KWSN_Men Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Αφού δε με έστειλες για μπάνιο ακόμα σημαίνει ότι δεν αντελήφθεις ότι οι συνειρμοί αφορούν το όνομα του όπλου...
Lucifer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 λογικό είναι αφού σας άνοιξε τις εξόδους το 39.
Finn Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Lucifer βλεπω εχεις κι εσυ public transport map της Πραγας
olatalefta Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 εμάς είχε μπει μέσα στο σπίτι πριν κάνα μήνα ένας Πακιστανός (από την όψη) και ανέβηκε στον δεύτερο όροφο (μονοκατοικίας) και πήγε πάνω από την μάνα μου που κοιμότανε και την σκουντάει και της λέει "Τέλει λίγκο νερό παρακαλώ"..Κατέβηκε και του έβαλε ο πατέρας μου αφού του φώναξε λίγο :twisted: και τον έδιωξε αλλά η μάνα μου τα είχε χάσει λιγο... to γαμ&)(*ς η καλυτερη κλειδαρια μεχρι τωρα ειναι μια π δεν μπαινει εργαλειο,κλειδι ειναι σαν ταπα,ενιαια κ ανοιγει με τηλεκοντρολ.δεν θυμαμαι τιμη π χε πει. http://www.saek.gr/securtest/
fragment_ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μια εβδομάδα αργότερα είπαν στις ειδήσεις ότι κάποιος κλέφτης έπεσε και τσακίστηκε (σκοτώθηκε) από τον 4ο όροφο στην ίδια περιοχή με τη δική μου. Μάλλον ο ίδιος πρέπει να ήταν... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και καλό δρόμο. χαχα, ρε μπας και τον εσπρωξες εσυ;;;; do take a guess. δεν ξερω τι λες, αλλα το πληκτρολογιο σου ειναι μες την μπιχλα!!!!
Lucifer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Lucifer βλεπω εχεις κι εσυ public transport map της Πραγας Του Βερολίνου. Της Πράγας αποστηθίζεται =ρ
Sorath Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Ρε εδώ μπήκανε στο σπίτι μου, Ιανουάριο μήνα απο την μπαλκονόπορτα (5ος όροφος!!!). Είχε ξεχαστεί ξεκλείδωτη. Πήρανε οτι τσάντες βρήκαν, κινητά, πορτοφόλια και κλειδιά. Κατέβηκαν, πάτησαν το τηλεχειρισμό του γκαράζ, μπήκαν μέσα και πήραν και το αυτοκίνητο! Ευτυχώς το αμάξι βρέθηκε παρατημένο μετά απο 5 μέρες. Απλώς είχαν φάει μέσα σουβλάκια/milko και το είχαν κάνει κώλος! Η ειρωνία ήταν ο πατέρας μου μόλις είχε παραλάβει δύο κάρτες και τα pin τους. Οπότε και 6.000? κάνανε με την μία φτερά.
TonyMontana Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Αναρωτιέμαι πόσοι από αυτούς που θα την άναβαν έχουν καν πυροβολίσει, πόσο μάλλον με πιστόλι ή περίστροφο. keep guessing...
fabiawrc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 μιας και η δουλεια μου ειναι συστηματα ασφαλειας ο συνδυασμος συναγερμο και καμερες ειναι οτι καλυτερο. γιατι οταν το radar ανιχνευσει κινηση το καταγραφικο αρχιζει την εγραφη και ετσι,εχει καποια στοιχεια για τον κλεφτη.πλεον τα καταγραφικα με σκληρο δισκο εχουν ξεφτυλιστει.καταγραφικο για 4 καμερες χωρις σκληρο δισκο με mpeg4 ξεκινανε απο 200 ευρω περιπου.
konandrio Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Οσοι εχετε pc και μια web camera φτιαχνετε πολυ ευκολα εναν συναγερμο σαν αυτον που εφτιαξα εγω μετα την κλοπη ομως ο μαλ...., υπαρχουν και δωρεαν προγραμματα οπως το asus video security, με το που ανιχνευσει κινηση αρχιζει να τραβαει φωτογραφιες και video, και τα ανεβαζει σε οποιον ftp server του ορισεις, στελνει email οπου θες, καλει οποιο τηλ του βαλεις μεσω voip, επισεις με το που δει κινηση αρχιζει να βαραει συναγερμος απο τα ηχεια με ηχο οποιο αρχειο wav του εχεις βαλει, νομιζω πως αν το ειχα βαλει προχθες το βραδυ θα ειχαν γλιτωσει τα πραγματα μου. Το πρωι που εφυγα για δουλεια το ειχα ενεργοποιηση με ανοιχτη την μπαλκονοπορτα και οταν αλλαζε θεση ο ηλιος και επεφτε σκια στο σπιτι αρχιζε να βαραει ο συναγερμος και σηκωσε ολη την πολοικατοικια στο ποδι, ο ηχος βγενει απο ενισχυτη με ηχεια 100αρια με την ενταση στο max, αυτο που ειδα στις φωτο και στα video ειναι να αλλαζει ο φωτισμος του σαλονιου. Παρτε ολοι μια καμερα εχει και με 15eyro και φτιαξτε συναγερμους πριν την πατησετε οπως εγω.
kostastnt Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Εμας μας έχουν κλέψει 5 φορές το εξοχικό... Είναι σε ένα κορφοβούνι στο Πήλιο οπού δεν υπάρχει κανείς τριγύρω. Αυτοί που κλέβαν όμως είναι τόσο βλάκες που αφήσανε σετ κουταλομαχαιροπίρουνων 400-500 ευρώ και κλέβανε σαγιονάρες, μπλουζάκια, παντελόνια που τα είχαμε για πέταμα... Αφήσανε επίσης αποκωδικοποιητή 300 ευρώ και πολλά άλλα πράματα αξίας. Αργότερα που βάλαμε κάγκελα παντού δεν μπορέσαν να ξαναμπούν. ΥΓ. Πριν από 6-7 μήνες η Αστυνομία βρήκε τον ένα αλλά νεκρό... Ήταν πρεζόνι και ταυτοποιήσαν τα αποτυπώματα του με αυτά από το εξοχικό μας...
Mars_ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Άντε πόσοι ακόμα την έχετε δει Hitman ,βγάλτε τα πιου-πιου σας φωτογραφία όχι τίποτα άλλο ,με κάνετε και νοιώθω μειονεκτικά που δεν έχω να δείξω ένα AK-47, μια χειροβομβίδα κατά προσωπικού βρε αδελφέ ...
Crizzt Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 //τρελό off-topic #1 Lucifer, το οτι έχεις αυτό το βιβλίο που κολλάει με το όπλο? Επίσης, ελπίζω να περιποιήσε καλά τον συγραφέα εκεί στη κόλαση που βρίσκεστε, το οτι σκότωσε τον προ-πάππου μου δε θα του το συγχωρίσω ποτέ... //τρελό off-topic #2 Ένα είναι το όπλο και είναι απίστευτη κ@vl@@@@ 0.50 cal αυτόματο σε τρίποδο
KWSN_Men Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Crizzt, νεροπίστολο. Να ρίξεις αεροπλάνο δεν έχεις ελπίδα, αλλά εναντίον επίγειου στόχου έχει την πλάκα του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.