Finn Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Προσωπικα εγω δε μπορω να δεχτω οτι οι Σλαβοι ιρτηαν στα Βαλκανια και μας αφομοιωσαν.Ζωντανη αποδειξη ειναι η υπαρξη της ελληνικης γλωσσασ.Δε γινεται να μπασταρδεuτηκαμε μ αuτοuς ωστε να χα8ηκε εντελως το ελληνικο στοιχειο ενω η γλωσσα να ειναι ακομη παροuσα. Αuτο το επιχειρημα το χρησιμοποιω συχνα.Πιστεuω οτι αuτο ποu διαχωριζει τα ε8νη ειναι η γλωσσα. Οι Γιουγκοσλαβοι ειναι γιουγκοσλαβοι γιατι μιλανε τα γιουγκοσλαβικα.Ενα ε8νοσ.Αμα μπλεξοuμε και τη 8ρησκεια τοτε οι ορ8οδοξοι ειναι Σερβοι οι κα8ολικοι ειναι Κροατες και οι μουσουλμανοι ειναι οι Βοσνιοι
nmtray2 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Βασικα, εχω σταματησει να γραφω εδω αλλα μιας και το διαβασα, ειπα να προσθεσω το εξης: Γεγονος ειναι οτι μετα την "εκθεση" του Φαλμοτετοιου, εκδοθηκαν σε Γερμανια (την ευρυτερη περιοχη) πολλα αρχαια ελληνικα συγγραματα χωρις να πληρωσουν οι εκδοτικοι οικοι δεκαρα τσακιστη για πνευματικα δικαιωματα (τοτε δεν ισχυαν αυτα που ισχυουν σημερα). Στους Ιταλους παντως, πληρωσαν για την εκδοση των Λατινικων κειμενων. (Αυτα διαβασα, αυτα μεταφερω. Δεν τα εψαξα γιατι μου ακουγονται λογικα. Οποιος θελει, ψαχνει και βρισκει και ή αποδεχεται ή απορριπτει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.