KWSN_Men Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Οπότε θα πεθάνεις που θα πεθάνεις, να πάρεις και τον άλλο μαζί σου;
Filos19 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Χαχαχα όχι βρε απλά αν έχεις όπλο μπορείς να του την φιλάς και να του ρίξεις.Εσύ θα σωθείς!! Απλά θέλω να σου πω ότι το πιτμπουλ δεν κάνει και τίποτα. Καλύτερα ένα αυτόματο γαβγιστίρι να έχεις
KWSN_Men Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Οπότε δηλαδή θα έχεις το στοιχείο του αιφνιδιασμού υπέρ σου (άλλο αν ο άλλος μπαίνει μέσα ενώ εσύ είσαι κυριολεκτικά με τα σώβρακα) και του την ανάβεις λόγω του ότι είσαι εξπέρ στον χειρισμό αλλά και αδίστακτος στο να πυροβολίσεις (άλλο αν ο άλλος είναι κακοποιός). Είμαι 30, θέλω να ζήσω άλλα 90 χρόνια, ας το πάρει το γαμημένο το DVD.
anthony_88 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Είμαι 30, θέλω να ζήσω άλλα 90 χρόνια, ας το πάρει το γαμημένο το DVD. To λαπτοπ να αφησει!!! :mrgreen:
Filos19 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Οπότε δηλαδή θα έχεις το στοιχείο του αιφνιδιασμού υπέρ σου (άλλο αν ο άλλος μπαίνει μέσα ενώ εσύ είσαι κυριολεκτικά με τα σώβρακα) και του την ανάβεις λόγω του ότι είσαι εξπέρ στον χειρισμό αλλά και αδίστακτος στο να πυροβολίσεις (άλλο αν ο άλλος είναι κακοποιός). Είμαι 30, θέλω να ζήσω άλλα 90 χρόνια, ας το πάρει το γαμημένο το DVD. To λαπτοπ να αφησει!!! :mrgreen: Χαχαχαχα είστε άπαιχτοι!!!:-D:-D Εντάξει έχεις δίκιο!!
KWSN_Men Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Λαπτοπ δεν έχω και το κουτί του υπολογιστή αν και αλουμινένιο, μαζί με τα εντόσθια ζυγίζει σχεδόν 26 κιλά οπότε μπορεί να δοκιμάσει να το σηκώσει αλλά δε νομίζω να το πάει πουθενά.
Lucifer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 χμερχμ προσωπικά θα του την άναβα και όχι μόνο για να μη με κλέψει.
KWSN_Men Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Αναρωτιέμαι πόσοι από αυτούς που θα την άναβαν έχουν καν πυροβολίσει, πόσο μάλλον με πιστόλι ή περίστροφο.
anthony_88 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Αναρωτιέμαι πόσοι από αυτούς που θα την άναβαν έχουν καν πυροβολίσει, πόσο μάλλον με πιστόλι ή περίστροφο. Eγω παντως θα βαλω τον Σογκοκου να παραφυλαει... Και γι ανα μην το γ@μη$% τελειως, να πω οτι αστον ρε παιδι μου, προκειμενου να σκοτωθεις!
chill Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Ο χρήστης There is no real life only away from keyboard γράφει: Εγώ έχω πτυχίο δεξιοτεχνίας στο gravity gun του half life. Σιγά μην κολλήσω στην χρήση ενός περιστρόφου. B00m headshot με την μια!!!! Και αν μου την πέσουν και αυτοί με την σειρά τους ας είναι καλά τα health packs !!!! Υ.Γ. ΑΜΕ ΧΑΜΕ ΚΥΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Lucifer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Αναρωτιέμαι πόσοι από αυτούς που θα την άναβαν έχουν καν πυροβολίσει, πόσο μάλλον με πιστόλι ή περίστροφο. do take a guess.
chill Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Αυτή η φώτο είναι μούφα!!!! Ο πραγματικός Lucifer θα διάβαζε το βιβλίο στα γερμανικά!!!
KWSN_Men Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Άσε που θα είχε Luger και για λόγους ιστορικούς/ιδεολογικούς/συναισθηματικούς αλλά και λόγω συνειρμών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.