Προς το περιεχόμενο

Firmware για k750

panos98765

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα τη γνωστη πατάτα να flashάρω το k750 σε w800....:evil:

Από τότε ψάχνω το ελληνικό firmware για να το επαναφέρω (emea 3 , cid 49).

Από το site της ericsson τίποτα!Δεν κάνει αναβάθμιση.

Ναι ναι ,ξέρω, υπάρχουν καταστήματα που το κάνουν:-D,αλλά δεν μπορεί ,κάπου θα υπάρχουν αυτά τα ρημάδια τα αρχεία!!!!

Ξέρει καποιος συνφορουμίτης κάτι πάνω σε αυτό????

Ευχαριστω πολυ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Σου προτεινο αυτο το site αρκει να γινεις μελος και πιστευω να βρεις αυτο που ψαχνεις

http://www.topsony.com

αν και πρεπει να εχουν ενα προβλημα με τον server τους τωρα προσφατα, δεν ξερω δοκιμασετο

Δημοσ.
Εκανα τη γνωστη πατάτα να flashάρω το k750 σε w800....:evil:

Από τότε ψάχνω το ελληνικό firmware για να το επαναφέρω (emea 3 , cid 49).

Σου δημιούργησε προβλήματα η μετατροπή και ήθελες να το επαναφέρεις; Μετέτρεψα κι εγώ το δικό μου k750i διότι μετά από 2 χρόνια μου ήρθε να το αναβαθμίσω με το εργαλείο της SE αλλά η αναβάθμιση απέτυχε με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί σωστά το κινητό μου, να έχω μόνο αγγλικά κτλ. Για την ώρα το κινητό μου ως w800 λειτουργεί μια χαρά χωρίς να το έχω πολυψάξει...

Ta brika telika tzapa μετα απο ωρες googling....και εκανα τη μετατροπη !Αν καποιος αλλος τα χρειαστει ας στειλει pm

Τη διαδικασία επαναφοράς πώς ακριβώς την έκανες; Χρησιμοποίησες το τελευταίο ελληνικό firmware;

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

:) :) :) Ta brika telika tzapa μετα απο ωρες googling....και εκανα τη μετατροπη !Αν καποιος αλλος τα χρειαστει ας στειλει pm

mporeis na me boi8iseis gt ekana kai egw tin idia patata kai den exw kinito twra!!!!twra anoigi kai grafei please wait mono kai den anoigi kolaei ekei!!!!thanks prokatabolika!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...