euoukos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Sony Ericsson W850i - Πρόβλημα στο κινητό μετά την Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Μετά από επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, το κινητό δεν ξαναλειτουργήσε σωστά!!! Συγκεκριμένα, έδωσα την εντολή για επαναφορά, από το menu των ρυθμίσεων, το κινητό απενεργοποιήθηκε και ενεργοποιήθηκε μόνο του. (λογικό...) Το πρόβλημα εντοπίζεται στο γεγονός ότι μετά την ενεργοποίησή του εμφανίζει το μήνυμα "ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ" εδώ και 2 ημέρες!!! Το μήνυμα εμφανίζεται αμέσως μόλις πατήσουμε το πλήκτρο ενεργοποίησης και πριν την οθόνη που ζητάει το pin. Το μόνο που εμφανίζει είναι logo της sony ericsson και μετά.... "παρακαλώ περιμένετε".... Έκλεισα το τηλέφωνο, έβγαλα την μπαταρία το άφησα αρκετές ώρες και κατόπιν προσπάθησα ξανά να το ενεργοποιήσω, όμως χωρίς καμία βελτίωση. Του έκανα αναβάθμιση, την "δέχτηκε", όμως, χωρίς καμία αλλαγή, όταν το τηλέφωνο ενεργοποιείται παραμένει στην ίδια στάσιμη κατάσταση "ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ"!!!:-x Να σημειώσω ότι το τηλέφωνο είναι μόλις 2 μηνών, όμως λόγω του ότι ο δείκτης υγρασίας του είναι κόκκινος, παρότι δεν μου έχει πέσει στο νερό (το ξέρω ότι υπάρχουν και άλλοι παράγοντες):???:, σε κατάστημα Γερμανός που το πήγα μου είπαν ότι δεν γίνεται τίποτα!!!:confused: Δεν το δέχονταν καν να το στείλουν στο service!!! Εννοείται βέβαια ότι δεν το καλύπτει και η εγγύηση! Και ρωτώ.... ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ???? Αν το πάω σε κάποιο service κινητών μήπως με γδάρουν??? Υπαρχει κάτι που μπορώ να κάνω???? Ευχαριστώ!
ana_mas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Εγώ θα σου πρότεινα πήγαινε το στην Sony κατευθείαν και αν όντως έχει εκτεθεί σε υγρασία το πολύ πολύ να σου αλλάξουν την πλακέτα... και να χρειαστεί να υποστείς το κόστος της μόνο.
euoukos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Εγώ θα σου πρότεινα πήγαινε το στην Sony κατευθείαν και αν όντως έχει εκτεθεί σε υγρασία το πολύ πολύ να σου αλλάξουν την πλακέτα... και να χρειαστεί να υποστείς το κόστος της μόνο. Μακάρι να είναι τόσο απλό... Από ότι έψαξα όμως υπάρχει το master reset, το οποίο επαναφέρει το κινητό στην εργοστασιακή του κατάσταση και έλεγα μήπως αποφύγω τελείως και την αναμονή του service... αν ισχύει αυτό που διάβασα σε άλλα forums παίζει γύρω στο μήνα!!!! Ψάχνω να βρω αν υπάρχει κάποιο link, για να το κάνω download, μήπως και τελικά επιλυθεί το θέμα μου ευκολότερα . Ευχαριστώ!
euoukos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Πήρα στο service της Sony Ericsson (801-11-810 810) και με ενημέρωσαν ότι σε περίπτωση που ο Δείκτης Υγρασίας του κινητού είναι κόκκινος, δηλαδή το κινητό έχει υγρασία, δεν υπάρχει κάποια δυνατότητα να αναλάβουν την επιδιόρθωση της συσκευής, γιατί θα πρέπει ουσιαστικά να δώσουν εγγύηση καλής λειτρουργίας σε μια συσκευή που δεν ξέρουν αν θα δουλέψει σωστά ή όχι. ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΥΓΡΑΣΙΑ, άσχετα αν υπάρχουν ή όχι οξειδώσεις μέσα στη συσκευή!!!! :confused::confused::confused::confused::confused: Πάει το κινητάκι μου!!! :cry::cry::cry::cry::cry::cry:
ana_mas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μα καλά δεν δέχονται να την δουν τουλάχιστον σε τι κατάσταση είναι ??? Μπορεί να δίνει λανθασμένη ένδειξη ο δείκτης υγρασίας !!!! Φίλε μου θα το πήγαινα να το δουν ότι και να μου έλεγαν από το τηλέφωνο...
