Προς το περιεχόμενο

Μετάβαση απο shared LLU se full LLU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ακριβώς θα γίνει αν μεταβώ από shared LLU se full LLU; Αναφέρομαι στο τεχνικό κομμάτι, ήτοι το θέμα τον καλωδιώσεων εντός της πολυκατοικίας και του διαμερίσματος μου. Τι πρέπει να γνωρίζω;

Ακόμα, τι θα συμβεί αν μετά την μετάβαση σε full LLU αποφασίσω να αλλάξω πάροχο διατηρώντας όμως το full LLU;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Στην πολυκατοικία μου ο πίνακας είναι full. Για να μεταβώ σε full LLU, λογικά ο νέος πάροχος δεν θα έπρεπε να αντικαταστήσει την γραμμή του ΟΤΕ με την δική του για να μου παρέχει υπηρεσίες, η λέω μπούρδες;

Δημοσ.

AKOUME PROSEKTIKA ME TA LLU ASXOLOUME KATHE MERA

1) TO SHARED LLU EINAI OTI TO INTERNET MROREI NA EINAI SE ENALAKTIKO FOREA (VIVODI,HOL....) ALLA TO THLETHONO THA ANIKEI STON OTE KAI THA PLHRONEIS PAGIO

2) TO FULL LLU KAI TO INTERNET ALLA KAI I FONH THA ANOIKOUN TON ENALAKTIKO PAROXO

KOITA PHOTO:

my.php?image=superfk7.jpg

GIA NA GINEI AUTO THA PREPEI NA ERHEI TEXNIKOS THS ETAIRIAS STO KAFAOU THS GEITONIA SOU KAI NA BGALEI TO KALODIO APO TON OTE KAI NA TO BALEI STON PAROXO (BASIKA GINETE MIA GEFIROSH) TO IDIO GINETE KAI STO ASTIKO KENTRO

MIA KAI EIMAI GNOSTHS THS DIADIKASIAS KALYTERA EINAI MINEIS STO SHARED LLU

Δημοσ.

Όπως και να χει εσύ δε χρειάζεται να τροποποιήσεις την καλωδίωση του σπιτιού σου.Έχω την εντύπωση οτι για μετάβαση απο shared se full δε χρειάζεται καν να γίνει σύνδεση νέα στο κουτί της πολυκατοικίας σου , αλλά αυτό θα στο διευκρινίσει ο πάροχος σου.

Ακόμα κι αν χρειαστεί ο πάροχος να παραγγείλει νέα γραμμή για να σε συνδέσει , έρχεται με το καλό τεχνικός όταν έχει παραδοθεί πλεον η γραμμή μέχρι το κουτί της πολυκατοικίας σου και κάνει τη σύνδεση στην ηδη υπάρχουσα καλωδίωση.Κόβει ο παλιό καλώδιο που έρχεται απο το καφαο και συνδέει το νέο καλώδιοΤο ζουμί βασικά είναι οτι εσυ δε χρειάζεται να τροποποιήσεις τη καλωδίωση του σπιτιού σου

Δημοσ.

Μάλιστα... η όλη διαδικασία μου μυρίζει χρονοβόρες καθυστερήσεις και απροσδόκητα τεχνικά προβλήματα. Αφού η Forthnet δίνει 24Μbit και μέσω shared LLU, δεν έχω λόγο να αρνηθώ. Σκεφτόμουν να εγκαταλείψω τον ΟΤΕ, αλλά το παλιό/παρωχημένο προϊόν του είναι τουλάχιστον αξιόπιστο. Με αυτά που διαβάζω δεν μπορώ να ρισκάρω να μείνω χωρίς τηλέφωνο για μέρες και να μπλέξω με ατελείωτες γραφειοκρατίες αν παρουσιαστούν προβλήματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...