Προς το περιεχόμενο

εκανα καλη επιλογη?amd6000+

WERTYGOPAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια μηπως μπορει να μου πει καποιος αν εκανα καλη επιλογ稨amd χ2 6000+ hd2600pro 512 me 230 euro & mobo albatron k8-sli & sound card x-fi elite pro me 320Eyro.συνολο 550ευρω για αναβαθμιση. πριν ειχα Ρ4 στα 3ghz me thn atix1600pro agp.θα δω καμια διαφορα?:confused:

Δημοσ.

diafora tha deis sigoura alla oi epiloges pou ekanes den einai kai oti kalitero auton to kairo afou i intel exei afisei polu pisw tin amd (sto leei enas amd fan:cry:)

Δημοσ.

αχ αστέρι μου η intel στο μυαλο της νομίζει οτι ξεπέρασε την amd αλλα το αντίθετο συμβαίνει .\

Φίλε μου WERTYGOPAN έκανες ΠΑΡΑ πολύ καλή επιλογή.Ο επεξεργαστης που πήρες είναι ο καλύτερος που κυκλοφορεί.

Αστρτονομική διαφορά θα δεις παντου και βεβαίως πάρα πολύ μεγάλη.

Δημοσ.
αχ αστέρι μου η intel στο μυαλο της νομίζει οτι ξεπέρασε την amd αλλα το αντίθετο συμβαίνει .\

Φίλε μου WERTYGOPAN έκανες ΠΑΡΑ πολύ καλή επιλογή.Ο επεξεργαστης που πήρες είναι ο καλύτερος που κυκλοφορεί.

Αστρτονομική διαφορά θα δεις παντου και βεβαίως πάρα πολύ μεγάλη.

mporeis na to apodeikseis me kapoio sygkritiko?

• Super Moderators
Δημοσ.
γεια μηπως μπορει να μου πει καποιος αν εκανα καλη επιλογ稨amd χ2 6000+ hd2600pro 512 me 230 euro & mobo albatron k8-sli & sound card x-fi elite pro me 320Eyro.συνολο 550ευρω για αναβαθμιση. πριν ειχα Ρ4 στα 3ghz me thn atix1600pro agp.θα δω καμια διαφορα?:confused:

Ένα thread αρκεί.

Τα δύο thread που είχες ανοίξει (ένα στο Hardware Γενικά και ένα στις Κάρτες Γραφικών και Ήχου) ενώθηκαν στο παρόν.

Δημοσ.

Πάντως και εγώ είμαι πολύ σκεπτικός...

Οι επεξεργαστές της ΑΜD φαίνονται "θεριά", παρ'όλα αυτά στα τεστ εμφανίζονται πίσω από πολύ μικρότερους και το κυριότερο φθηνότερους intel.

Πέρα από τις μικρότερες cache υστερούν πουθενά σε spec?

Άσχετα από τα benchmark των διαφόρων site εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει χρήστης insomnia με ιδία πείρα που να μπορεί να επιβεβαιώσει την καθολική κυριαρχία της intel.

Δημοσ.
Mono alli mobo eprepe na eixes dialeksei. H albatron einai etc mia .. perithoriopoihmeni etairia? pws na sto pw..O 6000+ einai apo tous kaluterous epeksergastes k se polu prositi timi.

asxeta me thn etairia les na moy paroysiasei kanena problhma? to plaisio den eixe k polles epiloges gia am2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...