Προς το περιεχόμενο

Πληροφοριες για Σαμο

tera2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητέ morgoth_gr,

πές μου σε παρακαλώ και άλλα πράγματα...

εκτός του ότι η σχολή είναι καλή...

π.χ. η φοιτητική ζωή εκεί πως είναι??? (αφού είσαι τελειόφοιτος κάτι παραπάνω θα ξέρεις...)

αξίζει να έρθει κανείς εκεί για να σπουδάσει???

(και να παρατήσω π.χ. το οικονομικό αριστοτέλειου που το έχω στο άνετο???)

είμαι από Μουδανιά Χαλκιδικής και πιστεύω ότι το κλίμα ας το πω και το περιβάλλον ταιριάζουν περισσότερο με αυτά που έχουμε εδώ...(και δεν είναι και πολλά - μία καφετέρια για τους νέους και ένα clubaki)...

και κάτι ακόμη:

ομάδα βόλεϋ ανδρών έχει εκεί???

διότι έμεινα 1 χρόνο μακριά από το άθλημα και δεν θέλω και 2ο...

τι λέτε???

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοίταξε, εδω ο ρυθμός ζωής είναι πού χαλαρός και τα πράγματα είναι απλά.Καφετέριες έχει και μάλιστα είναι 2 που μαζέυει μόνο φοιτητές.

Για βράδυ υπάρχει ενα μπαράκι ανοιχτό(μόνο καλοκαιρινούς μήνες ) ,2 club αρκετά μεγάλα και καλά και ενα clubaki μικρό που μαζεύει κυρίως φοιτητές.

Γενικά υπάρχουν λύσεις για να βγείς,ανάλογα με την διάθεση.Τώρα το κακό είναι οτι οι ντόπιοι δεν είναι .... συνεργάσιμοι.Χαλάνε πολύ την εικόνα(όχι όλοι,αλλά αρκετοί).

Για ομάδα βόλευ δεν ξέρω να σου πώ δυστυχώς...

Στα αρνητικά είναι ότι το χειμώνα δεν μπορείς να φύγεις όποτε θές(αυτό βέβαια το έχουν όλα τα νησια) γιατί μπορεί να τύχουν απαγορευτικά(και φυσάει συχνά εδω..).

Τα πράγματα είναι απλά:αν έχεις συνηθήσει σε ρυθμούς πόλης και δεν μπορείς να αλλάξεις συνήθειες τότε το καρλόβασι δεν είναι για σένα.

Αν απο την άλλη μπορέις να μέινεις σε νησί και σε μικρή κοινωνία τότε δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην προτιμήσεις το καρλόβασι.

Αυτά , ελπίζω να βοήθησα :-)

Δημοσ.

βασικό:

πρόκειται για πόλη ή για χωριό???

γιατί προαναφέρθηκε κάτι για χωριό...

τώρα φυσικά η έννοιες αυτές είναι σχετικές...

π.χ. τα Μουδανιά έχουν 11.000 και κατοίκους, όλοι λένε ότι θα έπρεπε να είναι η πρωτεύουσα και θεωρείται από όλους ως μία πολύ μεγάλη κωμόπολη

και δεν είμαι και τόσο "βγαλμένος" στη ζωή για να ζήσω σε μία μεγάλη πόλη όπως η Θεσσαλονίκη....

έπειτα θεωρώ το τμήμα ιδιαίτερα ελκυστικό....

κάνε κάτι για να μάθεις αυτό που είπα για το βόλεϊ..

please....

και από εμένα ένα πολύ καλό κέρασμα όταν θα έρθω Σάμο....

Δημοσ.

Δεν το λές πόλη,6-7000 κόσμο έχει το πολύ.

Είναι κόντα πάντως όλα,με τα πόδια πάς ανετα παντού(εκτός απο το λιμάνι και την αίθουσα των πρωτοετών της σχολής μας η οποία είναι στο λιμάνι...).

Θα δω μήπως μάθω για το βόλευ πουθενά και θα σου πώ

Δημοσ.

Όντως έχουν βελτιωθεί τα πράγματα σε σχέση με το παρελθόν, αλλά νομίζω ότι ο morgorth, απλά επιβεβαιώνει τα γραφόμενα μου. Είπα 1+1.5 club και είπε 2 + 1 μικρό.

