spirosta Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Αλλη μία απάντηση θέλω να δώσει και ναι!!! θα μπει στα ιστορικά του insomnia!!!
pusher Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 pantos pera apo tin plaka an kikloforisei tetio paixnidi tha ntrepomai na tou apefthino to logo kai oloi oisi den ton pistevete ... Ένα project για τη σχολή μου κάνω και όλοι οι συνεργάτες κρατάμε αντίγραφο και back up. Πόσο μάλλον όταν υλοποιείται ένα έργο με budget αρκετά εκατομμύρια ?!
firegarden Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 pantos pera apo tin plaka an kikloforisei tetio paixnidi tha ntrepomai na tou apefthino to logo kai oloi oisi den ton pistevete ... Θα ηθελα να σε ρωτησω:οταν αλλαζεις nickname,αλλαζεις και ΙΡ ή οχι;;
phovos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 αμα το βγαλετε εγω θα ειμαι καπως ετσι παντως....
T-Bag Bagwell Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Θα ηθελα να σε ρωτησω:οταν αλλαζεις nickname,αλλαζεις και ΙΡ ή οχι;; :confused:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 pantos pera apo tin plaka an kikloforisei tetio paixnidi tha ntrepomai na tou apefthino to logo kai oloi oisi den ton pistevete ... Ποιό είναι το "tetoio"?
firegarden Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 :confused: Μη δινεις σημασια, τα δικα μου λεω. Μολις φας το ban και διαγραφουν και οι 2 λογαριασμοι σου,τοτε θα καταλαβεις τι εννοω...
Toufas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 re psile pou einai ta grafia ston imito? stis keraies dipla? i tha mas peis oti epiase fotia ston virona?
T-Bag Bagwell Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Μη δινεις σημασια, τα δικα μου λεω. Μολις φας το ban και διαγραφουν και οι 2 λογαριασμοι σου,τοτε θα καταλαβεις τι εννοω... den exo deeyetto logariasmo....
johnnieB Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 fwtia sthn lewforo thryle ole ole na prolavw na dw thn seira gia na mpw sto nohma tou paixnidiou amesws
xpapias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δύο παρατηρήσεις, αφού το topic εξ'αρχής πάει για φούντο. 1. Γιατί το insomnia σέρνεται; 2. Φιλε firegarden άλλαξε την υπογραφή σου. Αυτό με το fiesta δεν φαίνεται παρά μόνο αν είσαι μέλος στο forum των 4Τ.
horsepower Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 den exo deeyetto logariasmo.... παιδιά είναι προφανές ότι ο φίλος μας είναι φανατικός του PB όπως μαρτύρα και το όνομα του και οι ελπίδες που τρέφει για να είναι το όλο project αλήθεια και μόλις είδε να κοροϊδεύουμε έκανε κατευθείαν λογαριασμό για να μας αλλάξει γνωμη...δεν μας απάντησες φίλε zippo για το πως έγινε η επαφή με το NBC?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.