιντερνετ απευθειας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.