Komet Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Πρίν λίγες μέρες πήρα ένα Bluetooth headset (Golden blue) για το κινητό μου. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως headset με το macbook ? Βρήκα το device και το έκανα pair μέσα από το Bluetooth File Exchange, αλλά δεν βρίσκω που μπορώ να ρυθμίσω να χρησιμοποιείται ως headset (π.χ. να μπορώ να ακούσω μουσική, ή να μιλήσω σε voip). Ευχαριστώ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Πρίν λίγες μέρες πήρα ένα Bluetooth headset (Golden blue) για το κινητό μου. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως headset με το macbook ? Βρήκα το device και το έκανα pair μέσα από το Bluetooth File Exchange, αλλά δεν βρίσκω που μπορώ να ρυθμίσω να χρησιμοποιείται ως headset (π.χ. να μπορώ να ακούσω μουσική, ή να μιλήσω σε voip). Ευχαριστώ Μήπως, αντί για το Bluetooth File Exchange, πρέπει να το κάνεις pair με τον υπολογιστή μέσω του κανονικού Bluetooth module στα System Preferences; :? Γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θέλεις να ανταλλάσεις αρχεία με το Bluetooth Headset! Ενδεχομένως, αν το κάνεις pair με τον υπολογιστή, να μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις σε VoIP. Δεν ξέρω όμως αν υποστηρίζεται το profile για να ακούς μουσική... Είχα την εντύπωση ότι τόσο ο υπολογιστής όσο και το headset πρέπει να υποστηρίζουν συγκεκριμένο profile για την αναπαραγωγή μουσικής μέσω bluetooth. Και εντάξει, ο Mac πες ότι το υποστηρίζει. Τo headset; :?
Komet Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Οκ τελικά βρήκα λύση στο http://www.macinstruct.com/node/87 Μέσα από τα preferences έπρεπε να το κάνω pair, και μετά από το sound (preferences) μπορείς να στείλεις κανονικά τον ήχο (οτιδήποτε, μουσική κλπ) στο headset. Έναν χρόνο μετά από την αγορά του mac, ακόμα με εντυπωσιάζει.... Thanks paredwse!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Χαίρομαι που, έστω και εμμέσως, βοήθησα να βρεις λύση. (Μου'βαλες ιδέες, τώρα σειρά έχει το bluetooth headset του Sony Ericsson μου...)
charoui Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 thnx!!!! prospathousa gi'auto sta win xoris lysi,tha dokimasw argotera sto mac kai tha apanelthw..
Chupacabra Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις bluetooth headset για τα πάντα (VOIP και κανονικό ήχο). Αρκεί να κάνεις τα παραπάνω (Pair από το Bluetooth στο Preferences και να ορίσεις στα Sound Preferences το bluetooth headset σαν Input και Output Device). Ειδικα για VOIP είναι απόλαυση!
Thanaxix Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Επιβεβαίωση κ από εμένα όσον αφορά τη μουσική, δεν ξέρω για voip. Το stereo bluetooth HBH-DS970 που μου είχαν δώσει δώρο με το κινητό, δέχεται 2 connections, οπότε δεν χρειάζεται να το κάνω unpair κ να το χρησιμοποιώ για το ένα ή το άλλο. μου έχει λύσει τα χέρια
pao13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 με το SKYPE επίσης είναι μεγαλύτερη τρέλα πας και 10 μέτρα μακριά κάνεις βόλτες και μιλάς
charoui Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 mac mageia!!!! epitelous exoume kai wireless skype kai voip...trela! thanx mac!!!!again
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 diladi sta windose tha prepei kathe toso kai ligaki na allazeis ta devices.... sto macos isxyei auto? diladi opote px bazo to skype tha to allazo kai kathe fora pou thelo ta speakers tha prepei na to allazo?
georgeadams Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Τα μηνύματα που αναφέρονταν στην ενεργοποίηση του bluetooth headset σε Windows μεταφέρθηκαν στην αντίστοιχη κατηγορία. Λογικά εκεί θα υπάρχουν πιο πολλές απαντήσεις αλλά και θα τα δουν πιο εύκολα κι άλλοι χρήστες windows που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.
pao13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 nomizo pws ne κρατάει πάντα τις τελευταίες ρυθμίσεις που είχες οπότε όπως τα άφησες τα βρίσκεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.