Ziperia Studios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα σας Πρίν 18 μέρες ακριβώς είχα ανακοίνώσει το παιχνίδι PRISON BREAK:The Official Game Of The TV Series Η αναπτυξη του παιχνιδιού είχε αρχίσει απο 7 Ιουλίου και θα κυκλοφορούσε Χριστουγεννα του 2008! Τα γραφεά μας σταγαζόνουσαν στον Υμμητό ο οποιος 25/8/07 πηρε φωτια, κάηκαν εντελώς,ολο το υλικό καταστράφηκε! Τραγική ειρωνία θα ελεγα αφού 1 Σεπτεμβρίου θα έβαζα screenshots Θα κυκλοφορίσει (και αν) 2011! Σας ευχαριστώ θερμά για την προσοχή σας!
olatalefta Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 ε ναι ειναι πολυ λογικο να ειναι ολο το υλικο σε ενα κτιριο k να πηρε κ φωτια το κτιριο
Voodooman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Διάβαζα και το άλλο thread που ανοίχτηκε για το prison break από το ziperia studios. Δηλαδή ξεκινήσατε ένα τέτοιο project και δεν κρατήσατε back up κάπου, σε κανένα DVD, σε κανένα άλλο PC εκτός γραφείου, σε κανένα φλασάκι βρε αδερφέ;;;; Είναι αυτό ποτέ δυνατόν;;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Είχατε πάρει άδεια για να κάνετε αυτό το official παιχνίδι; Αρχίσατε 7 Ιουλίου και σε έξη μήνες θα το τελειώνατε?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Λεει χριστουγεννα του 2008....
Stormwatch Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Ηδη τα χρηματηστηρια παγκοσμιως εχουν συγκλονιστει...ο Nasdaq εκανε βουτια
Voodooman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Και εμένα με τρώει το πληκτρολόγιό μου να γράψω διάφορα, αλλά δεν τολμώ να φανταστώ ότι υπάρχει κάποιος τόσο γελοίος που να κάνει τέτοια πλάκα και να ανακατεύει στην πλάκα του και τις πυρκαγιές.
Ziperia Studios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 δεν κανω πλακα με τις μεγαλες φωτιες Ηλεια και Αλιβερι... φωτια υπηρχε και στον ΥΜΜΗΤΟ οχι τοσο σημαντικη αφου εσβησε σε ενα τεταρτο...
Ziperia Studios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 και για αλλη μια φορα με προσβαλεται και δεν καταλαβαινω και το λογο...
horsepower Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Ηδη τα χρηματηστηρια παγκοσμιως εχουν συγκλονιστει...ο Nasdaq εκανε βουτια αχαχαχα...μην κοροϊδεύεται ρε σεις..αχαχαχαχα...δεν μπορώ...πάνε και τα συμβόλαια δηλαδή της συγχωνευσης με την ΕΑ?
firegarden Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Τα γραφεά μας σταγαζόνουσαν στον Υμμητό Επειδη τα ελληνικα μου δεν ειναι και τοσο καλα, μπορεις να μου εξηγησεις τι σημαινει η λεξη "σταγαζονουσαν"; Τραγική ειρωνία θα ελεγα αφού 1 Σεπτεμβρίου θα έβαζα screenshots Θα κυκλοφορίσει (και αν) 2011! (Βολικη) ατυχία ρε γμτ... δεν κανω πλακα με τις μεγαλες φωτιες Ηλεια και Αλιβερι... Δλδ παραδεχεσαι οτι κανεις πλακα με τη "μικρη" φωτια στον Υμηττο;
Ziperia Studios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Επειδη τα ελληνικα μου δεν ειναι και τοσο καλα, μπορεις να μου εξηγησεις τι σημαινει η λεξη "σταγαζονουσαν"; (Βολικη) ατυχία ρε γμτ... Δλδ παραδεχεσαι οτι κανεις πλακα με τη "μικρη" φωτια στον Υμηττο; :???::???::???: με εχετε φερει στα ορια μου λοιπον το ξαναλαω ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Καλα χαλαρα... Μονο ενα πραγμα εξηγησε: Πως γινεται να μην παρθει ενα backup...
Ziperia Studios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 ΠΡΟΣ MODS ΚΛEΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΙΕΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΡΠΑΣΤΟ... LOCK
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.