Προς το περιεχόμενο

ΝΕΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Q6600 "SLACR"

jpol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από σκέψη αποφάσισα να δώδω τον Ε6600 και να αγοράσω τον Q6600. Το μόνο που ανησυχούσα είναι η παρτίδα που θα υπήρχε στο E-SHOP διότι την προηγούμενη μέρα από την παραγγελία, είχε έρθει το μηχάνημα ενός φίλου μου και είχε παλιό s/n και δούλευε σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Τελικά το θαύμα έγινε. Για μια μέρα υπήρχε έλλειψη του επεξεργαστή και όταν ήρθε ο δικός μου ήταν "SLACR" με ημερομηνία Packed από την Intel: 15/08/2007 και εγώ τον είχα στα χέρια μου 24/08/2007..

Είναι πραγματικά απίστευτες οι δυνατότητες που έχει ο συγκεκριμένος CPU. Καταρχήν δουλεύει σε θερμοκρασίες idle 39, 36, 37, 40 και full load 57, 55, 56, 57. Ακόμη δεν δοκίμασα overclocking αλλά οι διαφορές στην λειτουργία του σε σχέση με την παλιά παρτίδα είναι τεράστια.

Όποιος ενδιαφέρεται στο E-SHOP λογικά θα υπάρχει για να τον αποκτήσει.

Δημοσ.

Συμπληρωνω οτι και στο πλαισιο εχουν ερθει αρκετα κομματια απο Q6600 SLACR,ενω γνωστοι μου ανεφεραν οτι πιθανων να εχει και το Multirama Extreme.

Δημοσ.

Μαλλον εξαντληθηκαν και στα στα μαγαζια ή είναι ανακατεμένες οι παρτίδες,γιατί βρήκα packed 20/8 και δεν ήταν SLAC.

Ο Q6600 γενικά δεν είναι ότι καλύτερο κατα την γνώμη μου,απλά είναι 4πυρηνος.Προσωπικά θα περιμένο τους Περυν και Χ38 chipset

Δημοσ.

Ο C2D6600 με τον Q6600 δεν έχει τόσο τρομερές διαφορές.

Αν σε βόλεψε όμως και είδες την μεγάλη διαφορά που περίμενες στο multitasking και video encoding τότε χαλάλι τα λεφτά του.

Πάντως οι 45nm βγαίνουν σε 1-2 μήνες και ίσως έπρεπε να περιμένεις για να δεις τι παίζεται και με αυτούς.

Δημοσ.

ρε παιδιά ,

εντάξει τα λεφτά δικά σας είναι και τα κάνετε ό,τι θέλετε , αλλά τώρα από 6600 σε Q6600 τι σόι αναβάθμιση είναι αυτή . Μια χαρά (τι μια χαρά ,.... πολύ χαρά) cpu είναι ο 6600 , εδώ ακόμη τον αγοράζει αρκετός κόσμος , και σεις πετάτε τα ωραία σας τα λεφτά σε τέτοιες αναβαθμίσεις . Τέλος πάντων , αν δουλεύεις encoding κλπ κπ κλπ ,ας πούμε χαλάλι τα λεφτά , αλλιώς πιστεύω ότι έπρεπε να περιμένεις .

Δημοσ.

νομίζω πως κάτι τέτοιο διάβασα δεν κόβω και το κεφάλι μου όμως :) αλλιώς αν δεν υποστηρίζει όταν βγούν οι penryn εγώ θα παω αν οχι σε quad τότε σε πιο μεγάλο c2d :D πάλι μια τεχνολογία πίσω θα είμαι και θα δώσω λιγότερα λεφτά ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...