mariner Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Παιδιά καλησπέρα σε όλους.Απο χθές διαπίστωσα πρόβλημα και στο τηλεφωνο μου.Εδώ και ένα μήνα ειμαι στο 2play της forthnet το οποίο αν εξαιρέσεις τις πρώτες μέρες που τρόμαξα να λύσω τα προβλήματα στην συνέχεια δεν είχα κάτι μέχρι που χθές κατάλαβα ότι δεν μπορώ να πάρω τηλ κανονικά.Τι εννοώ κανονικά?Κάποιες στιγμές παίρνω και κάνει ενα περίεργο σήμα κατειλημμένου και αμέσως μετά μπορεί να καλέσει κανονικά.Βγάζω όλα τα καλώδια του ιντερνετ και αφήνω μόνο του τηλ και πάλι τα ίδια.Ιντερνετ έχω κανονικά.Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ.
atropa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 tha se gelaso alla edo agia paraskevi mou to ekane kai emena tis teleftees 3 meres. opou kai na paro milai kai gia na sigourefto pira to kinito mou to opio milage..? an me paroun omos ola ok! an xanasimvi exo parei kateftian tilefono kai tha paisei kraximo.
GioKorn Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 to idio problima antimetopisa kai go simera oli mera...kata diastimata otan prospathousa na kaleso ena noumero mou ebgaze oti milaei...pira tilefono alla den mporousan na dosoun kamia exigisi...as elpisoume na min xanasimbei....an kai xlomo to kobo..
alexb_10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 καλημέρα. μήπως είναι και αυτό εξαιτίας των πυρκαϊών?
spargy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 καλημέρα. μήπως είναι και αυτό εξαιτίας των πυρκαϊών? Πιθανότατα εάν η 4net είχε το κέντρο της στην Ζαχάρω Ηλείας!! