NiCk_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 tha ithela na mou peite 10 kalous kai 10 kakous logous gia na parw h' na min parw pc tis Apple (Mac) Tha akouseis diafora file ... Kaloi kai kakoi logoi yparxoun ... To thema einai oti o average xristis pou epilegei na kanei tin allagi apo Windows se Mac menei apolita euxaristimenos kai den skopeuei na ksanaepistrepsei piso ... Oloi exoume tis fovies autes prin na agorasoume gia proti fora ena Mac ... 2 meres meta tin agora tou omos kai oles oi fovies xanonte 7.ilife?? diladi? To iLife einai mia seira programmaton pou prosferei dorean i Apple me kathe neo Apple ypologisti pou tha agoraseis gia digital skopous .... Simperilamvanei to iPhoto ( gia fotografies ), iDvd ( gia dimiourgia dvd ), iMovie ( gia epeksergasia taineion ), iWeb ( gia kataskeui istioselidas ), kai GarageBand pou einai ena mousiko programma kai poli endiaferon gia osous asxolounte me mousika organa ... Gia perissotera pigaine pio kato ... http://www.apple.com/ilife 10. όπως λέει και στο site της apple... it just works - Ειδικά τώρα που χρησιμοποιούν επεξεργαστές INTEL απλά παίρνεις ένα όμορφο PC για την τριπλάσια τιμή
getty Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Ήμαρτον, αν δεν μπορείς να είσαι το κατά δύναμη ελεύθερος σε αυτά που καθημερινά χρησιμοποιείς Είναι μια άποψη κι αυτό, όμως δεν τους εκφράζει όλους και δε μπορείς να τους κατακρίνεις γι αυτό. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει να ξέρω πώς λειτουργούν καθημερινά πράγματα όπως η ηλεκτρική σκούπα, το πλυντήριο ή η τηλεοράση. Θέλω απλά να δουλεύουν και να καλύπτονται από καλή εγγύηση σε περίπτωση που χαλάσουν. Γιατι το λες αυτο ??? Ήμουν λίγο απόλυτος αλλά επειδή χρησιμοποιώ τα windows για δουλειά τα mac δεν κάνουν με τίποτα. Για άλλα πράγματα στα οποία έχεις και την πολυτέλεια να πειραματιστείς ίσως να βρεις λύσεις.
Trapper Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Χμ... δύο πράγματα. Προβλήματα συμβατότητας ξέχνα τα. Εχω ένα ταπεινό mac mini στη δουλειά μου και ποτέ δεν συνάντησα πρόβληα ούτε στην ανταλλαγή αρχείων, ούτε στο να αναγνωρίσει το φλασάκι μου (το οποίο είναι σε fat 32)., ούτε στο να μην ανοίξει κάποιο αρχείο. Το pc που έχω σπίτι μου έχει τα διπλάσια τεχνικά χαρακτηριστικά, και είναι 2 φορές πιο αργό... Τώρα για το θέμα τιμής επειδή μου φαίνεται ότι το έχουμε παρεξηγήσει λίγο το θέμα. Ας δοκιμάσει κάποιος να μου συνθέσει ένα pc με τα χαρακτηριστικά πχ ενός imac 20 (που θα πάρω τον οκτώβρη για το σπίτι :D:D) και να το κάνει πλήρως αθόρυβο και μαζί να μου αγοράσει μια 20άρα οθόνη και αυθεντικά windows. Θα του βγει πιο φθηνό; Δεν νομίζω...
