zaleia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Αν θελει κανεις να σας βοηθαω... ειμα ισπανιδα, με το να διαβασω το ινσομνια βοηθαω τα ελληνικα μου, τοτε αν μπορω να κανω κατι για σας, θα ειμαι χαρουμενη να το κανω :)
horsepower Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 εγώ δεν σπουδάζω ισπανικά αλλά αφού προσφέρεσαι δεν σε πειράζει ε?και πως ακριβώς θα μας βοηθήσεις?για πες πως λέμε θα πάω για ψάρεμα στα ισπανικά? στην Ελλάδα πως βρέθηκες?
ffilz Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Εντελώς Ισπανίδα? Και τα ελληνικά πως προέκυψαν? Η γυναίκα μου μαθαίνει ισπανικά και γενικά είναι παθιασμένη με τη γλώσσα, την Ιστορία και τους ανθρώπους. Σίγουρα θα σε χρειαστεί το χειμώνα. Σπουδάζει ισπανική γλώσσα και πολιτισμός και γενικά έχει πολλές απορίες. Από πού είσαι? Μιλάς με το Θ ή το Σ?
Lucifer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=156895
zaleia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Ειμαι ισπανιδα και μενω στην Ισπανια.... σπουδαζω ελληνικα σε δημοσια σχολη ξενων γλωσσν εννεα χρονια τωρα... Υπαρχουν δυο που διδασκουν ελληνικα, δυο σε ολη τη Χωρα ακομα δεν εχω παει στην Ελλαδα :oops::oops: Ειμαι καθγητρια ισπανικη γλωσσα... ισως αν καποιος ηθελε να μιλησει η ειχε εξετασεις και απορειες... καπως ετσι. βρηκα αυτο στο ιντερνετ, και αυτα εγινε να ειμαι εδω μεσα
horsepower Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 ναι με πρόλαβες διάολε..κάτσε για να καταλάβω είσαι Ισπανίδα μένεις στην Ισπανία και από κει διαβάζεις στο insomnia για να βελτιώσεις τα ελληνικά σου?επίσης το zaleia τι είναι?αν είναι το όνομα σου πως προφέρεται?πρέπει να γνωρίζουμε τους δασκάλους μας..
zaleia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 ffliz, ειμαι απο τη Μαλαγα, στο νοτο. Μιλαω με τα δυο χα χα, αλλα στη περιοχη απο που ειμαι, εξαρταται, στα χωρια μαλλων με το θ...
ffilz Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 που στην Ισπανία? Με το Θ και το Σ τι έγινε? Δηλαδή λες Γκαρθία Λορκα, ή Γκαρσία Λόρκα? καλύφθηκα
ffilz Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Ωραία Θα γράψω τη γυναίκα μου στο forum για να μιλάτε. Θα τρελαθεί από τη χαρά της. Αύριο όμως γιατί κοιμάται τώρα
zaleia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=156895 πρεπει να βαζω τη φοτο μου? χα χα, ενταξει... αυτο δεν το κανω στη Ισπανια αλλα εδω κανενασ Θα με γνωριζει Θα προσπαθω τωρα..
Lucifer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 ό,τι βοήθεια θες, να δεις που θα σκιστούν όλοι.
horsepower Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 πρεπει να βαζω τη φοτο μου?χα χα, ενταξει... αυτο δεν το κανω στη Ισπανια αλλα εδω κανενασ Θα με γνωριζει Θα προσπαθω τωρα.. :twisted:
zaleia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Ωραία Θα γράψω τη γυναίκα μου στο forum για να μιλάτε. Θα τρελαθεί από τη χαρά της. Αύριο όμως γιατί κοιμάται τώρα ναι, πες της
paschalia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μιλάς τέλεια τα ελληνικά -έστω γράφεις το οποίο είναι δυσκολότερο . Συγχαρητήρια .
zaleia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 ναι με πρόλαβες διάολε..κάτσε για να καταλάβω είσαι Ισπανίδα μένεις στην Ισπανία και από κει διαβάζεις στο insomnia για να βελτιώσεις τα ελληνικά σου?επίσης το zaleia τι είναι?αν είναι το όνομα σου πως προφέρεται?πρέπει να γνωρίζουμε τους δασκάλους μας.. ναι, ετσι ειναι. Το Θαλεια ειναι (το ελληινκο ονομα μου( , να σου εξηγησω, οταν ξεκινισα τα ελληινικα, ο καθηγητης μασ εδωσε μια λιστα με ελληινικα ονοματα, για να διαλεξουμε ενα και να μιλαμε στο μαθημα με το ονομα αυτα, γιατι ετσι ειναι πιο πολυ πραγματικο... και εγω το χρεισημοπιο οταν μιλαω ελληινικα, αλλα δεν ειναι το ονομα μου. Εχω ισπανικο ονομα, βεβεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.