Αν είσαι από μικρό τόπο και δεν έχεις μάθει να ζεις με 10 cinema, 500 καφετεριες και πολύ κόσμο γύρω σου, είναι ok το Καρλόβασι.

Να κάνω μία μικρή παρατήρηση, από τους 6.000-7.000 κατοίκους, οι μισοί είναι φοιτητές (άντρες) και οι άλλοι μισοί φαντάροι (εποπια).

Όντως είμαι λίγο υπερβολικός, αλλά το να μπαίνεις σε αίθουσα και να είστε 20 μαντραχαλαίοι και μία μη ελκυστική γυναίκα, για εμένα είναι λόγος για να μην αποφασίσω να περάσω 5 χρόνια σε ένα νησί, που χρειάζεται 2 αεροπλάνα (ή 1 με πολλές στάσεις) να φτάσω σπίτι μου, στους φίλους μου κλπ κλπ.

Ωστόσο, θα το σκεφτόμουν πάρα πολυ αν το αντικείμενο της σχολής ήταν αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου και αυτό πρέπει να το έχεις επεξεργαστεί καλά στο μυαλό σου πριν δηλώσεις το μηχανογραφικό. (Μην πας στο οικονομικό μόνο και μόνο για να είσαι Σαλόνικα, για να διαλέγεις που θα πιεις τον καφέ σου...)

Όσο για το βόλεϋ, μπορώ να βοηθήσω. Δεν υπάρχει ομάδα του πανεπιστημίου, για την ακρίβεια οι ομάδες δημιουργούνται ανάλογα τη ζήτηση. Αν βγάλεις, κανά δύο ανακοινώσεις, πιάσεις και τον γυμναστή (αν υπάρχει φέτος) και του εξηγήσεις και το ψιλοτρέξεις μέσα από φοιτητικό σύλλογο και κοσμητεία, η ομάδα σε 2-3 μήνες θα είναι έτοιμη και χρηματοδοτούμενη. Αυτό είναι το καλό, του μικρού πανεπιστημίου που οι φοιτητές έχουν λόγο και γενικότερα και αυτός είναι ένας από τους ρόλους του πανεπιστημίου στην πνευματική ενηλικίωση των μελών του.

Δημοσ.

και είμαι οκ μάλλον από την περιγραφή που μου κάνατε...

και εδώ στην περιοχή μου 2 καφετέριες έχει, άντε και 2 club...

τίποτα παραπάνω... έτσι περνούσαμε τον χειμώνα...

τώρα αυτό με τις γυναίκες...

είναι τόσο τραγικά???

δεν θα βρούμε κάποια και εμείς???

Δημοσ.

στο net που είδα λίγο, υπάρχουν γυναικείοι σύλλογοι βόλεϊ στο Καρλόβασι....

θα είναι τραγικό να μην έχει και πρωτάθλημα αντρών...(!!!)

μάλιστα είδα ότι η Σάμος έχει τις περισσότερες ομάδες πετοσφαίρισης σε σχέση με τον πληθυσμό της...

τώρα δευταραθλητής πρωταθλήματος εφήβων Θεσσαλονίκης στο βόλεϊ (φυσικά πίσω από την "κυριαρχία", τον Ηρακλή) να μην μπορώ μία ομαδούλα και εγώ....

Δημοσ.

Αντρική ομάδα βόλευ δεν έχει απο ότι μου είπαν 2 άτομα που ρώτησα σήμερα,τώρα μπορεί να δημιουργηθεί άν υπάρχει ενδιαφέρον απο αρκετά άτομα..

Δημοσ.

μάλιστα...

πόνεσε αυτό....:( :(...

τέσπα... κατά 90% έχω καταλήξει για εκεί....

ελπίζω να μην απογοητευτώ αν και δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος...

Δημοσ.

yeap yeap...

anyway...

πολλά ευχαριστώ για τις πληροφορίες....

α... morgoth_gr, χρωστάω κέρασμα..!

όταν με το καλό έρθω Σάμο θα κανoνίσουμε....

και ότι άλλο χρειαστώ θα ξαναεπικοινωνήσω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...