nasmania Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μιας και εγω το εψαχνα το συγκεκριμένο θέμα αλλά το εγκατέλειψα λόγω πωλησης του αυτοκινήτου έχω να πω τα εξής : 1)Καλές οι λύσεις Mini ITX και invertor αλλά αρκετά ακριβότερες απο παλιά laptop (εγώ θα εβαζα ενα laptop PIII 750 με σπασμένη οθόνη που είναι μια χαρά) 2)Μην τρελαίνεστε βρε παιδιά με τους δίσκους...Καθημερινά μεταφέρω laptop σε μηχανή που τρώει τους απειρους κραδασμούς και ο δίσκος είναι μια χαρά ! (καλό θα είναι σίγουρα να το βάλεις σε κάποιο μέρος καλό) 3)Οσο αφορά την τροφοδοσία για την περίπτωση laptop 1000 φορές μπαταρία που κρατάει κανένα μισάωρο και φορτιστής αυτοκινήτου (Αν σε ενδιαφέρει και σου κάνει έχω ενα που δεν χρειάζομαι) Μικρότερος ογκος φτηνότερος και το carputer συνέχεια ανοικτό δεν πάει να σου σβήσει το αμάξι ! 4)Για το κομμάτι της οθόνης αν και εμένα δεν με έπαιρνε για 2 Din αυτό που θα σου πρότεινα είναι οθόνη 1 din (μηχανική να μην φαίνεται) και απο κάτω στο άλλο Din ενα Ραδιο CD σε περιπτώσεις που θές άμεσα να ακούσεις μουσική 5)Τέλος το μεγαλύτερο ζόρι κατ'εμένα είναι το όλο στήσιμο και η επιλογή ποιανού Frondend θα χρησιμοποιήσεις ! 6)Αν θες δώσε περισσότερες πληροφορίες τι έχεις και τι θες να κάνεις ακριβώς και τα ξαναλέμε!
SOTHBYSGRC Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 ego leo na baleis ena polymprizo....eleos paidia. ta matia ston dromo oxi sto divx pou tha paizei sto laptop...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.