Προς το περιεχόμενο

Αγορά οθόνης 19''.Τα φώτα σας....

laios23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.Ηρθε επιτελους ο καιρος να αλλαξω την οθονη μου και θελω να παρω κατι σε TFT 19''.

ειμαι αναμεσα σε 2 οθονες LG

1)http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168550

2)http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168545

ποια προτεινεται??βλεπω πολλες ταινιες και παιζω και παιχνιδακια αρκετα....απο καρτα γραφικων εχω μια 6600 GT η οποια ομως σε βαθος τριμηνου το πολυ θα αντικατασταθει απο καποια νεοτερη...7900 η 8600 ελπιζω....

Eχετε να προτεινεται κατι καλυτερο σε 19'' παντα????ευχαριστω

Δημοσ.

Από ότι βλέπω θες 19" κανονική...

Αυτές που έχεις επιλέξει είναι λίγο ακριβές λόγω design και εγώ πιστεύω πως η πρώτη δεν τα αξίζει τα λεφτά της (έχει και 160/160 και όχι 170/170 γωνία θέασης και δεν ξέρω πόσο θα "χάνει" ειδικά στις ταινίες...)

Είχε φέρει το e-shop 2 κομμάτια με 2ms απόδοση, καλή φωτεινώτητα, καλό κοντράστ και 170άρες γωνίες θέασης αλλά τώρα δεν είναι σε διαθεσημότητα (ήταν γύρω στο 220-240)...

Δημοσ.

Thes opos kai dipote 19"??Giati den koitas se parapanw intses p.x. 22" kai me ligotera lefta apo autes pou les?

Gia des..

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168581 alla einai wide

i kai auti http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168556 ligo pio akrivi vevea alla pali einai mesa sto budget sou..

Sou proteinw megaluteres giati apo oti eipes thes na vlepeis tainies kai 22" wide gia tainia einai oti prepei..

Skepsou to..

Δημοσ.

File mou protaseis polles yparxoune kai malista poly anoteres apo tis LG, alla eksartatai apo to budget sou. An epimeineis gia 19ara tote kalutera na pas se ayti: http://www.zero1.gr/product_info.php?cPath=86&products_id=33271, i opoia einai poly anoteri apo tis 2 LG pou exeis yp'opsin sou kai o logos einai aplos... foraei MVA panel anti gia to ftinotero TN ton LG. Gia 22ara pou proteine o koumos exo enstasi kai os pros to eidos tou panel (TN) alla kyrios giati tha xreiasteis mia arketa dynatoteri karta apo mia 8600 gia na trekseis games stin native analysi tis.

Δημοσ.
File mou protaseis polles yparxoune kai malista poly anoteres apo tis LG, alla eksartatai apo to budget sou. An epimeineis gia 19ara tote kalutera na pas se ayti: http://www.zero1.gr/product_info.php?cPath=86&products_id=33271, i opoia einai poly anoteri apo tis 2 LG pou exeis yp'opsin sou kai o logos einai aplos... foraei MVA panel anti gia to ftinotero TN ton LG.

Μήπως ρε παιδιά το έχουμε παρακάνει με τα {P, M}VA panels; Γιατί αν δεν είσαι γραφίστας - επαγγελματίας φωτογράφος ή κάτι παραπλήσιο δεν έχεις λόγο για να σε απασχολεί τόσο πολύ η τέλεια χρωματική απόδοση. Ακόμα και η γωνία θέασης είναι μάλλον παρατραβηγμένο θέμα. Ποιος ο λόγος να επιλέξω ένα μοντέλο με 170 μοίρες και όχι ένα με 160, όταν είμαι πάντα ακριβώς μπροστά από την οθόνη;

Εγώ έχω την LG 1970HR-BF εδώ και μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το μόνο πράγμα που θα ήθελα είναι η ρύθμιση ύψους. Μόνο αυτό λείπει (ΙΜΗΟ). Και επίσης, έχω και zero pixel εγγύηση που δεν ξέρω αν ισχύει στην περίπτωση της Philips. Και πιστέψτε με, έχω δει οθόνες με καμμένα pixel και είναι πολύ ενοχλητικό πράγμα.

Δημοσ.
Μήπως ρε παιδιά το έχουμε παρακάνει με τα {P, M}VA panels; Γιατί αν δεν είσαι γραφίστας - επαγγελματίας φωτογράφος ή κάτι παραπλήσιο δεν έχεις λόγο για να σε απασχολεί τόσο πολύ η τέλεια χρωματική απόδοση. Ακόμα και η γωνία θέασης είναι μάλλον παρατραβηγμένο θέμα. Ποιος ο λόγος να επιλέξω ένα μοντέλο με 170 μοίρες και όχι ένα με 160, όταν είμαι πάντα ακριβώς μπροστά από την οθόνη;

Εγώ έχω την LG 1970HR-BF εδώ και μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το μόνο πράγμα που θα ήθελα είναι η ρύθμιση ύψους. Μόνο αυτό λείπει (ΙΜΗΟ). Και επίσης, έχω και zero pixel εγγύηση που δεν ξέρω αν ισχύει στην περίπτωση της Philips. Και πιστέψτε με, έχω δει οθόνες με καμμένα pixel και είναι πολύ ενοχλητικό πράγμα.

