horsepower Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 στην Σάμο βασικά έχουμε σπίτι στο Καρλόβασι...είναι χτισμένο το 1900(είναι σε πολύ καλή κατάσταση μην τρομάζεις) κάτι και ήταν να το νοικιάσουν οι δικοί μου τσάμπα επειδή χρειάζεται κάποια επισκευή η σκεπή..είναι όλο πέτρινο παρεμπίπτοντος....απλά δηλαδή να μένεις και να μην πληρώνεις νοίκι και να κανείς μόνο την επισκευή στην σκεπή...τα άλλα μέρη του σπιτιού είναι μια χαρά..
kx5 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μη μείνεις Πυθαγόρειο. Δε είναι ότι καλύτερο σαν μέρος, ειδικά το καλοκαίρι γίνεται χαμός. Να έχεις υπόψη ότι από Βαθύ μέχρι αεροδρόμιο ο δρόμος είναι πολύ καλός, οπότε θα σου μένει ένα μικρό κομμάτι δύσκολου δρόμου (από αεροδρόμιο μέχρι Πύργο). Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις αυτοκίνητο να προτιμήσεις ένα μικρό τετρακίνητο. Το νησί είναι φτιαγμένο για τέτοια.
insomniaK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Χωρίς αυτοκίνητο θα είσαι ψιλοχαμένος, ούτε σουπερ μάρκετ δε θα μπορείς να πας. Αν ήμουν στη θέση σου, θα έμενα Καρλόβασι, μόνο και μόνο επειδή έχει φοιτητές. Το Βαθύ είναι ωραίο, αλλά το χειμώνα θα βγαίνεις για έναν καφέ και θα καταστρέφεις τον ηλικιακό μέσο όρο. Κάτι ακόμα, ξέχνα ότι θα γνωρίσεις γυναίκες. Στρατός και Πανεπιστήμιο έχουν φροντίσει για τη μη ύπαρξη τους. Ο δρόμος από Καρλόβασι στον Πύργο, είναι κωλόδρομος, όλο φουρκέτες, που ανεβαίνουν ένα από τα ψηλότερα αλλά με τη μικρότερη περίμετρο, βουνά του Αιγαίου. Το χειμώνα αυτός ο δρόμος πιάνει και πάγο, ειδικά τις πρωινές ώρες. Λεωφορεία: Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, υπάρχουν; Ένα πρωινό, γύρω στις 6 και ίσως κάποιο απογευματινό, μιλάω για το χειμώνα. Για σπίτι: Δεν ξέρω πόσο καιρό θα κάτσεις στο νησί, αλλά αν το θες από Σεπτέμβριο μέχρι Ιούνιο, σου προτείνω να πας σε ξενοδοχείο, αλλά να το ψάξεις αρκετά, με ~250 ευρώ με πετσέτες, σεντόνια, μέχρι και καθαρίστρια... Γενικά, αν αποφασίσεις να μείνεις Καρλόβασι πήγαινε στο Δήμο και ζήτα τη λίστα με τα σπίτια που νοικιάζονται, κάθε Σεπτέμβριο τα μαζεύει μία υπηρεσία του δήμου (2 δωμάτια είναι όλο το δημαρχείο, θα τη βρεις εύκολα) και την οποία μοιράζουν και μετά αρχίζεις τα τηλέφωνα. Επίσης στο Καρλόβασι να τρως στον Κέρκη τα μεσημέρια, μαγειρεύει καλύτερα από τη μαμά μου.
morgoth_gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Όντως τα δρομολόγια των λεωφορείων είναι τραγικά λίγα(αν θυμάμαι καλά το τελευταίο δρομολόγιο για βαθύ-καρλόβασι είναι στις 5 το απόγευμα). Βασικά τον χειμώνα στο καρλόβασι παρόλο του γεγονότος οτι υπάρχουνε φοιτητές μην περιμένεις να δεις και πολύ κόσμο(πιο πολύ κόσμο βλέπουμε βαθύ όταν πηγαίνουμε) Οσο για την διαδρομή δεν πρόκειτε να κάνεις πάνω απο μισάωρο,όπως είπε και ο kx5 ένα μέρος του δρόμου είναι σε καλή κατάσταση.