Jojos170304 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Είναι μια άποψη κι αυτό, όμως δεν τους εκφράζει όλους και δε μπορείς να τους κατακρίνεις γι αυτό. Σωστός φίλε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ εγώ εκφράζω την άποψη μου όπως κ εσύ κ σίγουρα δεν κατακρίνω κανέναν με την αντίθετη από εμένα άποψη. Απόλυτα δεκτό. Απλούστατα θα δεις στη ζωή σου ότι πρέπει να έχεις κάποια στοιχειώδη γνώση κάποιων απλών καθημερινών πραγμάτων για να μην εξαρτάσαι από τη διάθεση του κάθε μάστορα (υδραυλικού, ηλεκτρολόγου, μηχανικού αυτοκινήτων, τεχνικού υπολογιστών) για το πόσο θα σε χρεώσει όταν θα σου κάνει τη χάρη να έρθει να επισκευάσει το χαλασμένο, το οποίο ίσως κ πολύ απλά να φτιαχνόνταν με μία στοιχειώδη γνώση της λειτουργίας αυτού. Τέλος, να επεκτείνω το ερώτημα του topic starter κ να ζητήσω δέκα καλούς λόγους να πάρω Mac κ να μη βάλω linux σε ένα PC καθώς οι μόνοι λόγοι από αυτούς που ειπώθηκαν κ έχουν σημασία, κατά την άποψη μου, είναι unix based - οut of the box λειτουργία, υπό την προϋπόθεση ότι κάποιος θέλει να το ψάξει περισσότερο το λειτουργικό του σε συνάρτηση με το hardware που έχει, νοιώθωντας την ελευθερία που σου δίνει η ουσιαστική γνώση?
totti Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 -Άντε, το antivirus δεν χρειάζεται - το δέχομαι - άμα είναι να παίξω ένα παιχνίδι σε MacOS (που είτε δεν κυκλοφορεί είτε δεν το σηκώνει η κάρτα που μου ΄χωσε η apple) ? -Δεν νομίζω να χρειαστείς κολλητήρι για να φτιάξεις ένα κομψό μηχάνημα, εξάλλου τα cases που κυκλοφορούν στην αγορά πολλά από αυτά είναι και πιο όμορφα και πιο εύχρηστα. -Για τις μπλε οθόνες, πάρτε συναρμολογήστε ένα PC με ελαφρώς ψαγμένο hardware (όχι ότι να ΄ναι) περάστε του Windows XP ή Vista με τους drivers του κάθε κατασκευαστή και αφήστε το όπως είναι χωρίς άλλες αναβαθμίσεις (software ή hardware) εκτός των αναβαθμίσεων του λειτουργικού και αν δείτε μπλέ οθόνη σφυράτε κλέφτικα!! -Για την τιμή ίσως να υπέρβαλα λίγο για το τριπλάσιο αλλά για αγορά σχεδόν όμοιου hardware θες πάνω κάτω διπλάσια χρήματα. -Την ανασυγκρότηση των δίσκων μπορείς να την ξεχάσεις και στα Windows άμα θες. Προσωπικά η τελευτάια φορά που έκανα ανασυγκρότηση σε δίσκο ήταν σε Windows 98 που με αναβάθμιση από τα Win95 είδα για πρώτη φορά το εργαλείο για defrag και αφού δεν είδα διαφορά στις επιδόσεις του υπολογιστή δεν ασχολήθηκα ξανά. -Όσο για την ευκολία στη χρήση, τα Windows έχουν στην αγορά ποσοστό άνω του 80% και έχω την εξής απορία: Το Linux είναι δωρεάν και το MacOS σχεδόν στην ίδια τιμή με τα Windows έτσι? Πώς γίνεται άνω του 80% των χρηστών υπολογιστών παγκοσμίως να προτιμάει τα Windows? όλος ο κόσμος είναι μ@λ@κες ? ή μήπως είναι για την ευχρηστία τους και την υποστήριξη? Αυτός που έμαθε να χρησιμοποιεί Linux θα δυσκολευτεί στα Windows και το αντίστροφο (αναφέρω το Linux διότι είναι το πιο δύσκολο λογισμικό που χρησιμοποίησα, Mandrake και SUSE) και άντε να πείσεις ένα χρήστη Linux ότι τα Windows είναι πιο εύχρηστα, αυτό εννοώ ότι είναι σχετικό. -Φιλικά πάντα γίνεται η συζήτηση έτσι? όσο για το ότι έιναι Unix based το MacOS μπορείτε να το εξηγήσετε? ποιά τα πλεονεκτήματα έναντι των Windows επειδή και το Linux Unix Based είναι. (ρωτάω επειδή δεν γνωρίζω σε τι θα ωφελήσει τον τελικό χρήστη)
