pcfan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Είναι καιρός να ποστάρουμε τα desktop μας ! αν το δικό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 καλα κανένας ρε παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 σε μια ωρα περιμενες απαντηση? :Ρ γουειτ εχει ψωμί το ποστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Draculina Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο αλλά με βολεύει :D:D Τα superkaramba τα κατήργησα πολλή μνήμη τρώνε..Και τα dark desktop που τόσο μαρεσουν, κουράζουν τα ματακια!:D:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ros_Original Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Ορίστε και το δικό μου (Arch Linux και Gnome) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omnislash Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Ποιο desklet είναι αυτό που σας βγάζει τα εικονίδια κάτω κάτω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Ποιο desklet είναι αυτό που σας βγάζει τα εικονίδια κάτω κάτω? kde:-D:-D ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Ορίστε και το δικό μου (Arch Linux και Gnome) poly omorfo alla de stravwnesai?:???: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkoutsias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Να και το δικό μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ros_Original Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Omnislash : Τι ακριβώς εννοείς? Εγώ έχω φτιάξει ένα custom panel που έβαλα τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ συχνα. Poihths : Συνήθως προτιμώ τα πιο σκούρα χρώματα αλλά αυτό είναι στημένο στο παλιό desktop pc που έχω με μια crt οθόνη και τα ανοιχτά χρώματα με βόλεψαν αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omnislash Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Τι ακριβώς εννοείς? Εγώ έχω φτιάξει ένα custom panel που έβαλα τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ συχνα. googlara αλλά δε βρήκα τπτ σχετικό.εχεις κανά link με κανά tutorial? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos65 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Κι εδώ ένα (ubuntu feisty, gnome)... @omnilash Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ή δύσκολο να έχεις κάτω το πάνελ. Κάνεις δεξί κλικ πάνω του και επιλέγεις από τα properties να πάει κάτω, και από το "add to panel" διαλέγεις τα applets που επιθυμείς από τη λίστα. Το δεύτερο panel (αυτό που είναι αρχικά κάτω), απλά το σβήνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Και το δικό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 O pkoutsias και sotos65 πιο πολυ σαν mac το έκαναν. Και εσυ check2fire πως έβαλες το ρολόϊ δίπλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 το ρολόι ειναι cairo-clock υπάρχει και στα ubuntu repos αλλά πρέπει να τρέχεις beryl η compiz-fusion γιατί αλλιώς σου το εμφανίζει με ένα μαύρο περίγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.