Προς το περιεχόμενο

Πληροφοριες για Σαμο

tera2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν φύγεις αγόρασε το χάρτη της Σάμου από Road Editions. Ο καλύτερος απ΄όλους με διαφορά.

Φέτος δεν τα κατάφερα, αλλά το επόμενο καλοκαίρι θα έρθω στο νησί για αρκετές μέρες να πεθάνω στα μπάνια... :mrgreen:

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ήμουν φαντάρος για 5.5 μήνες (χειμώνα-καλοκαίρι 2006)

[OFF TOPIC]κι εγώ φαντάρος ήμουν για 8 μήνες Δεκέμβρης 2005 - Αύγουστο 2006

που ήσουν; εγώ Μυτιληνιούς [/OFF TOPIC]

Δημοσ.

[offtopic]

Τα έχω ψιλοξεχάσει.

Το πιο μαύρο στρατόπεδο ήταν (και μάλλον θα είναι ακόμη) οι ΤΘ κοντά στους Μαυρατζαίους.

Είχα δύο γνωστούς εκεί. Βλαστημήσανε...

[/offtopic]

tera2 έριξα μια ματιά στο χάρτη μου και θυμήθηκα λιγάκι τους δρόμους. Πράγματι ο Πύργος είναι στο χειρότερο σημείο. Δε βολεύει ούτε για Βαθύ μα ούτε και για Καρλόβασι.

Πήγαινε στο νησί και κάνε τη διαδρομή από Πύργο προς τις δύο πόλεις. Μετά αποφάσισε που θα μείνεις, αν και η ταλαιπωρία θα είναι πάνω κάτω η ίδια.

Να έχεις υπόψη πως στο δύσκολο κομμάτι οι προσπεράσεις θα είναι δύσκολες έως αδύνατες, ενώ παράλληλα θα κυκλοφορούν πολλά στρατιωτικά οχήματα.

Δημοσ.

Σήμερα είχα ένα τηλεφώνημα που δε μου άρεσε και πολύ, αύριο θα ξέρω σίγουρα, αλλά μάλλον πρέπει να παρουσιαστώ λίαν συντόμως στους Μυτιληνιούς για εκπαίδευση.

Δημοσ.

Τι χαρά! Ετοιμάσου για 2-3 μέρες στο βουνό, με σκηνάκια, κουνουπάκια, σκορπιουδάκια...

Κάτι ανάλογο θα με περιμένει σε 2-3 χρόνια στο ίδιο νησί.

Δημοσ.
[offtopic]

Τα έχω ψιλοξεχάσει.

Το πιο μαύρο στρατόπεδο ήταν (και μάλλον θα είναι ακόμη) οι ΤΘ κοντά στους Μαυρατζαίους.

Είχα δύο γνωστούς εκεί. Βλαστημήσανε...

[/offtopic]

στους μυτιληνιούς είχε δύο στρατόπεδα πεζικό και πυροβολικό. όντως τα τθ στους μαυρατζαίους έτρωγαν τρελή εμπλοκή

Σήμερα είχα ένα τηλεφώνημα που δε μου άρεσε και πολύ, αύριο θα ξέρω σίγουρα, αλλά μάλλον πρέπει να παρουσιαστώ λίαν συντόμως στους Μυτιληνιούς για εκπαίδευση.

χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω όταν ήμουν στη Σάμο κάναμε 12 ήμερη άσκηση στο βουνό (σκηνάκια) και είχαν καλέσει και επίστρατους

@tera είσαι σίγουρος ότι θα είσαι στον πυργο; δεν έχει αλλού λειτουργικά κενά; ίσως θα ήταν καλύτερα να πας σε άλλη περιοχή που θα έχει λιγότερα μόρια αλλά και μικρότερη ταλαιπωρία

Δημοσ.

Ρε παιδια τοση τρελη ταλαιπωρια ειναι? Βασικα τα μορια τα χρειαζομαι μπας και παρω μετάθεση καμμια φορα!!!!

Δημοσ.
Ρε παιδια τοση τρελη ταλαιπωρια ειναι? Βασικα τα μορια τα χρειαζομαι μπας και παρω μετάθεση καμμια φορα!!!!

υπάρχουν και άλλοι τρόποι να πάρεις μόρια.

μπορείς να είσαι με απόσπαση σε γραφείο της δευτεροβάθμιας, της περιφέρειας κτλ και να παίρνεις τα μόρια ενός απομακρυσμένου σχολείου.

Δημοσ.

@morgoth_gr

Και εγώ στο ΜΠΕΣ 1998-2003, αλλά συνέχισα εκεί 2003-2005 και για το MSC (κάψιμο!).

BTW είμαι νεοδιόριστος στη Ρόδο. ;)

Δημοσ.

Παιδες αν προτεινατε κανενα φθηνο ξενοδοχειο για αρχη στο βαθυ να κατσω καποιες μερες μεχρι να βγαλω ακρη θα βοηθουσατε πραγματικα πολυ!!!!

Δημοσ.

Ρε παιδια ειναι δυνατον να ειναι πανω απο μια ωρα Πυργος- Βαθυ? Θα κουφαθω αν θελω για 30 χιλιομετρα 1 ωρα!!!! Εγω υπολογιζα 45 λεπτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...