Προς το περιεχόμενο

Μου εκλεψαν το σπιτι

konandrio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστηχως το επαθα και αυτο, εφυγα για μια μερα γιατι καιγοταν το χωριο μου και γηρησα Αθηνα και με ειχαν ληστεψει, η γυναικα μου επαθε σοκ και δεν θελει να ξαναμπει στο σπιτι, παντρευτηκαμε πριν ενα μηνα και μας πηραν τα χρυσαφικα του γαμου, καμερα που την ειχα ενα μηνα,laptop και ολα τα αροματα, ξεκινησαν να μου ξηλωνουν dvd, tft 32'', dvd video, ενισχυτη sony, pc, monitor tft pc 19'', αλλα δεν ξερω το προεκειψε και δεν τα πηραν, απ αυτα μου πηραν μονο το τηλεκοντρολ απο το ενα dvd, επισεις οι μαλακες μου πηραν ενα ουισκι μαζι με το καλαθι που ηταν μεσα, τι να πω ρε γαμωτο, το μονο που σκευτομαι ειναι οτι δουλευω νυχτα και δεν ξερω τι θα κανω με την γυναικα μου. Παιδια να εχεται το νουσας, σημερα θα βαλω συναγερμους κλειδαριες και πυρους ασφαλειας κ.τ.λ.π

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να λες πάλι καλά που δεν κοιμόσασταν μέσα εκείνη την ώρα.Και στη χειρότερη να ξύπναγες.Ή θα τον έτρωγες ή θα σ'έτρωγε.Κωλοκαταστάσεις.Περίπου έτσι ήταν κι ο κουμπάρος μου αλλά ένα μήνα πριν παντρευτεί.Χρυσαφικά ps2 και γενικά ότι κουβαλιέται με τα χέρια για να μπορούν να τρέξουν.Προσοχή για σημάδια στην κάσα της πόρτας σας ή κοντά στο κουδούνι.Α και απαραίτητο αξεσουάρ η θωρακισμένη πόρτα.Όχι ότι είναι απαραβίαστη(εύκολα τις κάνουν ζάφτι)αλλά θα προτιμήσει να πάει σε πιο εύκολη που θ'ανοίξει κατευθείαν μ'ένα κατσαβίδι.

Δημοσ.

Ρε συ, ο θειος μου πηγε διακοπες και οταν γυρισε στο σπιτι υπηρχαν μονο οι τυχοι. Όπως ακριβως στο λεω. Ειχαν παρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Και μιλαμε για την κυρια κατοικια του η οποια ειναι στη Φιλαδελφεια με πολυ κοσμο τριγυρω.

Ειναι πολυ ασχημο να συμβαινει σε κανεναν κατι τετοιο...δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι. Κουραγιο φιλε μου και οργανωσε το σπιτι.

Δημοσ.

Τι να πώ και εγώ που ένα ωραίο πρωί που ξύπνησα τον έκανα τσακωτό τον πούστη να κλέβει...τέτοιο ξύλο δεν έχω ρίξει σε άνθρωπο στη ζωή μου.

Τέσπα φίλε μου περαστικά και μη μασάς απλά να είσαι όσο πιο προσεκτικός μπορείς απο δω και πέρα.

Δημοσ.

Εμένα είχε ανέβει κλέφτης στον 3ο όροφο, κοιμόμουν μόνος στο σπίτι και ξύπνησα από το σιγανό ήχο που κάνει η σειρόμενη πόρτα της βεράντας στο σαλόνι (την είχα ξεχάσει ξεκλείδωτη, γενικά πίστευα ότι σε οροφοδιαμέρισμα στον 3ο που δεν έχει κάγκελα τέντας και δεν είναι κοντά σε άλλο κτίσμα, είμαι ασφαλής). Ευτυχώς ξυπνάω εύκολα και ξύπνησα αμέσως, οπότε άρχισα να λέω διάφορα του τύπου "ξυπνήστε κάποιος μπήκε στο σπίτι" για να νομίσει ότι είμαστε πολλοί :)

O τύπος με το που άκουσε φωνές το έβαλε στα πόδια και κατέβηκε από τον 3ο σε dt. Από πατημασιές την επόμενη προέκυψε ότι είχε επισκεφθεί με τη σειρά και τον 1ο όροφο που είναι οι γονείς μου και τον 2ο που είναι η αδελφή μου, αλλά μόνο σε μένα προφανώς βρήκε ξεκλείδωτη πόρτα.

Αν και η πόρτα της βεράντας δεν παραβιάσθηκε, την επόμενη κιόλας πήρα και εγκατέστησα συστήματα με πύρους και από τότε οι πόρτες τσεκάρονται κάθε βράδυ πρίν πέσω για ύπνο.

Εννοείται ότι πόρτες ασφαλείας και στο διαμέρισμα και στην κεντρική της εισόδου υπάρχουν και τη νύχτα μπαίνει και το μάνταλο...