για το πρώτο συμφωνώ...ΕΚΤΟΣ αμα θέλεις ακόμα καλύτερη χρωματική απόδοση και διαθέτει και τα ?...

για το δεύτερο νομίζω πως έχεις λίγο άδικο. Εγώ θα πάω για 22" και όταν βλέπω ταινείες κάθομαι στο κρεβάτι (και στην 17" που έχω CRT βέβαια) άμα είναι λίγο να μην "κοιτάει" η οθ'ονη προς τα εμένα αρχίζει και "χάνει"...

Δημοσ.
για το πρώτο συμφωνώ...ΕΚΤΟΣ αμα θέλεις ακόμα καλύτερη χρωματική απόδοση και διαθέτει και τα ?...

για το δεύτερο νομίζω πως έχεις λίγο άδικο. Εγώ θα πάω για 22" και όταν βλέπω ταινείες κάθομαι στο κρεβάτι (και στην 17" που έχω CRT βέβαια) άμα είναι λίγο να μην "κοιτάει" η οθ'ονη προς τα εμένα αρχίζει και "χάνει"...

Ε, ναι... αν κάνεις τέτοιου είδους χρήση έχεις ένα σχετικό πρόβλημα :-D

Και επίσης, επειδή δε θα είσαι σε ανάλογο ύψος με αυτό της οθόνης, μπορεί να χάνει περισσότερο. Οι γωνίες θέασης στον κατακόρυφο άξονα είναι σαφώς μικρότερες απ' ότι στον οριζόντιο.

Δημοσ.

Episis oi gonies theasis pou dilonoune diaforetikoi kataskevastes idion panel (TN diladi) einai me diafortetika standards (alloi me 10:1 contrast kai alloi me 5:1). Etsi kataligoune na mperdevoune ithelimena tous katanalotes. Se genikes grammes oi 160 me ti 170 moires einai to idio pragma.

Oso gia to Philips Anon Ymous den leo oti einai kalytero mono kai mono logo panel alla episis vgike kalytero sto sygkritiko tou RAM, akrivos pano apo tin 1960 kai tin dikia sou othoni i opoia vgike 3i. Episis i Philips dinei akrivos tin idia 0-pixel eggyisi me tin LG kathos einai sypmaragogi se epipedo panel (LG-Philips panel) alla oxi rythmiseon. To ksero kala giati xreiastike na mou allaksoune tin 1i mou 190X7, i opoia foraei to idio panel me tin dikia sou, logo kollimenou pixel.

Δημοσ.

πηγα και ειδα απο κοντα τα 2 μοντελα της LG που προανεφερα και μου αρεσαν σαν σχεδιασμο και γενικοτερα σαν αποδοση(ειχε και πολλες αλλες οθονες να συγκρινω ζωντανα και μεταξυ των αλλων και ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ).προσεξα ομως οτι δεν ειναι crystalbrite τα 2 συγκεκριμενα μοντελα...εχετε υποψιν σας κατι καλο σε crystalbrite???νομιζω οτι ειναι πιο ζωντανα και καλυτερα τα χρωματα

Δημοσ.
πηγα και ειδα απο κοντα τα 2 μοντελα της LG που προανεφερα και μου αρεσαν σαν σχεδιασμο και γενικοτερα σαν αποδοση(ειχε και πολλες αλλες οθονες να συγκρινω ζωντανα και μεταξυ των αλλων και ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ).προσεξα ομως οτι δεν ειναι crystalbrite τα 2 συγκεκριμενα μοντελα...εχετε υποψιν σας κατι καλο σε crystalbrite???νομιζω οτι ειναι πιο ζωντανα και καλυτερα τα χρωματα

http://www.zero1.gr/product_info.php?cPath=86&products_id=24617

An kai TN poly kalo monitor me tin gnosti koryfaia poiotita tis NEC kai lampera xromata logo crystal bright. Omos kostizei akriva...

Δημοσ.

Δεν ξέρω κάποιο μοντέλο που να έχει crystalbrite, αλλά απ' όσο γνωρίζω δεν κάνει μόνο πιο ζωντανά τα χρώματα. Γενικότερα, κάνει γυαλιστερή την επιφάνεια της οθόνης και αυτό δεν είναι πολύ καλό. Ανάλογα με τον φωτισμό μπορεί να έχεις ένα σχετικό πρόβλημα. Απ' ότι έχω διαβάσει μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ενοχλητικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...