tip8y Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι, αλλάξτε και τον τίτλο σε "πώς να παίξετε πειρατικό MP3"
panther_512 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Αν έχεις Wii, θα βλέπεις ότι στο κεντρικό μενού στη τηλεόραση υπάρχουν διάφορα παράθυρα (κανάλια). Ένα παράθυρο σου δείχνει τί έχεις μέσα στο drive, άλλο κανάλι είναι το Wiishop, άλλο το Weather channel και άλλο το News channel, μεταξύ των πολλών που μπορεί να έχεις. Αν βάλεις το αμερικάνικο Metroid στο Wii σου, θα σου ζητήσει να κάνεις update, κάτι το οποίο δεν μπορείς να αποφύγεις. Επειδή όμως το update ψάχνει αμερικάνικη κονσόλα και εσύ έχεις ευρωπαϊκή, κάτι δεν πάει καλά, το update νομίζει ότι δεν έχεις Weather και News channels και έτσι σου τα ξαναεγκαθιστά. Έτσι έχεις στο τέλος 2 Weather και 2 News παράθυρα, εκ των οποίων τα 2 καινούργια δεν είναι λειτουργίσιμα, μάλλον επειδή είναι αμερικάνικα και το κακό είναι ότι δεν μπορείς να τα σβήσεις με κανένα τρόπο.
polakis21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά εγώ έγραψα το παιχνίδι. Το έβαλα στην κονσόλα κατευθείαν, ξεκίνησε το update και το σταμάτησα στο 15% βγάζοντας το ρεύμα. Μετά το ξαναέβαλα κατευθείαν και μου δούλεψε! Ούτε διπλά παράθυρα ούτε τίποτα. Ούτε 2 dvd έγραψα τίποτα. Είχα ήδη το update 3.0 στο wii από το ιντερνετ. Το παιχνίδι είναι κόλαση!!!!
FISHERMAN Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Με απλά λόγια η κονσόλα στο μενου της έχει κάτι κουμπάκια-επιλογές που παραπέμπουν σε δημοσιογραφικά νεα και τον κατα τόπους καιρό κατόπιν συνδέσεως με το νετ.Αν κάνεις την αμερικανική αναβάθμιση κατά λάθος τότε σου εμφανίζει πάλι τα ίδια κουμπάκια εις διπλούν δηλαδή τα οποία όμως δεν είναι ενεργά και απλά προς το παρων πιάνουν ας πουμε χώρο.
Dyolf Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Sorry που επαναφέρω το thread, απλά παραθέτω το wii number μου σε περίπτωση που θέλει κανείς να ανταλλάξει friend vouchers μαζί μου. 3870 2635 2855 8458 Έχω την ευρωπαική έκδοση του παιχνιδιού btw
aoshi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά, έχω 15 friend vouchers όποιος θέλει ας με κάνει add. 6342 6120 6040 9373 Θέλω πολύ να δω τι έξτρα έχει το παιχνίδι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.