Rocketiar Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 gia na ksekatharisoume merika pragmata : 1. To 90% (an to pososto meionetai sunexeia) xrisimopoiei Windows giati polu apla i MS kanei polu kaluteres emporikes sumfwnies (s'auto to thema einai kaluteri apo tin Apple opws paradexetai kai o Steve Jobs).Dinei to leitourgiko tis me kathe mixanima giati to mono pou ti noiazei einai na poulisei.Antitheta i Apple apaitei na elegxei to hardware gia na mporei na egguithei toso gia tin poiotita oso kai tis apodoseis. 2.Mporei sto hardware , i Apple , na se periorizei stis epiloges sou , alla ksereis oti tha einai panta axiopisto kai de tha xreiasteis na trexeis na kaneis anavathmisi kathe fora pou tha vgainei kainouria ekdosi twn Windows,logw apaitisewn. H apple frontizei prwta gia osous einai idi pelates tis kai ksereis oti to mixanima sou tha douleuei arista. 3.Thema sumvatotitas den uparxei.Kathe sovari etairia pou ekdidei logismiko , parexei ekdosi kai gia xristes Mac.Oso gia ta mikra programmata, an den uparxei gia OS , sigoura uparxei kapoio antistoixo pou kanei tin idia douleia kai sigoura polu pio eukola logw tis nootropias pou epikratei sta Mac.Episis i Apple einai pio anoixti pros tou windows kai linux xristes, enw antitheta i MS prospathei na apokopsei tous upoloipous. 4.Oso afora tis gnwseis .Kai tis gnwseis pou exeis gia ta Windows den tis apektises ouranokatevata.Asxolithikes kai tis apektises.Efoson se endiaferei na exeis gnwseis panw se kati , i logiki leei oti tha asxolitheis kai tha matheis kai gia ta programmata tis Apple. 5.Einai tuxaio pou 10/10 pou tha xrisimopoiisoun Apple paradexontai tin anwterotita tous kai apofeugoun ta windwos metepeita , enw toulaxiston 6/10 pou tha pane apo windows se allo leitourgiko eite OS eite Linux , menoun se auto? 6.Oi times gia apple einai ontws akrivoteres apo oti ena antistoixo pc , alla kaneis aposvesi glitwnontas anavathmiseis kai gnwrizontas oti to mixanima sou tha exei tin idia apodosi mexri na to petaxeis , kai de tha peftei oso pernaei o kairos kai megalwnoun oi apaitiseis twn programmatwn.Den paeuei omws i diafora stin timi na einai meionektima. PS : me tous intel den einai triplasia i timi gia kanena logo, pio pithano einai na einai triplasia i apodosi
manitaroulis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 -Όσο για την ευκολία στη χρήση, τα Windows έχουν στην αγορά ποσοστό άνω του 80% και έχω την εξής απορία: Το Linux είναι δωρεάν και το MacOS σχεδόν στην ίδια τιμή με τα Windows έτσι? Πώς γίνεται άνω του 80% των χρηστών υπολογιστών παγκοσμίως να προτιμάει τα Windows? όλος ο κόσμος είναι μ@λ@κες ? ή μήπως είναι για την ευχρηστία τους και την υποστήριξη? Auto file mou legetai KALOOOO MARKETING!!!! :mrgreen: ps. eimai polu empeiros xristis kai admin windows, linux kai mac. San to macosx den yparxei tipota (etsi apla i gnwmi mou).