morgoth_gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Όντως στον Κέρκη τρώς πάρα πολύ καλά φαγητά και σε απίστευτες τιμές,στέκι και φοιτητών(λόγω τιμών,,,). Insomniak μένεις Καρλόβασι??
insomniaK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Όχι, Αμβούργο μένω. Αλλά έχω μείνει στο Καρλόβασι το 2003-2004.
kx5 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Και στο Βαθύ έχει ένα φοβερό εστιατόριο-πιτσαρία με καλές τιμές πάνω στον παραλιακό δρόμο, λίγο πριν την πιάτσα των ταξί. Δε θυμάμαι όνομα γμτ. Το Καρλόβασι μπορεί να έχει φοιτητόκοσμο, αλλά για χειμώνα το Βαθύ φαίνεται πιο "ζωντανό". Από την άλλη το βαθύ είναι πολύ καλή αφετηρία για αγορές, βόλτες στο νησί και όμορφες παραλίες.
nektarios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Και στο Βαθύ έχει ένα φοβερό εστιατόριο-πιτσαρία με καλές τιμές πάνω στον παραλιακό δρόμο, λίγο πριν την πιάτσα των ταξί. Δε θυμάμαι όνομα γμτ. μάλλον εννοείς το next πραγματικά πολύ καλό και ... μεγάλες μερίδες
tera2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Re ατομα με φτιαξατε με πληροφοριες ποιοι ειστε η σια? Μαλλον βαθυ θα μεινω τελικα και βλεπουμε . Θα φαω σε ολα αυτα που ειπατε και επισης για το θεμα των γυναικων καλυτερα να μην εχει να μην μπω στον πειρασμο μιας και εχω κοπελα. Το μονο που δε μου αρεσε ειναι αυτο με τον πάγο στο δρομο. Αμαξι θα παρω εννοειται γιατι δε βλεπω φως αλλα οχι και τετρακινητο!!!! Μια και εδω ειστε γατοι σταθμο ραδιοφωνικο εχει? Ρωταω γιατι αν σταματησω τωρα μετα απο δεκα χρονια θα παθω στερηση!!!! Καλα αν εχει και κανα ροκαδικο να παιξω μουσικαρες ακομα καλυτερα....
nektarios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μια και εδω ειστε γατοι σταθμο ραδιοφωνικο εχει?. 97,7 Samos Fm 95,6 Face Fm pop hits, r&b ίσως να υπάρχουν κι άλλοι σταθμοί
Ather Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 nektarios,kx5,insomniaK,morgoth_gr... Πολλοί δε μαζευτήκαμε; Ήμουν φοιτητής στο Καρλόβασι 1998-2005.
kx5 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Ήμουν φαντάρος για 5.5 μήνες (χειμώνα-καλοκαίρι 2006) tera2 το τετρακίνητο για τη Σάμο αξίζει. Θα πας και θα δεις μόνος σου. Μια και λέμε για φαγητά, στο Βαθύ πάνω στην κεντρική πλατεία έχει μια καφετέρια που κάνει ωραίο club sandwich με 3.5 ευρώ. Επίσης πάνω στην πλατεία είναι το αγαπημένο μου σουβλατζίδικο (πάλι ξεχνάω ονόματα). Στο χωρίο Πλατανάκια (παραλιακός δρόμος Καρλόβασι-Βαθύ) έχει φοβερή ταβέρνα.
morgoth_gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Ather φοιτητής σε ποιά σχολή?Είμαι εδώ απο το 2003...Στο ΜΠΕΣ. Για αυτοκίνητο σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο του τζίπ!!Για να αντέξει και περισότερο δηλαδή..
tera2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Gia to tetrakinhto DEN γινεται γιατι το μπατζετ ειναι πειορισμενο!!!! Για το σταθμο θα ειναι απο τα πραγματα που θα κανω γιατι ηδη μου εχει λέιψει!!!! Οποτε αν τα καταφερω θα γραψω μηνυμα στο φορουμ για να δειτε ποιοσ σας επρηξε με ερωτησεις!!!! Ευχαριστω πολυ παντως για τις πληροφοριες αν και αν ειναι κανεισ φοιτητης μπορει να τον πετυχω και σε κανα μαθημα αν εχει κανενα ενδιαφερον στο πανεπιστημιο μπορει και να το παρακολουθησω γιατι 6 χρονια στο φυσικο δεν μου ηταν αρκετα!!!! :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.