Προς το περιεχόμενο

AMD HD2900XT VS 8800ULTRA!

overclockerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
astous file na klene pou skasan 500 kai 700 euro gia na paroun katestramenes kartes pou meta apo ligo kairo h tha tis pane gia petama h tha tous kaoun,h problimatikh nvidia tous koroidepse ,mono gia kanena chipset na ftiaxnei kanei auth h etairia kai auta 3cooler theloun gia na mhn kaoun,ama den eixe agorasei thn 3dfx tha eixe klisi kai den tha ebgenan oi iprtimhmenes moufokartes ths

Tι λες ρε χαμένε?!

ΕΓΏ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΑ 2 ΚΆΡΤΕΣ 2900ΧΤ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ.

Αν νομίζεις οτι η Αti είναι πιο αξιοπιστη,τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Tι λες ρε χαμένε?!

ΕΓΏ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΑ 2 ΚΆΡΤΕΣ 2900ΧΤ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ.

TI?! auto einai ADYNATON! eisai profanws sykofanths kai provato ths Nvidia :P :p :P :p :P

Δημοσ.
Pappou let's keep the tones down ...

Let the kid continue leaving, in his own little world ... :mrgreen:

To έγραψα με μεγαλά για να το διαβάσει στα σίγουρα. ;)

TI?! auto einai ADYNATON! eisai profanws sykofanths kai provato ths Nvidia :P :p :P :p :P

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Tι λες ρε χαμένε?!

strabogiano traba peta thn karta sou mhn parei fotia to pc sou gia petama einai gtx ultra light kai tetoia

6550 2,33~3,09 xwreis reuma,me mama psixtra

nf66-t1 eVga nvidia ultrla i650 +reuma chipset+bus

transcend 2x800~866 2giga 1,8reuma

ati gecube 2900xt gpu808~ram2010

750w thermaltake

80g hhd

+8coolers apo kamena trofodotika +3gia to chipset gia na mhn liosei

Δημοσ.

Ναι και εγώ πήρα την 2900 γιατί δεν ήθελα την απόδοση τιμής που μου πρόσφερε η 8800 τα διπλά καρέ και τον μικρότερο θόρυβο μην είμαστε πλεονέκτες… τι λέτε ρε καμία 2900 δεν μπορεί να φτάσει την 8800GTX πόσο δηλαδή την Ultra, πουθενά! Τι 1-2 καρέ και άντε 10 πολλές φορές είναι τα διπλά, χώρια που με την GTS 320 που κλοκάρετε και στον ουρανό δεν υπάρχει καμία σύγκριση έλεος…

Δημοσ.

το γνωστο ΠΑΝΔΕΜΟΝΙο ΑΤΙ-Nvdia κατα την αποψη μου και επειδει εχω μια η 2900χτ για τα λεφτα της ειναι οτι καλυτερο υπαρχει.Το ιδιο παει για την 8800 εινα ικαλη στα λεφτα της.

Δν μπρειτε να συγκρινετε 2 καρτες τον οποιων ημια εχει διπλασια τιμη.

Η καθεμια ειναι καλη για τα λεφτα της.

Τωρα βεβαια υπαρχει οτ θεμα πως για να συγκρινεις μαι 2900χτ με μια 8800πρεπει να της κανεις να εχουν το ιδιο ποσο αρα εχουμε και λεμε 2χ2900>8800θλτρα>2900χτ :).

Για τιμη αποδοση :)

And keep your voices low.Somebody may hear arguing for nothing :)

Δημοσ.
astous file na klene pou skasan 500 kai 700 euro gia na paroun katestramenes kartes pou meta apo ligo kairo h tha tis pane gia petama h tha tous kaoun,h problimatikh nvidia tous koroidepse ,mono gia kanena chipset na ftiaxnei kanei auth h etairia kai auta 3cooler theloun gia na mhn kaoun,ama den eixe agorasei thn 3dfx tha eixe klisi kai den tha ebgenan oi iprtimhmenes moufokartes ths

τι λε ρε το ατομο.Θα το δει και κανενας θα γινουμε ρεζιλη....

Tι λες ρε χαμένε?!

αμ αυτο που το ιδες γραμενο????

Οχι οτι κατι με τα 2 μελη αλλα μην λεμε και τρελα.Εχουνε περασει και απο τις 2 εταιριες καρτες και και των 2 ητανε καλες για τους δικους τους λογους.

Ποτε δν μπηκα στο κοπο να τις συγκρινω.

ΥΓ:Αλλα αν διαλεγα θα προτ\ημουσα ΑΤΙ για λογους αποδοσης-τιμης.

Δημοσ.
strabogiano traba peta thn karta sou mhn parei fotia to pc sou gia petama einai gtx ultra light kai tetoia

6550 2,33~3,09 xwreis reuma,me mama psixtra

nf66-t1 eVga nvidia ultrla i650 +reuma chipset+bus

transcend 2x800~866 2giga 1,8reuma

ati gecube 2900xt gpu808~ram2010

750w thermaltake

80g hhd

+8coolers apo kamena trofodotika +3gia to chipset gia na mhn liosei

Please stop ! Cause I am going to jump off the balcony with what I am reading ! :shock: Πού σε βρήκανε ? Στα Cheetos ? :P

Δημοσ.

Όπως είχα γράψει σε προηγούμενο post κρίμα για όσους διαβάζουν το θέμα για να ενημερωθούν σχετικά με τις αγορές τους και δεν είναι γνώστες του αθλήματος και διαβάζουν post διάφορων κολλημένων.

Η 8800gtx είναι από τις πιο πετυχημένες κάρτες γραφικών σε όλους τους τομείς για την εποχή που βγήκε και για τα λεφτά που κάνει. Ήταν η πρώτη μου nvidia κάρτα που έβαλα ποτέ σε υπολογιστή μου και όχι γιατί έγινα ξαφνικά nvidia fan αλλά γιατί ήταν πραγματικά καλή. Μπορεί σε λίγο καιρό η ATI να κάνει ότι είχε κάνει τότε με την 9700 και να μαγέψει πάλι.

Να κρατάτε τα κολλήματά σας για τον εαυτό σας και να μην γράφετε ότι σας κατέβει...λυπηθήτε τα παιδιά που διαβάζουν τις βλακείες που γράφετε για να ενημερωθούν

Δημοσ.
Η 8800gtx είναι από τις πιο πετυχημένες κάρτες γραφικών σε όλους τους τομείς για την εποχή που βγήκε και για τα λεφτά που κάνει

Ετσι ακριβως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...