Προς το περιεχόμενο

Πληροφοριες για Σαμο

tera2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αφού αν μπεις στη σχολή θα μπεις ίσα ίσα δεν έχεισ ελπίδες για επιδότηση. Ελπίζω να πέσει λίγο η βάση και να περάσεις.

στο Ένθετο Παιδεία της "Έθνος, έδινε την σχολή στα 15050 ανώτατο αριθμό ορίων για φέτος...

τι στο καλό... δεν θα μπω???

δεν πολυκαίγομαι για την επιδότηση...

έτσι και αλλιώς ο παππούς χρηματοδοτεί σχεδόν τα πάντα...

βλέπετε ωε πρώτο του εγγόνι έχω κάποια πλεονεκτήματα....

απλώς ρωτώ αν αξίζει να περιμένω μέχρι να μπω στην σχολή, να δω την σχετική κατάταξη των φοιτητών και αν παίρνω την επιδότηση...

δεν είναι και άσχημα να κρατήσω ένα σεβαστό ποσό του παππού για πάρτυ μου...

απλώς επειδή Σάμο δεν έχει Πλαίσιο και από εκεί θα πάρω τον υπολογιστή, ρωτώ για την επιδότηση για να τον πάρω αν είναι νωρίτερα, πριν έρθω Σάμο...

δεν αξίζει να ξανανεβαίνω Θεσσαλονίκη για αυτό μόνο....

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η επιδότηση έρχεται κατά τον Μάρτη...(Τότε ήρθε φέτος)

Αλλά και πάλι δεν πιστεύω να έχεις ελπίδες. Αφού καίγεσαι τόσο πολύ να τον πάρεις, πάρτον,να περάσεις καλά και το καλοκαίρι σου.

Συμβουλή: Για 1-2 μήνες μετά μη ψάξεις να δείς τι παίζει με τα λάπτοπ όμως(τιμές/τι καινούριο έχει βγεί) γτ θα απογοητευτείς αν δείς καλύτερο μηχάνημα απ το δικό σου, με λιγότερα χρήματα...

Δημοσ.
Η επιδότηση έρχεται κατά τον Μάρτη...(Τότε ήρθε φέτος)

Αλλά και πάλι δεν πιστεύω να έχεις ελπίδες. Αφού καίγεσαι τόσο πολύ να τον πάρεις, πάρτον,να περάσεις καλά και το καλοκαίρι σου.

Συμβουλή: Για 1-2 μήνες μετά μη ψάξεις να δείς τι παίζει με τα λάπτοπ όμως(τιμές/τι καινούριο έχει βγεί) γτ θα απογοητευτείς αν δείς καλύτερο μηχάνημα απ το δικό σου, με λιγότερα χρήματα...

α για τόσο νωρίς μιλάμε....

καλά...

κατάλαβα..

σίγουρα όταν θα έρθω θα έχω και τον υπολογιστή...

κοίτα δεν χαλιέμαι με τέτοια πράγματα..(να κοιτάω για καλύτερα μοντέλα από το δικό μου..)

ίσα ίσα...

το θεωρώ "ενημέρωση για την τεχνολογία..."

δεν το βλέπω κάπως αλλιώς....

πάντως το συγκεκριμένο με καλύπτει για τις απαιτήσεις της σχολής???

και κάτι τελευταίο αν είναι φυσικά εύκολο....:

την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα πάω να καταθέσω το μηχανογραφικό...

μήπως, λέω μήπως..

μπορεί κάποιος να μου στείλει λίγες φωτογραφίες από Καρλόβασι....

πώς είναι το χειμώνα, το καλοκαίρι....

και καλά τα φοιτητικά στέκια...

τεσπα, κάτι χειροπιαστό να βλέπω....

όχι ότι καίγομαι αλλά να...

να ξέρω σε τι τόπο θα έρθω....

το e-mail μου είναι:

[email protected]

ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά άλλα και όλους εσάς που με βοηθήσατε να επιλέξω την σχολή με τις πολύτιμες πληροφορίες που μου παρείχατε...

Δημοσ.

δεν μου είπατε...

το συγκεκριμένο laptop:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1099469

με καλύπτει για τις απαιτήσεις της σχολής....

είδα και στο notebookcheck.com ότι το θεωρούν πολύ καλό...

http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-8920G-notebook.9245.0.html

το θεωρώ πολύ καλό με τα χαρακτηριστικά που προσφέρει, παραβλέποντας φυσικά τα όσα κακά ακούγονται για την Acer...

φυσικά θα πάρω και μία επέκταση εγγύησης για να είμαι ήσυχος και από εκεί και πέρα θα παρακαλάω να μην μου πάθει τίποτα (θεωρώ τις βλάβες στα laptop και και λίγο θέμα τύχης..) γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα το αποχωριστώ για πολύ καιρό....

