michael92 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 http://tech.pathfinder.gr/telecom/450515.html Τα συμπεράσματα δικά σας!
Freakster Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Ενταξει ρε σεις, ενα θερμομετρο εχει και παιρνει την θερμοκρασια απο το αυτι, αλλα λολ, τι αλλο θα σκεφτουν. Αν δειτε την κοπελα σας με τετοιο κινητο και σε καποια φαση να σας παρακαλαει για σεξ, προφασιστειτε πονοκεφαλο!
marmegap Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Πάλι καλά,γιατί αν ήμουν εγώ σχεδιαστής θα έβαζα "αλλού" τους αισθητήρες και θα επικοινωνούσαν με bluetuth με το κινητό.Επίσης έχω και κάτι ιδέες ακόμη,δηλ μιά δόνηση στους αισθητήρτες,"εκεί",δεν θάταν και άσχημα.
Lucifer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Πάλι καλά,γιατί αν ήμουν εγώ σχεδιαστής θα έβαζα "αλλού" τους αισθητήρες και θα επικοινωνούσαν με bluetuth με το κινητό.Επίσης έχω και κάτι ιδέες ακόμη,δηλ μιά δόνηση στους αισθητήρτες,"εκεί",δεν θάταν και άσχημα. υπάρχει. μπλουτουθ μπάλα που δονείται όταν σκάει σμσ από συγκεκριμένο νούμερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.