Προς το περιεχόμενο

Όταν χαράζει - Videoclip

stasym

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά θέλαμε απλώς να ολοκληρώσουμε μια εργασία για το πανεπιστήμιο. Τα πράγματα όμως κύλησαν πολύ καλύτερα. Επιλέξαμε το αγαπημένο «Όταν χαράζει» του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Γιάννη Αγγελάκα και γυρίσαμε ένα βιντεοκλίπ. Θελήσαμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Σταύρος Συμεωνίδης

Γιώργος Παραδείσης

Δημοσ.

Όχι ρε! Τρελαίνομαι, Μυτιλήνη, στο μαντρότοιχο του Γυμνασίου δίπλα στον Άγιο Θεράποντα... Και πρέπει να είστε από το ΤΠΤΕ.

Λοιπόν, πιστεύω πως το δεύτερο βίντεο κλιπ σας θα είναι καλύτερο και δε θα γίνουν οι ίδιες παραλήψεις, λάθη κλπ κλπ...

Γενικά, μου άρεσε, αλλά υπάρχουν σημεία που δεν έχει ομαλή κίνηση η κάμερα, που ψιλοπετάγεστε μπρος και πίσω στην εικόνα.

Επίσης, μου έδωσε την εντύπωση πως το γυρίσατε χωρίς να ακούν αυτοί που παίζουν το τραγούδι. Η κίνηση τους δεν ταιριάζει με το ρυθμό.

Η κοπελίτσα, ελκυστικότατη και αυτό είναι ένα μειονέκτημα σε συνδυασμό με την κίνηση της. Από ένα λεπτεπίλεπτο πλάσμα σαν του λόγου της, περιμένεις και την αντίστοιχη κίνηση (τουλάχιστον γω), φέρε στο μυαλό σου, τον μπαμπούλα Αγγελάκα με τα μαλλιά πεσμένα και τα ρούχα τσαλακωμένα να χτυπιέται σα σκιάχτρο, ενώ η κινησιολογία της κοπέλας στο δικό σας βιντεοκλιπ θα έπρεπε

να υποστηρίζει την εμφάνιση της.

Αυτά τα λίγα, καλή δουλειά και προσπάθεια. Ελπίζω να αριστεύσετε.

Δημοσ.

Φίλε πολύ καλή προσπάθεια! Αυτό το τραγούδι το λατρεύω και μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός εικόνας και ήχου. Συγχαρητήρια!

Δημοσ.

Αγαπητέ insomniaK θέλω να σε αυχαριστήσω για το σχόλιο γιατί είναι το πρώτο που παίρνουμε με τόσο προσεγμένες και εκτενείς παρατηρήσεις. Δεν έχει σημασία το αν συμφωνούμε με αυτές, αυτό που μου άρεσε είναι ότι ασχολήθηκες με τη δουλειά μας.

Θα ήθελα μόνο να διευκρινήσω, ότι εγώ συγκεκριμένα (Γιώργος Παραδείσης) δεν σπουδάζω στο ΤΠΤΕ. Είμαι πρώην φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικων και Τεχνολογίας Υπολογιστών στην Πάτρα και νυν φοιτητής του τμήματος Ψυχολογίας στη Θεσσαλονίκη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...