teachertza Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Πάντως και τα windows είναι χιλιοκλειδωμένα.Απλά τα apple ακόμα δέν έχουν γίνει τόσο διάσημα για να τα σπάνε.Επίσης αυτό που πρέπει να δούμε και να παραδεχτούμε είναι οτι όσο και καλά να είναι τα apple ΔΕΝ ταιριάζον σε έναν gamer αφού δέν θα μπορεί να αναβαθμίσει.Βέβαια δεν ακούω κανέναν να ενοχλεί το γεγονός οτι η apple πουλάει αμερικανιά.έχω βαρεθεί να βλέπω νεοτρέντυ με ipod και apple pc επειδή απλά είναι της μόδας.Κακά τα ψέμματα η εταιρία πουλάει μούρη πλέον...όχι φίλε.δέν θέλω για το μηχανημά σου να δώσω 2000Ε επειδή το δείχνει στο cosmopolitan και στην καινούργια ταινία του Ashton Kutcher..μήν κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλο μας.
Ic3m@N Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 -Άντε, το antivirus δεν χρειάζεται - το δέχομαι - άμα είναι να παίξω ένα παιχνίδι σε MacOS (που είτε δεν κυκλοφορεί είτε δεν το σηκώνει η κάρτα που μου ΄χωσε η apple) ? Το έχουμε ξαναπει...αν θες παιχνίδια να πάρεις pc. Άρα λοιπόν αφού το ξεκαθαρίσαμε αυτό..πάμε παρακάτω -Δεν νομίζω να χρειαστείς κολλητήρι για να φτιάξεις ένα κομψό μηχάνημα, εξάλλου τα cases που κυκλοφορούν στην αγορά πολλά από αυτά είναι και πιο όμορφα και πιο εύχρηστα. Εγώ επιμένω...φτιάξε μου pc που θα σου βγάζει στο γραφείο μόνο 2 καλώδια...και μετά έλα πες μου κομψότητα. -Για τις μπλε οθόνες, πάρτε συναρμολογήστε ένα PC με ελαφρώς ψαγμένο hardware (όχι ότι να ΄ναι) περάστε του Windows XP ή Vista με τους drivers του κάθε κατασκευαστή και αφήστε το όπως είναι χωρίς άλλες αναβαθμίσεις (software ή hardware) εκτός των αναβαθμίσεων του λειτουργικού και αν δείτε μπλέ οθόνη σφυράτε κλέφτικα!! Μόνο που εμεις μιλάμε για μηχάνημα που θα το λειτουργείς κανονικά με updates και όλα -Για την τιμή ίσως να υπέρβαλα λίγο για το τριπλάσιο αλλά για αγορά σχεδόν όμοιου hardware θες πάνω κάτω διπλάσια χρήματα. Μαζί με το hardware εννοείς φυσικά και οθόνη... πήγαινε πάρε τέτοια οθόνη που παίρνεις με τα imac και μετά έλα πες μας για την διαφορά στην τιμή -Την ανασυγκρότηση των δίσκων μπορείς να την ξεχάσεις και στα Windows άμα θες. Προσωπικά η τελευτάια φορά που έκανα ανασυγκρότηση σε δίσκο ήταν σε Windows 98 που με αναβάθμιση από τα Win95 είδα για πρώτη φορά το εργαλείο για defrag και αφού δεν είδα διαφορά στις επιδόσεις του υπολογιστή δεν ασχολήθηκα ξανά. Ναι γι'αυτό και όσο περνάει ο καιρός το pc νομίζεις ότι γίνεται όλο και πιο αργό ενώ έχεις το ίδιο hardware και χρησιμοποιείς τα ίδια προγράμματα
totti Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Πάντως και τα windows είναι χιλιοκλειδωμένα.Απλά τα apple ακόμα δέν έχουν γίνει τόσο διάσημα για να τα σπάνε.Επίσης αυτό που πρέπει να δούμε και να παραδεχτούμε είναι οτι όσο και καλά να είναι τα apple ΔΕΝ ταιριάζον σε έναν gamer αφού δέν θα μπορεί να αναβαθμίσει.Βέβαια δεν ακούω κανέναν να ενοχλεί το γεγονός οτι η apple πουλάει αμερικανιά.έχω βαρεθεί να βλέπω νεοτρέντυ με ipod και apple pc επειδή απλά είναι της μόδας.Κακά τα ψέμματα η εταιρία πουλάει μούρη πλέον...όχι φίλε.δέν θέλω για το μηχανημά σου να δώσω 2000Ε επειδή το δείχνει στο cosmopolitan και στην καινούργια ταινία του Ashton Kutcher..μήν κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλο μας. Σωστός :mrgreen::mrgreen:
