jpol Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μετά από σκέψη αποφάσισα να δώδω τον Ε6600 και να αγοράσω τον Q6600. Το μόνο που ανησυχούσα είναι η παρτίδα που θα υπήρχε στο E-SHOP διότι την προηγούμενη μέρα από την παραγγελία, είχε έρθει το μηχάνημα ενός φίλου μου και είχε παλιό s/n και δούλευε σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Τελικά το θαύμα έγινε. Για μια μέρα υπήρχε έλλειψη του επεξεργαστή και όταν ήρθε ο δικός μου ήταν "SLACR" με ημερομηνία Packed από την Intel: 15/08/2007 και εγώ τον είχα στα χέρια μου 24/08/2007.. Είναι πραγματικά απίστευτες οι δυνατότητες που έχει ο συγκεκριμένος CPU. Καταρχήν δουλεύει σε θερμοκρασίες idle 39, 36, 37, 40 και full load 57, 55, 56, 57. Ακόμη δεν δοκίμασα overclocking αλλά οι διαφορές στην λειτουργία του σε σχέση με την παλιά παρτίδα είναι τεράστια. Όποιος ενδιαφέρεται στο E-SHOP λογικά θα υπάρχει για να τον αποκτήσει.
dreamwebx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Συμπληρωνω οτι και στο πλαισιο εχουν ερθει αρκετα κομματια απο Q6600 SLACR,ενω γνωστοι μου ανεφεραν οτι πιθανων να εχει και το Multirama Extreme.
Diskimpex Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μαλλον εξαντληθηκαν και στα στα μαγαζια ή είναι ανακατεμένες οι παρτίδες,γιατί βρήκα packed 20/8 και δεν ήταν SLAC. Ο Q6600 γενικά δεν είναι ότι καλύτερο κατα την γνώμη μου,απλά είναι 4πυρηνος.Προσωπικά θα περιμένο τους Περυν και Χ38 chipset
frou-frou Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Ο C2D6600 με τον Q6600 δεν έχει τόσο τρομερές διαφορές. Αν σε βόλεψε όμως και είδες την μεγάλη διαφορά που περίμενες στο multitasking και video encoding τότε χαλάλι τα λεφτά του. Πάντως οι 45nm βγαίνουν σε 1-2 μήνες και ίσως έπρεπε να περιμένεις για να δεις τι παίζεται και με αυτούς.
evkar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 ρε παιδιά , εντάξει τα λεφτά δικά σας είναι και τα κάνετε ό,τι θέλετε , αλλά τώρα από 6600 σε Q6600 τι σόι αναβάθμιση είναι αυτή . Μια χαρά (τι μια χαρά ,.... πολύ χαρά) cpu είναι ο 6600 , εδώ ακόμη τον αγοράζει αρκετός κόσμος , και σεις πετάτε τα ωραία σας τα λεφτά σε τέτοιες αναβαθμίσεις . Τέλος πάντων , αν δουλεύεις encoding κλπ κπ κλπ ,ας πούμε χαλάλι τα λεφτά , αλλιώς πιστεύω ότι έπρεπε να περιμένεις .
Lomar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά κάνουν... Μετά πέφτουν οι τιμές και τα παίρνουμε και εμείς οι φτωχοί φθηνότερα
Vatos_locos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ περιμένω για τους 45αρίδες και μετά θα αλλάξουμε cpu να δούμε και τι OC θα κάνουν και να έχω φιάξει και την υδρόψυξη για benches με Tec
@topos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ περιμένω για τους 45αρίδες Εννοεις τους Penryn?Ειναι συμβατοι με τη mobo σου?
Vatos_locos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 νομίζω πως κάτι τέτοιο διάβασα δεν κόβω και το κεφάλι μου όμως αλλιώς αν δεν υποστηρίζει όταν βγούν οι penryn εγώ θα παω αν οχι σε quad τότε σε πιο μεγάλο c2d πάλι μια τεχνολογία πίσω θα είμαι και θα δώσω λιγότερα λεφτά
Vatos_locos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 ok καλά το είχα διαβάσει τότε και παλεύω να μπω στο cpu support list αλλα το site της Asus σέρνεται Alex το Board το πήρες ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.