litle_john Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Έχω το nokia 6280 αλλα δεν ξερω απο τι μαλλον απο πέσιμο το κουμπάκι στα δεξιά που ελέγχει την ένταση της φωνής των βίντεο κτλ χάλασε.Δηλαδή το επάνω κουμπάκι για να δναμόσεις την φωνε΄λι δουλεύει μια χαρά αλλα το κάτω κουμπάκι για να χαμηλώσεις την φων΄λη δεν δουλεύει καθώλου σαν να έχει σπάσι και να μην υπάρχει κουμπί.Ούτε καν με μεγάλη πίεση. Εκτος απο επιστροφή με εγγύηση τι μπορώ να κάνω? Μόνος μπορώ να κάνω κάτι?? Μπορώ κάπως να ελέγχω την φωνή με κάποιο άλλο κουμπί? Αν το πάω στον γερμανό για service πόσα περίπου θα μου πάρουν? Ελπίζω να μην αχριστεύτηκε το κινητό... πω να ξέρατε τι στεναχώρια με βρήκε... όσοι ξέρτε help me γιατι είμαι α΄σχετος απο κινητά ευχαριστώ
litle_john Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 κανείς βρε παιδιά?? please help:-?:neutral::cry:
litle_john Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Παιδια δεν αντέχω αλο... θα το πάω για service. Θέλω μόνο να μου πείτε αν μπορεί ο Γερμανός να μου το φτιάξει, πόσο καιρό θα κάνει περίπου και πόσα λεφτά θα πάρει περίπου
S.M.Greek Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Αλήθεια παιδιά ξέρει κανείς πόσο περίπου πέρνουν στον γερμανό για να το φτιάξουν και πόσες μέρες κάνουν?? Επίσης μηπως υπάρχουν καταστήματα που φτιάχνουν κινητά πιο γρήγορα και σε καλύτερη τιμή απο τον γερμανό Ευχαριστω εκ των προτέρων
ana_mas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Αν είναι εντός εγγύησης τότε δεν θα χρεωθείς με κάτι τα service στην Ελλάδα θέλουν από 5 - 10 εργάσιμες το πολύ. Βέβαια παρατηρείται πολύ συχνά καθυστέρηση αν χρειαστεί αντικατάσταση κάποιο κομμάτι από την συσκευή οπότε αν δεν έχουν διαθέσιμο ανταλακτικό μέχρι να το αποστείλουν από την έδρα της αντιπροσωπείας μπορεί να φτάσει και τις 20 εργάσιμες ημέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.