ihthiologos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 pedia tha ithela an kapios gnorizi ipefthina na mou dosi odigies gia to pos mporo na kano anavathmisi sto bios tou ipologisti mou. tha ektimou i odigies na ine analitika vima pros vima! thanks in advance!!!
kostelo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δε ξερω αν μπορω να σου αναλυσω τα βηματα για τη διαδικασια αλλα θελω να σου πω το εξης: αν το μηχανημα σου δεν εχει κανενα προβλημα και δουλευει μια χαρα, τοτε μην κανεις αναβαθμιση στο bios σε καμια περιπτωση. Πολλες φορες μου χει τυχει εμενα να βαλω νεοτερη εκδοση bios απλα επειδη θελω να ειμαι up-to-date σ αυτα και να μου δημιουργηθει προβλημα ενω πριν ολα ηταν οκ. Οσον αφορα τη διαδικασια, μπορεις να την κανεις ειτε με τον κλασικο τροπο με τη δισκετα ειτε μεσω καποιου utility που τυχον δινει η κατασκευαστρια της μητρικης σου για αναβαθμιση μεσα απο windows. Πες μας αν θες και ποια μητρικη εχεις. Παλι ομως σου εφιστω την προσοχη να μην προχωρησεις σε αναβαθμιση του bios αν ολα σου δουλευουν φυσιολογικα. :wink:
talos_2002 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Πάνε στην σελίδα του κατασκευαστή της μητρικής και βρες το μοντέλο. Εκεί θα βρεις οδηγίες και τα απαραίτητα αρχεία/προγράμματα. Μπορείς να βρεις οδηγίες και στο βιβλίο της μητρικής. Προσωπικά μόνο βελτιώσεις έχω από ενημερώσεις BIOS.
ihthiologos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 prokite gia laptop kai den ksero pos mporo na do to mobo mou pio ine...
ninos30 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 αν το μηχανημα σου δεν εχει κανενα προβλημα και δουλευει μια χαρα, τοτε μην κανεις αναβαθμιση στο bios σε καμια περιπτωση. +1. Ειδικά σε laptop. Αν παρ' όλα αυτά επιμένεις πες αναλυτικά την μάρκα/μοντέλο.
Neglextis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 kita opos eipe o ninos30 prepei na mas peis ti einai to laptop marka/modelo. apo etsi 8a katevaseis tin update tou BIOS kai to grafeis se floppy or CD kai to pernas.
talos_2002 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Πάνε στο σάιτ του κατασκευαστή του λάπτοπ, βρες το μοντέλο και εκεί θα βρεις και ενημέρωση BIOS. Πιθανότατα θα είναι απλή, μέσω Windows. Με το Vaio ενός φίλου ήταν έτσι εύκολο.
blender Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δε ξερω αν μπορω να σου αναλυσω τα βηματα για τη διαδικασια αλλα θελω να σου πω το εξης: αν το μηχανημα σου δεν εχει κανενα προβλημα και δουλευει μια χαρα, τοτε μην κανεις αναβαθμιση στο bios σε καμια περιπτωση. Πολλες φορες μου χει τυχει εμενα να βαλω νεοτερη εκδοση bios απλα επειδη θελω να ειμαι up-to-date σ αυτα και να μου δημιουργηθει προβλημα ενω πριν ολα ηταν οκ. Οσον αφορα τη διαδικασια, μπορεις να την κανεις ειτε με τον κλασικο τροπο με τη δισκετα ειτε μεσω καποιου utility που τυχον δινει η κατασκευαστρια της μητρικης σου για αναβαθμιση μεσα απο windows. Πες μας αν θες και ποια μητρικη εχεις. Παλι ομως σου εφιστω την προσοχη να μην προχωρησεις σε αναβαθμιση του bios αν ολα σου δουλευουν φυσιολογικα. :wink: Να συμπληρώσω κάτι : Δες τις αλλαγές του καινούργιου bios γιατί μπορεί να σου είναι άχρηστες. Σε περίπτωση που το μοντέλο έχει το πρώτο bios κατά 99,9% θα κάνεις καλό αν το αναβαθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.