Προς το περιεχόμενο

Εντυπωσιακή πτώση θερμοκρασίας με Thermaltake Kandalf + Zalman 9500

kergaz13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα άλλαξα το παλιό κουτί που είχα με ένα Thermaltake Kandalf (με τον πλαϊνό ανεμιστήρα - τέρας) και την μαμά ψύκτρα του 3,2GhZ με μια Zalman 9500LED.

Tα αποτελέσματα εντυπωσιακά: Από 60+ βαθμούς που χτύπαγε ο επεξεργαστής σε full load, τώρα δεν πάει με τίποτα πάνω από 42-43.

Το κουτί είναι πολύ όμορφο, και με το διάφανο εσωτερικό δείχνει ακόμα πιο ωραίο...

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Δημοσ.
Mbravo na ta leme afta....

k egw me to zalman 9500led den ida megaliteri 8ermokrasia apo 38C akoma k me imes kafsona, me aircontition oxi panw apo 29C:)

To μόνο κακό είναι ότι επειδή η μητρική είναι κάπως παλιά, και το πίσω της μέρος δεν ταίριαζε με τα ανοίγματα που είχε το κουτί, αναγκάστηκα να αφαιρέσω το μεταλλικό κομματάκι (με τα ανοίγματα που είχε) από το πίσω μέρος του κουτιου.

Το αποτέλεσμα είναι ότι η μητρική μπήκε, αλλά έχει μείνει κάποιο άνοιγμα πίσω, και ίσως μπαίνει σκόνη...

Επίσης, δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να ξαναβάλω το μεταλλικό κομμάτι που αφαίρεσα...

Δημοσ.

ωραία παιδιά επειδή ψήνομαι να πάρω αυτές τις μέρες μια ψύχτρα,και αυτή είναι από τις πρώτες υποψήφιες, θέλω διευκρινίσεις από εσάς που την έχετε...

1. χρειάζεται να βγάλω τελείως όλη την μητρική για να την κουμπώσω πάνω? δλδ έχει τπτ βίδες που πρέπει να πίασουν από το πίσω μέρος της μητρικής?

2. από μέγεθος πώς πάει γιατί δεν μπορώ να καταλάβω από τις φωτογραφίες? θα χωράει στην μητρική μου?

3. το led μπορώ να το κάνω να μην ανάβει γιατί με ενοχλει?

αυτά!

Δημοσ.
ωραία παιδιά επειδή ψήνομαι να πάρω αυτές τις μέρες μια ψύχτρα,και αυτή είναι από τις πρώτες υποψήφιες, θέλω διευκρινίσεις από εσάς που την έχετε...

1. χρειάζεται να βγάλω τελείως όλη την μητρική για να την κουμπώσω πάνω? δλδ έχει τπτ βίδες που πρέπει να πίασουν από το πίσω μέρος της μητρικής?

2. από μέγεθος πώς πάει γιατί δεν μπορώ να καταλάβω από τις φωτογραφίες? θα χωράει στην μητρική μου?

3. το led μπορώ να το κάνω να μην ανάβει γιατί με ενοχλει?

αυτά!

1. Koita ti egine me emena: Epeidi allaxa kouti, anagkastika eixa vgalei tin mitriki kai etsi evala tin psiktra. Vidono tin mitriki sto kouti, kai afou eixame sxedon teleiosei, o brother paratirei oti tin eixame valei anapoda!!! (o anemistiras estelne ton aera sto esoteriko tou koutiou anti pros to piso meros oste to allo anemistiraki na ton vgazei exo!!) Opote, dokimasame kai petyxame telika na tin vgaloume kai xanavaloume xoris na vgaloume tin mitriki. Itan ligo dyskolo, alla ta kataferame (thelei ligo leptes kiniseis). Ola auta se socket 478, den xero se alla sockets ti ginetai....

2. Megethos einai megaloutsiko, alla xorese telika. Rixe mia matia sto site tis Zalman (katevase to manual) opou exei analytika tis apaitoumenes apostaseis

3. To led nomizo den svinei. Auto pou exei einai ena diakoptaki gia na rithmizeis tin taxitita peristrofis tou anemistarakiou

Δημοσ.

κοίταξα στο site της zalman και εκτός του ότι δεν γράφει πουθενά στις συμβατές Mobo την δική μου, σε όλες χρειάζεται να την βγάλεις τελείως για να μπει από πίσω το πλαστικό που βιδώνει... :(

Δημοσ.
κοίταξα στο site της zalman και εκτός του ότι δεν γράφει πουθενά στις συμβατές Mobo την δική μου, σε όλες χρειάζεται να την βγάλεις τελείως για να μπει από πίσω το πλαστικό που βιδώνει... :(

Oute kai emena eixe tin diki mou alla parolauta xorese aneta.

Episis, isos gia ta alla sockets xreiazetai na vidoseis auto to plastiko pou les...

Δημοσ.

@Liopyr: Σου προτείνω να πας στο θέμα που έχεις ανοίξει στην ενότητα Extreme PC (αναφορικά με τον 4300 σου), και να δεις τις "εκπληκτικές" :mrgreen: επιδόσεις της 9500 ... :razz: Scythe Infinity, Ninja Plus Rev.B like a thousand times better ! Αρκεί να τις χωράει το κουτί σου :wink: ...

Δημοσ.
@Liopyr: Σου προτείνω να πας στο θέμα που έχεις ανοίξει στην ενότητα Extreme PC (αναφορικά με τον 4300 σου), και να δεις τις "εκπληκτικές" :mrgreen: επιδόσεις της 9500 ... :razz: Scythe Infinity, Ninja Plus Rev.B like a thousand times better ! Αρκεί να τις χωράει το κουτί σου :wink: ...

Όπως και να έχει, σχεδόν 20 βαθμοί είναι καλή επίδοση νομίζω (σε συνδυασμό με το κουτί).

Ίσως με τις λύσεις που αναφέρεις μπορεί να έπεφτε ακόμα πιο κάτω η θερμοκρασία, αλλά είναι και αρκετά πιο ογκώδεις. Εξάλλου ο φίλος μας λέει ότι έχει πρόβλημα χώρου...

Δημοσ.
Ίσως με τις λύσεις που αναφέρεις μπορεί να έπεφτε ακόμα πιο κάτω η θερμοκρασία, αλλά είναι και αρκετά πιο ογκώδεις. Εξάλλου ο φίλος μας λέει ότι έχει πρόβλημα χώρου...

Μια χαρά χωράει στη DS4, όπου είναι και μικρότερη από την S3 του liopyr ... :razz:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...