Προς το περιεχόμενο

Μου εκλεψαν το σπιτι

konandrio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χαχαχα όχι βρε απλά αν έχεις όπλο μπορείς να του την φιλάς και να του ρίξεις.Εσύ θα σωθείς!!

Απλά θέλω να σου πω ότι το πιτμπουλ δεν κάνει και τίποτα.

Καλύτερα ένα αυτόματο γαβγιστίρι να έχεις

Δημοσ.

Οπότε δηλαδή θα έχεις το στοιχείο του αιφνιδιασμού υπέρ σου (άλλο αν ο άλλος μπαίνει μέσα ενώ εσύ είσαι κυριολεκτικά με τα σώβρακα) και του την ανάβεις λόγω του ότι είσαι εξπέρ στον χειρισμό αλλά και αδίστακτος στο να πυροβολίσεις (άλλο αν ο άλλος είναι κακοποιός).

Είμαι 30, θέλω να ζήσω άλλα 90 χρόνια, ας το πάρει το γαμημένο το DVD.

Δημοσ.
Οπότε δηλαδή θα έχεις το στοιχείο του αιφνιδιασμού υπέρ σου (άλλο αν ο άλλος μπαίνει μέσα ενώ εσύ είσαι κυριολεκτικά με τα σώβρακα) και του την ανάβεις λόγω του ότι είσαι εξπέρ στον χειρισμό αλλά και αδίστακτος στο να πυροβολίσεις (άλλο αν ο άλλος είναι κακοποιός).

Είμαι 30, θέλω να ζήσω άλλα 90 χρόνια, ας το πάρει το γαμημένο το DVD.

To λαπτοπ να αφησει!!! :mrgreen::mrgreen:

Χαχαχαχα είστε άπαιχτοι!!!:-D:-D:-D

Εντάξει έχεις δίκιο!!

Δημοσ.

Λαπτοπ δεν έχω και το κουτί του υπολογιστή αν και αλουμινένιο, μαζί με τα εντόσθια ζυγίζει σχεδόν 26 κιλά οπότε μπορεί να δοκιμάσει να το σηκώσει αλλά δε νομίζω να το πάει πουθενά.

Δημοσ.
Αναρωτιέμαι πόσοι από αυτούς που θα την άναβαν έχουν καν πυροβολίσει, πόσο μάλλον με πιστόλι ή περίστροφο.

Eγω παντως θα βαλω τον Σογκοκου να παραφυλαει...

Και γι ανα μην το γ@μη$% τελειως, να πω οτι αστον ρε παιδι μου, προκειμενου να σκοτωθεις!

Δημοσ.

Ο χρήστης There is no real life only away from keyboard γράφει:

Εγώ έχω πτυχίο δεξιοτεχνίας στο gravity gun του half life. Σιγά μην κολλήσω στην χρήση ενός περιστρόφου. B00m headshot με την μια!!!!

Και αν μου την πέσουν και αυτοί με την σειρά τους ας είναι καλά τα health packs :D!!!!

Υ.Γ. ΑΜΕ ΧΑΜΕ ΚΥΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Δημοσ.
Αναρωτιέμαι πόσοι από αυτούς που θα την άναβαν έχουν καν πυροβολίσει, πόσο μάλλον με πιστόλι ή περίστροφο.

P8301475.jpg

do take a guess.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...