kx5 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Πριν φύγεις αγόρασε το χάρτη της Σάμου από Road Editions. Ο καλύτερος απ΄όλους με διαφορά. Φέτος δεν τα κατάφερα, αλλά το επόμενο καλοκαίρι θα έρθω στο νησί για αρκετές μέρες να πεθάνω στα μπάνια...
nektarios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Ήμουν φαντάρος για 5.5 μήνες (χειμώνα-καλοκαίρι 2006) [OFF TOPIC]κι εγώ φαντάρος ήμουν για 8 μήνες Δεκέμβρης 2005 - Αύγουστο 2006 που ήσουν; εγώ Μυτιληνιούς [/OFF TOPIC]
kx5 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 [offtopic] Τα έχω ψιλοξεχάσει. Το πιο μαύρο στρατόπεδο ήταν (και μάλλον θα είναι ακόμη) οι ΤΘ κοντά στους Μαυρατζαίους. Είχα δύο γνωστούς εκεί. Βλαστημήσανε... [/offtopic] tera2 έριξα μια ματιά στο χάρτη μου και θυμήθηκα λιγάκι τους δρόμους. Πράγματι ο Πύργος είναι στο χειρότερο σημείο. Δε βολεύει ούτε για Βαθύ μα ούτε και για Καρλόβασι. Πήγαινε στο νησί και κάνε τη διαδρομή από Πύργο προς τις δύο πόλεις. Μετά αποφάσισε που θα μείνεις, αν και η ταλαιπωρία θα είναι πάνω κάτω η ίδια. Να έχεις υπόψη πως στο δύσκολο κομμάτι οι προσπεράσεις θα είναι δύσκολες έως αδύνατες, ενώ παράλληλα θα κυκλοφορούν πολλά στρατιωτικά οχήματα.
KWSN_Men Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Σήμερα είχα ένα τηλεφώνημα που δε μου άρεσε και πολύ, αύριο θα ξέρω σίγουρα, αλλά μάλλον πρέπει να παρουσιαστώ λίαν συντόμως στους Μυτιληνιούς για εκπαίδευση.
kx5 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Τι χαρά! Ετοιμάσου για 2-3 μέρες στο βουνό, με σκηνάκια, κουνουπάκια, σκορπιουδάκια... Κάτι ανάλογο θα με περιμένει σε 2-3 χρόνια στο ίδιο νησί.
nektarios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 [offtopic]Τα έχω ψιλοξεχάσει. Το πιο μαύρο στρατόπεδο ήταν (και μάλλον θα είναι ακόμη) οι ΤΘ κοντά στους Μαυρατζαίους. Είχα δύο γνωστούς εκεί. Βλαστημήσανε... [/offtopic] στους μυτιληνιούς είχε δύο στρατόπεδα πεζικό και πυροβολικό. όντως τα τθ στους μαυρατζαίους έτρωγαν τρελή εμπλοκή Σήμερα είχα ένα τηλεφώνημα που δε μου άρεσε και πολύ, αύριο θα ξέρω σίγουρα, αλλά μάλλον πρέπει να παρουσιαστώ λίαν συντόμως στους Μυτιληνιούς για εκπαίδευση. χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω όταν ήμουν στη Σάμο κάναμε 12 ήμερη άσκηση στο βουνό (σκηνάκια) και είχαν καλέσει και επίστρατους @tera είσαι σίγουρος ότι θα είσαι στον πυργο; δεν έχει αλλού λειτουργικά κενά; ίσως θα ήταν καλύτερα να πας σε άλλη περιοχή που θα έχει λιγότερα μόρια αλλά και μικρότερη ταλαιπωρία
tera2 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Ρε παιδια τοση τρελη ταλαιπωρια ειναι? Βασικα τα μορια τα χρειαζομαι μπας και παρω μετάθεση καμμια φορα!!!!
nektarios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Ρε παιδια τοση τρελη ταλαιπωρια ειναι? Βασικα τα μορια τα χρειαζομαι μπας και παρω μετάθεση καμμια φορα!!!! υπάρχουν και άλλοι τρόποι να πάρεις μόρια. μπορείς να είσαι με απόσπαση σε γραφείο της δευτεροβάθμιας, της περιφέρειας κτλ και να παίρνεις τα μόρια ενός απομακρυσμένου σχολείου.
Ather Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 @morgoth_gr Και εγώ στο ΜΠΕΣ 1998-2003, αλλά συνέχισα εκεί 2003-2005 και για το MSC (κάψιμο!). BTW είμαι νεοδιόριστος στη Ρόδο.
tera2 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδες αν προτεινατε κανενα φθηνο ξενοδοχειο για αρχη στο βαθυ να κατσω καποιες μερες μεχρι να βγαλω ακρη θα βοηθουσατε πραγματικα πολυ!!!!
tera2 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδια ειναι δυνατον να ειναι πανω απο μια ωρα Πυργος- Βαθυ? Θα κουφαθω αν θελω για 30 χιλιομετρα 1 ωρα!!!! Εγω υπολογιζα 45 λεπτα
Ather Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Είναι κατά πόσο ξέρεις το δρόμο. Με τον καιρό θα βελτιώσεις τις επιδόσεις σου και ο χρόνος θα πέσει.
morgoth_gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Νησί είναι,μην περιμένεις και τρελούς δρόμους.... Θα συνηθίσεις μην αγχώνεσαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.