Μια εβδομάδα αργότερα είπαν στις ειδήσεις ότι κάποιος κλέφτης έπεσε και τσακίστηκε (σκοτώθηκε) από τον 4ο όροφο στην ίδια περιοχή με τη δική μου. Μάλλον ο ίδιος πρέπει να ήταν... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και καλό δρόμο.

Δημοσ.

Εμενα ειχαν μπει βραδυ απο την μπαλκονοπορτα η οποια ηταν ανοιχτη λογο καλοκαιριου..μπηκαν μεσα αρπαξαν ολα τα κλειδια που βαζουμε σε μια θηκη και φυγαν και ανοιξαν μετα το αυτοκινητο στο γκαραζ και δεν το πηραν..απλα ψαξαν για μετρητο.εμεις κοιμομασταν εντωμεταξυ αλλα τι να ακουσουμε...

Δημοσ.
Δυστηχως το επαθα και αυτο, εφυγα για μια μερα γιατι καιγοταν το χωριο μου και γηρησα Αθηνα και με ειχαν ληστεψει, η γυναικα μου επαθε σοκ και δεν θελει να ξαναμπει στο σπιτι, παντρευτηκαμε πριν ενα μηνα και μας πηραν τα χρυσαφικα του γαμου, καμερα που την ειχα ενα μηνα,laptop και ολα τα αροματα, ξεκινησαν να μου ξηλωνουν dvd, tft 32'', dvd video, ενισχυτη sony, pc, monitor tft pc 19'', αλλα δεν ξερω το προεκειψε και δεν τα πηραν, απ αυτα μου πηραν μονο το τηλεκοντρολ απο το ενα dvd, επισεις οι μαλακες μου πηραν ενα ουισκι μαζι με το καλαθι που ηταν μεσα, τι να πω ρε γαμωτο, το μονο που σκευτομαι ειναι οτι δουλευω νυχτα και δεν ξερω τι θα κανω με την γυναικα μου. Παιδια να εχεται το νουσας, σημερα θα βαλω συναγερμους κλειδαριες και πυρους ασφαλειας κ.τ.λ.π

Η λυση ειναι μια φιλε μου.... παρε Pitbull και αμα ξαναδεις κανεναν να μπαινει σπιτι σου να μου τρυπησεις τη μυτη!

Δημοσ.
Τι να πώ και εγώ που ένα ωραίο πρωί που ξύπνησα τον έκανα τσακωτό τον πούστη να κλέβει...τέτοιο ξύλο δεν έχω ρίξει σε άνθρωπο στη ζωή μου.

Τέσπα φίλε μου περαστικά και μη μασάς απλά να είσαι όσο πιο προσεκτικός μπορείς απο δω και πέρα.

Πάρε κι εσύ ένα τηλεφωνάκι βρε αδερφέ να ξεσπάσουμε λίγο.Εμένα μου έτυχε με τσαντάκια πεζό.Καθώς προχωρούσα σε πεζοδρόμιο άδειο από κόσμο φάτσα από μένα ερχόταν μία κοπέλα(very nice)και από πίσω της διέκρινα έναν περίεργο να κάνει αλαφροίσκιωτες κινήσεις και χραπ της αρπάζει τη τσάντα.Επειδή ήταν περίπου στα 30 μέτρα κι ο τυπάς δεν με πρόσεξε ή έδωσε σημασία κρύφτηκα σε ένα βαν που είχε δίπλα μου και καθώς περνούσε από μπροστά άπλωσα όλο το χέρι και τον έκοψα στο στήθος(όπως στις ταινίες).Έφερε μία τούμπα στον αέρα και όταν έσκασε έφαγε τόσες κλωτσιές με τις βέρμαχτ που όταν ήρθαν οι ζητάδες δεν είχε μείνει τίποτε γι αυτούς.Δυστυχώς γίνεται χαμός ειδικά σε σπίτια και δύσκολα να προστατευτείς .Και το να είσαι μέσα στο σπίτι είναι ακόμη πιο επικίνδυνο γιατι δεν ξέρεις τι κουβαλάει ο άλλος και τι βιολί βαράει.

Δημοσ.

