maouris Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 ksekina to pc k to monitor menei svisto k to mono pou akouw einai ena beep ka8e 2 sec.ekana reset ta bios alla pali tpt vgazontas ti mpataria.ti lete na einai??
Kagkouros Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μου φαίνετε πως είναι η κάρτα γραφικών? Πείραξες τίποτα τώρα τελευταία?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Τσεκαρε καρτα γραφικων και ραμ (βγαλτες και ξαναβαλτες)...
manosmod Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 βαρα και κανα δυο δυνατες σφαλιαρες στο κουτι...
Kagkouros Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 βαρα και κανα δυο δυνατες σφαλιαρες στο κουτι... χαχαχαχχαχαχαχχαχααχχαχαχ lol
frenzy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 ksekina to pc k to monitor menei svisto k to mono pou akouw einai ena beep ka8e 2 sec.ekana reset ta bios alla pali tpt vgazontas ti mpataria.ti lete na einai?? Σε award bios 1 μακρύ μπιπ είναι μνήμη -βγαλτη και ξαναβαλτη. Συνεχές μπιπ είναι μνήμη και/ή καρτα γραφικων -επανατοποθέτησε και τα δυο. Σε Phoenix bios δεν υπαρχει νομίζω ένα μπιπ ως μήνυμα λαθους οπότε αν έχεις phoenix άκουσε καλά και πόσταρε την ακολουθία μπιπς.
maouris Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 evgala kai ksanaevala k ti karta kai tis ram apo prin alla tpt k telika me mia sfaliara panw sto kouti tou perase...
washcloud Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 ...απλά τα πράγματα:το pc σου είναι θηλυκό....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Αρα κατι αλλο δεν εκανε επαφη πληρως ή δεν τα ειχες βαλει καλα ή ηταν τιγκα στη σκονη που ηθελε ταρακουνημα. Προσεχε μονο τωρα την ωρα που δουλευεις στο pc μη το σκουντηξεις γιατι μπορει να ημιξαναχαλασει... Το ιδιο παθαινα κι εγω με ραμ που ηταν τιγκα στη σκονη...
panaathas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 to pio eleino ftiaksimo ypologisti!(xaxaaxaxaaxaaxaxaxaxaxaxa)....to systima den einai mono thiliko einai kai ksanthia!
maouris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 entaksei vasika to pc ei8ele na to valw sto mpanio gia na ka8arisei na tou valw kai sampouan elaia k teteia... aman dn aksizei dn to prosexeis...genous 8ilikou eipame
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.