euoukos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μα καλά δεν δέχονται να την δουν τουλάχιστον σε τι κατάσταση είναι ??? Μπορεί να δίνει λανθασμένη ένδειξη ο δείκτης υγρασίας !!!! Φίλε μου θα το πήγαινα να το δουν ότι και να μου έλεγαν από το τηλέφωνο... Δυστυχώς, δεν γίνεται τίποτα!!!! Μου είπαν και στο Γερμανό και στην Sony Ericsson ότι αν ο δείκτης εμφανίζει υγρασία (είναι κόκκινος), τότε και να το στείλουν στο service αυτοί το επιστέφουν μετά από 1 μήνα περίπου συνοδευόμενο από έγγραφο, ότι λόγω υγρασίας δεν επισκευάζεται!!!! ΑΔΙΕΞΟΔΟΣ! Και όταν τους είπα, δηλαδή είναι για πέταμα??? Με λακωνικό τρόπο επέφυγαν την ερώτηση και άρχισαν να με ενημερώνουν για τα νέα τους προϊόντα!!!! Άσε μου έρχεται να σκάσω! :sad: Προσπάθησα να το ανοίξω να δω αν υπάρχει οξείδωση, αλλά υπάρχει μια κρυφή βίδα ή κούμπωμα που δεν μπορώ να το εντοπίσω... τουλάχιστον πριν το πάω σε κάποιο άλλο service κινητών, να ξέρω την κατάσταση του κινητού ... μη μου ζητήσουν περισσότερα από όσα αξίζει!!!
ana_mas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Αν δε κάνω λάθος υπάρχουν κάποια καταστήματα που μπορούν να το δουν ... Δεν είναι εξουσιοδοτημένα service βέβαια αλλά θα μπορούν να ρίξουν μια ματιά ώστε να σου πουν τι παίζει όντως...
euoukos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Αν δε κάνω λάθος υπάρχουν κάποια καταστήματα που μπορούν να το δουν ...Δεν είναι εξουσιοδοτημένα service βέβαια αλλά θα μπορούν να ρίξουν μια ματιά ώστε να σου πουν τι παίζει όντως... Αυτό που σκέφτομαι να κάνω είναι να το πάω σε 2-3 τέτοια service και βλέπουμε.... Δεν μου έμεινε κάτι άλλο!!! :?
