alex2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Λοιπόν δεν ελπίζω να μου δώσετε λύση απλά ήθελα να πω κάπου τον πόνο μου. Ρε παιδιά εδώ και 20 λεπτά ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ INTERNET ΣΤΟ PC ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ INSOMNIA!!!! Ε τώρα σας προκαλώ να μου δώσετε μία λογική απάντηση.Λάβετε υπόψιν ότι: Κανένας από τα 4 pc στο LAN δεν μπαίνει στο Internet και μόνο το δικό σου μπαίνει στο INSOMNIA!!AAAAAAAAAAAAAA θα τρελαθώ!!!! Το messenger δεν δουλεύει,ούτε το Limewire,ούτε το BitComet,αλλά μόνο ο Firefox μπαίνοντας μόνο στο insomnia.Και μην πει κανένας ότι έχει κάνει cache to site γιατί και έχω καθαρίσει το cache αλλά και δεν θα σας έστελνα αυτό τώρα. ΑΑΑΑΑΑΑΑ:twisted::evil::?
alex2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 ΩΠΑ μετά από κανένα 5λεπτο πήρε μπρος. Περίεργα πράγματα....
kallair Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 den tha eixan ananeothei to dns sou. an exeis provlima me ananewseis selidwn , logins k tetoia, anoikse to command line k grapse ipconfig /flushdns.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.