charoui Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 exw PPC opou den mporw na valw windows kai pali den eixa kanena provlima! exw to mac ennomeno se network me pc,diavazw ola ta documents kanonika kai genika pleon den ifistate thema simvatotitas (isos se poly periorismenes efarmoges)
totti Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Η απορία μου όμως μένει αναπάντητη... Σε τι ωφελέι τον τελικό χρήστη το ότι είναι Unix based ? Μόνο που εμεις μιλάμε για μηχάνημα που θα το λειτουργείς κανονικά με updates και όλα Δεν είπα να μην κάνεις updates, είπα να κάνεις update μόνο σε ότι αφορά το λειτουργικό και τα προγράμματα που είναι certified από την Microsoft Μαζί με το hardware εννοείς φυσικά και οθόνη... πήγαινε πάρε τέτοια οθόνη που παίρνεις με τα imac και μετά έλα πες μας για την διαφορά στην τιμή θες να πεις ότι η οθόνη των imac αξίζει τα 700+ περισσότερα που θα δώσω για ένα ολοκληρωμένο σύστημα? Δεν πάω να πάρω μιαν ΕΙΖΟ και να την χρησιμοποιώ 20 χρόνια?
NiCk_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 -Άντε, το antivirus δεν χρειάζεται - το δέχομαι - άμα είναι να παίξω ένα παιχνίδι σε MacOS (που είτε δεν κυκλοφορεί είτε δεν το σηκώνει η κάρτα που μου ?χωσε η apple) ? Ousiastika yparxei proion tis Apple gia autous pou theloun na kanoun anavathmiseis ... Einai to Mac Pro, kai prosferete gi'autous pou theloun high-end ypologistes ( as min geliomaste, gia na paizei kapoios simera ta paignidia se full settings, prepei na exei kai to katallilo budget ) ... Prosopika ego pou exo Macbook Pro agorasmeno apo persi me kaliptei gia to Pc gaming pou thelo .. Football Manager kai Pro Evo einai auta pou paizo .. Dokimasa fisika kai alla paignidia otan to agorasa opos to Oblivion kai an kai den to epeza se full settings, mporo na po oti epeze arketa, mexri poli kala ... -Δεν νομίζω να χρειαστείς κολλητήρι για να φτιάξεις ένα κομψό μηχάνημα, εξάλλου τα cases που κυκλοφορούν στην αγορά πολλά από αυτά είναι και πιο όμορφα και πιο εύχρηστα. Tpt den mporei na kseperasei to design tis Apple ... Fisika auto einai thema goustou .. -Για τις μπλε οθόνες, πάρτε συναρμολογήστε ένα PC με ελαφρώς ψαγμένο hardware (όχι ότι να ?ναι) περάστε του Windows XP ή Vista με τους drivers του κάθε κατασκευαστή και αφήστε το όπως είναι χωρίς άλλες αναβαθμίσεις (software ή hardware) εκτός των αναβαθμίσεων του λειτουργικού και αν δείτε μπλέ οθόνη σφυράτε κλέφτικα!! Dld, auto gia esena einai ikanopoihtiko ? Na agoraseis ena Pc kai o monos tropos gia na min deis blue screen einai na min kaneis otidipote install oso to exeis ? -Για την τιμή ίσως να υπέρβαλα λίγο για το τριπλάσιο αλλά για αγορά σχεδόν όμοιου hardware θες πάνω κάτω διπλάσια χρήματα. Oxi den einai ta diplasia .. Perissotera sigoura, alla oi times tis Apple me ton antagonismo exoun ftasei arketa konta ta teleutaia xronia ... -Όσο για την ευκολία στη χρήση, τα Windows έχουν