Προς το περιεχόμενο

Apple Special Event: 5 Σεπτεμβρίου 2007

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
diladi ta pm3 pou exw apo p2p den ta paizei ti ipod?

Μια χαρα τα παιζουν!Αυτο ελειπε!

Απλα αυτα που αγοραζεις απο το itunes(που στην Ελλαδα δε νομιζω να το κανουν και πολλοι),δεν παιζουν σε αλλα players ή σε υπολογιστη χωρις quicktime.

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

pantws moy fenetai periergo to simerino nano twn 2 g na kanei 160 euro kai to neo me 4 g na kostizei 110.alithia ta video poy paizei einai mono mpeg 4?den yparxei periiptwsi gia divx ypothetw etsi?kamia pliroforria gia hmeromhnia kykloforias stin ellada?

Δημοσ.
pantws moy fenetai periergo to simerino nano twn 2 g na kanei 160 euro kai to neo me 4 g na kostizei 110.alithia ta video poy paizei einai mono mpeg 4?den yparxei periiptwsi gia divx ypothetw etsi?kamia pliroforria gia hmeromhnia kykloforias stin ellada?

Αλλες οι τιμες στην Ευρωπη και αλλες στην Αμερικη.

Αλλωστε η τιμη εδω συμπεριλαμβανει και το ΦΠΑ.

Για το video,παιζει αρχεια mp4 κωδικοποιημενα κατα mpeg-4 part 10(avc) ή κατα h.264 .

Mpeg-4 part 2 (divx,xvid) τα περισσοτερα avi αρχεια δηλαδη ,δεν τα παιζει.

Θελει μετατροπη σε mp4 .

Nομιζω κιολας..

Δημοσ.

Δεν ξέρω πότε θα έρθει Ευρώπη σίγουρα.Αυτό που ακούγεται γενικά είναι τέλος του χρόνου ,ίσως αρχές 2008.Απλώς πιστεύω ότι και για την εταιρία είναι καλύτερα να βγεί Χριστούγεννα γιατί θα πάει το iPhone δώρο σύννεφο...

Για provider έχουν ανακοινωθεί για κάποιες χώρες νομίζω ,αλλά για Ελλάδα όχι ακόμα.Εγώ ελπίζω να είναι Vodafone(μην αλλάζω τώρα που έχω και μια ωραιότατη επιδότηση που με περιμένει)

Δημοσ.

Να φτιάχναμε ενα πολ ποιο απο τα τρια νεα ipod θα αγοραζαμε; Και σε ποια χωρητικοτητα;; :)

1. ipod nano 4gb

2. ipod nano 8gb

3. ipod classic 80gb

4. ipod classic 160gb

5. ipod touch 8gb

6. ipod touch 16gb

Παντως παντου διαβαζω οτι απογοητευτηκαν και αλλοι με τα νεα ipods, κυρίως με το odd σχήμα του νανο και τις μικρες χωρητικοτητες του touch.

Δημοσ.

egw pantws psinomai gia to nano 4 g(an einai toso ftino vevaia).to ipod touch einai ligo megalo kai de tha volevei sti metafora (metro ,leoforeia..)an einai poly akrivotero apo tin amerikh omws tha to agorasw ta xristougena apo ta aforologita toy aerodromioy.

Δημοσ.

Εγώ έχω εδώ και 2 σχεδόν χρόνια το ιποδ των 20GB,το 1ό το ασπρόμαυρο.Πολύ ευχαρίστως θα το άλλαζα με το touch ή με το classic 80GB.Αλλά όπως προείπα περιμένω το iPhone για να γίνει εκεί η δουλειά,με τη μία θα αλλάξω και κινητό και ιποδ(και το παλιό το 20άρι μια χαρά εξωτερικός θα γίνει) διότι σαν φοιτητάκος δεν παίζουν λεφτά για όλα...

Δημοσ.
Φυσικά τα παίζει ανετότατα το iPod και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το iPod μου είναι γεμάτο με mp3 που δεν έχω αγοράσει.

Ακριβως....Κι εμενα η πλειοψηφια των τραγουδιων ειναι απο p2p προγραμματα παρα απο CD!!!!Τα παιζει μια χαρα!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Ακριβως....Κι εμενα η πλειοψηφια των τραγουδιων ειναι απο p2p προγραμματα παρα απο CD!!!!Τα παιζει μια χαρα!!!

Αγαπητή εν επιστήμη συνάδελφε, προσωπικά δεν είπα P2P. Ανέφερα ότι δεν έχω αγοράσει mp3. Έχω αγοράσει όμως τα CD τα οποία rip-αρα για να βγάλω τα mp3... ;)

Η ιδέα του Πρήξτερ για το poll είναι καλή πάντως. Θα είχε ενδιαφέρον.

Μην τον κλάνετε κατάμουτρα.

Καλά ντε, χαλάρωσε. :-D

Ιδού: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=210068

ΥΓ: Και δες τα pm σου γιατί αλλιώς θα τσαντιστώ...

Δημοσ.
Αγαπητή εν επιστήμη συνάδελφε, προσωπικά δεν είπα P2P. Ανέφερα ότι δεν έχω αγοράσει mp3. Έχω αγοράσει όμως τα CD τα οποία rip-αρα για να βγάλω τα mp3... ;)

Α,Οκ συναδελφε,αλλο καταλαβα!!!Και πως το εκανες αυτο????(συγχωρεστε με,ειμαι ψιλοασχετη...:mrgreen:)

Δημοσ.

Το ραδιόφωνο στα iPod θα υπάρξει μονό μέσω internet !

Μην περιμένετε από την Apple να κάνει κίνηση να βάλει ράδιο στο iPod.

Ειναι ένα από τα πράγματα που σε κάνουν να λες, ε apple ειναι αυτή .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...