euoukos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Λοιπόν ... .... μετά από πάρα πολλές προσπάθιες κατάφερα .... τελικά .... να το .... ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ !!! :grin::grin::grin::grin:
euoukos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Στο κινητό προσπάθησα να κάνω επαφορά γιατί είχε παρουσιάσει τα εξής προβλήματα: 1. Η κάμερα των βιντεοκλίσεων ξαφνικά έχασε την ανάλυσή της ... η απόδοσή της ήταν άθλια ... σε έδειχνε ασπρόμαυρο με μια γκρι ομίχλη! 2. Το τηλέφωνο ξαφνικά το ίδιο διάστημα δεν αναγνωρίζε τα handfree, τα οποία όμως λειτουργούν κανονικά σε W550i, που τα δοκίμασα. 3. Κατά το ανοιγόκλειμα της πόρτας του κινητού παρατηρούσα κάτι γκριζό-μαύρες γραμμές κάθετες να εμφανίζονται στιγμιαία στην οθόνη. Σκέφτηκα λοιπόν και εγώ να κάνω επαναφορά μήπως και λυθούν τα θέματα αυτά.... Όμως προέκυψε το πρόβλημα αυτό, για το οποίο άνοιξα το post στο forum. Το κινητό είχε "κολήσει" σε μια κατάσταση "Παρακαλώ Περιμένετε".... Το πήγα στο Γερμανό του "χτυπήσαν" μια αναβάθμιση... δεν έγινε κατί .. και την συνέχει την ξέρετε.... Εδώ και μέρες, λοιπόν ψάχνω στα forums να βρω κάτι χρήσιμο, αλλά μάταια! Τελικά εχθές το βράδυ έκανα άλλες 2 απανοτές αναβαθμίσεις στο κινητό ... χωρίς ουσιαστικά να περιμένω κάτι σημαντικό! Με την πρώτη δεν έγινε τίποτα, αλλά με την δεύτερη ... κάτω από το παρακαλώ περιμένετε έβγαλε και μια ωραιότατη πορτοκαλί μπάρα που άρχισε να φορτώνει και τελικά το κινητό επιτέλους ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!!!! ΣΗΜΕΙΩΣΗ!!! Η συσκευή λειτουργεί σωστά και χωρίς προβλήματα, η κάμερα των βιντεοκλίσεων και οι γκριζόμαυρες γραμμές δεν εμφανίζονται κατά το άνοιγμα ή το κλείσιμο της πόρτας του κινητού και επίσης αναγνωρίζει ξανά τα hands free!!!! Το μόνο πρόβλημα που έχω τώρα είναι να αλλάξω το ηχειάκι του αυτιού, γιατί από τα πολλά μου έπεσε κιόλας και δεν λειτουργεί! Με τα handsfree όμως όλα ΟΚ. Αυτά!!!! Κατά τα άλλα από την sony ericsson και το Γερμανό, για το ενλόγω κινητό δεν υπάρχει τρόπος επισκευής καθώς ο δείκτης υγρασίας είναι κόκκινος, άσχετα αν τους διαβεβαίωνα ότι στο κινητό δεν έχει πέσει νερό! Ελπίζω με αυτό το post, να βοηθηθούν και άλλοι με το ίδιο πρόβλημα!:-D:-D
ana_mas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Λοιπόν ... .... μετά από πάρα πολλές προσπάθιες κατάφερα .... τελικά .... να το .... ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ !!! :grin::grin::grin::grin: Mπραβο !!!! Χάρηκα πολύ γιατί δεν έφαγες και μικρή στεναχώρια... Άντε καλοχρησιμοποίητο με όλη την σημασία της λέξης και χωρίς άλλα προβλήματα ... :-D:-D
euoukos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Mπραβο !!!! Χάρηκα πολύ γιατί δεν έφαγες και μικρή στεναχώρια...Άντε καλοχρησιμοποίητο με όλη την σημασία της λέξης και χωρίς άλλα προβλήματα ... :-D:-D Σε ευχαριστω πάρα πολύ! :-D:-D
foxy13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Παιδιά βοήθεια! Έχω το sony ericsson w850 εδω και 1,5 χρόνο και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι που του έβαλα πολλά παιχνίδια και τα έπαιζα συνέχειά και τώρα δεν με αφήνει καν να μπω μέσα.... μου λέει ότι η ενέργειά απέτυχε και δεν ξέρω τι να κάνω άλλο.... έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και δεν έγινε τίποτα...... Βοήθειά..
foxy13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Παιδιά βοήθεια! Έχω το sony ericsson w850 εδω και 1,5 χρόνο και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι που του έβαλα πολλά παιχνίδια και τα έπαιζα συνέχειά και τώρα δεν με αφήνει καν να μπω μέσα.... μου λέει ότι η ενέργειά απέτυχε και δεν ξέρω τι να κάνω άλλο.... έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και δεν έγινε τίποτα...... Βοήθειά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.