εχω ασχοληθει πολυ με το θεμα,και θα απαντησω συνοπτικα....στον φιλο konandrio οτι προφανως απο καπου γιναν αντιληπτοι,και θελησαν να φυγουν γρηγορα,οσο για την συζηγο,αν ειναι κοντα τα πεθερικα καλο θα ηταν για την ψυχολογια της να παει εκει για υπνο τα βραδια για κανα μηνα...αν οχι φροντησε να τονωσεις το αισθημα ασφαλειας της με μετρα οπως ειπες,ακομα και αν αυτα δεν ειναι τοσο αποτελεσματικα.Ο silok εχει δικιο για τις πορτες,εγω φυσικα θα προτεινα,οσο παραξενο και αν φενεται μια απλη κλειδαρια siza στο πανω μερος με δυο πυρους στο πισω,να μπαινουν στο κασομα για να μην σηκωνεται.Mια σιδερενια μπαρα να ενισχιει το κασομα απο την μεσα μερια σε περιπτωση βιαιης παραβιασης.Στο gtsamour να τσεκαρει το δρομολογιο του δραστη,που πατησε,απο που περασε,και να ενισχησει καθε πορτα που περασε.Απο οτι εγραψε το εκανε.Αν ο κατω οροφος εχει τεντα,καλο θα ηταν να βαλει (αν τοποθετητε ) αλουμινενιες συρομενες πορτες-καγκελα στη βεραντα.Και παντα ,αν ειναι να λειψουμε μεγαλο διαστημα,δεν το λεμε,και βρησκουμε καποιον,ειτε δικο μας η καποιον φιλο να περνα και να ελεγχει ανα τακτα διαστηματα....

Δημοσ.
Η λυση ειναι μια φιλε μου.... παρε Pitbull και αμα ξαναδεις κανεναν να μπαινει σπιτι σου να μου τρυπησεις τη μυτη!

Άμα σε έχουν σταμπάρει έρχονται οργανωμένοι και ρίχνουν φόλα στο καημένο το σκυλί.2 φορές κλέψαν τη διπλανή από μένα μονοκατοικία και είχε την πρώτη φορά ένα λύκο και μετά ένα ροντβάϊλερ(αυτός τους ζόρισε)αλλά δυστυχώς τίποτα.Αυτοί που μπαίνουν στο ξεκάρφωτο πάνε συνήθως για τα μη ογκώδη(κοσμήματα,μετρητά και μικρά ηλεκτρονικά).Χτυπάνε το κουδούνι και αν δεν είναι κανείς μπαίνουν και παραπάνω από 6-10' δεν κάνουν.Αν πάλι είσαι μέσα το παίζουν πλασιέ,υπάλληλοι διαφόρων εταιριών ακόμη και αστυνομικοί.Αν σας έχουν κλέψει και σας πήραν ΕΓΓΡΑΦΑ προσοχή.Τρέξτε να τα δηλώσετε αμέσως γιατί μετά μπορεί να σας μπλέξουν χειρότερα.

Δημοσ.
Τι περιοχή έγινε το συμβάν?

Γλυφάδας ....

Να πω ότι στο τρίοροφο δεν είχε σε κανέναν όροφο κάγκελα τέντας για να πιαστεί κανείς, και ο πρώτος όροφος είναι πολύ ψηλά λόγω ψηλής πυλωτής. Γενικά δεν υπήρχε μέρος να ανέβει κανείς εύκολα από πουθενά, το κτίριο είναι στο κέντρο του οικοπέδου και δεν μπορεί να πηδήξει κάποιος από γειτονικό κτίσμα.

Ο τύπος απ'ότι προέκυψε πέταξε από κάτω κάτι σαν ελαστικό σχοινί το οποίο τυλίχθηκε στο κάγκελο της βεράντας και ανέβηκε.

Πάντως αν θυμάμαι καλά στις ειδήσεις που έλεγαν γι'αυτόν που σκοτώθηκε, ήταν Πολωνός ή Ρουμάνος (δεν είμαι σίγουρος τι από τα δύο) και είχε άλλον έναν συνεργό ο οποίος μόλις ο πρώτος έπεσε και σκοτώθηκε, ο δεύτερος πήρε το σάκο με τα ασημικά που είχε αρπάξει ο μακαρίτης και προσπάθησε να διαφύγει. Λίγο πιο κάτω όμως πέταξε την τσάντα για να τρέξει πιο γρήγορα, νομίζω τον πιάσανε όμως τελικά.

Δημοσ.

εμάς είχε μπει μέσα στο σπίτι πριν κάνα μήνα ένας Πακιστανός (από την όψη) και ανέβηκε στον δεύτερο όροφο (μονοκατοικίας) και πήγε πάνω από την μάνα μου που κοιμότανε και την σκουντάει και της λέει "Τέλει λίγκο νερό παρακαλώ"..Κατέβηκε και του έβαλε ο πατέρας μου αφού του φώναξε λίγο :twisted: και τον έδιωξε αλλά η μάνα μου τα είχε χάσει λιγο...:mrgreen:

Δημοσ.
εμάς είχε μπει μέσα στο σπίτι πριν κάνα μήνα ένας Πακιστανός (από την όψη) και ανέβηκε στον δεύτερο όροφο (μονοκατοικίας) και πήγε πάνω από την μάνα μου που κοιμότανε και την σκουντάει και της λέει "Τέλει λίγκο νερό παρακαλώ"..Κατέβηκε και του έβαλε ο πατέρας μου αφού του φώναξε λίγο :twisted: και τον έδιωξε αλλά η μάνα μου τα είχε χάσει λιγο...:mrgreen:

xaxaxaxxaxaxaxa eleos re file. Ti na pw

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...