στην αγορά ποσοστό άνω του 80% και έχω την εξής απορία: Το Linux είναι δωρεάν και το MacOS σχεδόν στην ίδια τιμή με τα Windows έτσι? Πώς γίνεται άνω του 80% των χρηστών υπολογιστών παγκοσμίως να προτιμάει τα Windows? όλος ο κόσμος είναι μ@λ@κες ? ή μήπως είναι για την ευχρηστία τους και την υποστήριξη? To koino tis Apple imo einai pio epilegmeno ... Auto pou thelo na po einai oti den kseroun oloi apo Mac kai Linux ... Oi sinithismenoi xristes enos ypologisti exoun tautisei ta Windows me tous ypologistes ... Yparxoun atoma pou apla xrisimopoioun stin douleia tous ena ypologisti, i pou agorazoun ena ypologisti sto spiti apla gia na yparxei ... Den gnorizoun apo unix, rams, core duos ktl. ... Apla theloun ena ypologisti ... Auto ta atoma einai kai ta atoma pou exoun kai to megalitero meridio agoras ... Ta Windows einai to de facto operating system, kai etsi sinexizei na poulaei ... Ligo-poli, prokeite gia mia morfi monopoliou .. Omos siga-siga, to meridio tis Apple anevainei ... I Romi den epese se mia mera ... Xreiazonte xronia Φιλικά πάντα γίνεται η συζήτηση έτσι? όσο για το ότι έιναι Unix based το MacOS μπορείτε να το εξηγήσετε? ποιά τα πλεονεκτήματα έναντι των Windows επειδή και το Linux Unix Based είναι. (ρωτάω επειδή δεν γνωρίζω σε τι θα ωφελήσει τον τελικό χρήστη) Fisika kai ginete se filiko epipedo i sizitisi .. Oso afora ta Unix, den ksero polla para to oti einai to pio stable kai asfales operating system ... Ta Mac Os X einai Unix based, gegonos pou simainei oti exoun kapoia apo ta xaraktiristika tous .. Pigaine pio kato .. Opoioi kseroun perissotera parakalo grapste ta .. http://www.apple.com/macosx/features/unix/
dali13gr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Είπαμε, όποιος θέλει παιχνίδια, XBOX, PS3, Wii ή...στο Jumbo. Έχει κι εκεί παιχνίδια. Θέλω ειλικρινά να φτιάξει κάποιος ένα αντίστοιχο Mac Mini, iMac, MacPro ή MacBook(Pro ή μη) με την ίδια ποιότητα κατασκευής, το ίδιο αθόρυβο και το ίδιο ελαφρύ και ορκίζομαι ότι δεν θα ξανακουμπήσω Mac. Και ας είναι ακριβότερο από ένα Mac. Διαφορά UNIX-based OS με τα Windows? Πλάκα κάνετε έτσι; Wintel μηχάνημα χωρίς format και defrag? Χμμμ...Ναι...στα Windows 2025 με το super duper file system που θα έχει εφεύρει η MS. Είναι τουλάχιστον ατυχές να ισχυρίζεται κάποιος ότι επειδή έχει μάθει να δουλεύει σε Linux θα του φανεί δύσκολο το MacOS X ή τα παραθύρια. Εξάλλου στο MacOS X ο power user μπορεί να δουλέψει όση κονσόλα θέλει... Χωρίς να έχετε χρησιμοποιήσει MacOS, καλύτερα να μην μιλάτε γιατί εκτίθεστε... EDIT: Από πότε τα Windows είναι στην ίδια τιμή με το MacOS X?
manitaroulis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Kat arxas den einai unix based. Einai unix kai malista BSD. BSD => SECURITY!!!! BSD => STABILITY BSD => SPEED Kai mia TROMERI diafora. o gamer STA WINDOWS xreiazetai sunexei anavathmisi, sto mac oxi. Paizw WoW se powerbook 4etias me sxedon full graphic. Try that on windows. I megali diafora einai sto architecture tou leitourgikou. Apla to MAC mamaei...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.