Δημοσ.

Για τις ανάγκες της σχολής σε υπερκαλύπτει.... Σου εξήγησα ότι τα μόνα (σίγουρα) "προβλήματα" θα είναι το βάρος και η αυτονομία. Για τη σχολή (παρουσιάσεις/προγραμματισμός etc) και ένα λάπτοπ των 600-700 ευρώ είναι αρκετό.

Επίσης το γεγονός ότι φοράει (S)Vista δε θα αρέσει σε πολλούς καθηγητές αφού τα κράζουν κανονικότατα.xD

Δημοσ.

του περνάω σίγουρα Linux και xp σε τελική...

δεν νομίζω να έχουν και σε αυτά πρόβλημα....

τώρα με το internet...

τι να κάνω....

να ζητήσω από Πλαίσιο στα τέλη Αυγούστου που θα πάρω και τον φορητό να μου βάλουν και το ίντερνετ ή να κάνω κάτι άλλο???

π.χ. να έρθω στη σχολή και μετά...

είναι ίσως το μοναδικό θέμα που με προβληματίζει ακόμη....

κατά τα άλλα είμαι οκ...

αν όλα πάνε κατ'ευχήν θα τα λέμε από κοντά...

στον "Αλγόριθμο της Γεύσης"

σωστός???

έτσι δεν λέγεται μία καφετέρια εκεί???

είδατε έχω μάθει αρκετά ....

Δημοσ.

Για την ακρίβεια, ο "Αλγόριθμος" είναι η φοιτητική λέσχη, σαν φοιτητική καφετέρια που λειτουργεί από τους φοιτητικούς συλλόγους και σε αυτόν δουλεύουν αποκλειστικά φοιτητές.

Όταν ήμουν εγώ τα πρώτα χρόνια, στον Αλγόριθμο λειτουργούσε και μια αίθουσα με προτζέκτορα συνδεδεμένο με NOVA και βλέπαμε όλα τα ματσάκια εκεί. Όλα αυτά μέχρι ένα καλοκαίρι που "κάηκε" ο προτζέκτορας... ;-)

Μια χαρά είναι στη Σάμο και η σχολή είναι πολύ καλή! Δεν πιστεύω ότι θα έχεις κάποιο παράπονο.

Δημοσ.

Πρώτα έλα και μετά βάζεις Internet, ακομη και για ασύρματο Cosmote/Wind μπορείς να το βάλεις από εδώ, έχουμε καταστήματα και γερμανό και wind και vodafonde (σημ1: το σήμα της vodafone είναι απαίσιο) (σημ2: δε θα σου πρότεινα oteshop, θα φρίξεις...)

Linux σίγουρα θα βάλεις αλλά με τα xp ίσως δυσκολευτείς με sata drivers σκληρού δίσκου.

Δημοσ.

Ελα καμαρι μου ελα να φας την ξενερα σου να ηρεμισεις...

Πλακα κανω μια χαρα ειναι στο Καρλοβασι...Καλο κοσμο πολυ καλη η σχολη και επισης πολυ πολυ ομορφη η Σαμος το καλοκαιρι

Καλως να μας ερθεις!!!:-):-):-)

Δημοσ.
[offtopic]

Τα έχω ψιλοξεχάσει.

Το πιο μαύρο στρατόπεδο ήταν (και μάλλον θα είναι ακόμη) οι ΤΘ κοντά στους Μαυρατζαίους.

Είχα δύο γνωστούς εκεί. Βλαστημήσανε...

[/offtopic]

θα υπογράψω.

Έκανα και 40 μέρες μέσα ατημόρητος.

ήμουν εκεί 2000-2001

Όσο για περιοχές, για το πυθαγόρειο θα συμφονήσω οτι καλοκαίρι θα απηυδήσεις.

το καρλόβασι και η γύρω περιοχη μου είχε φανεί πολυ πιο όμορφη,

αλλά δεν έχω ιδέα τι γίνεται απο κόσμο.

Όσο για αμαξι θα συμφονήσω με τα παιδιά οτι ενα μικρό 4x4 είναι η καλύτερη δυνατη επιλογή,

και οχι δεν είναι ακριβά. Βρισκεις μικρά suzuki (jimny - samurai - vitara) apo 2000 euro μεταχειρησμένα.

και καινούργια jimny και κατι άλλα του στυλ fiat panda σε τιμές ξεφτύλα.

Δημοσ.

Επισης εχει ακουστει οτι μια χρονια ενας ψαρας μαζεψε το καλωδιο του ιντερνετ του νησιου κ κοπηκε για λιγο. Περιμενω επαληθευση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...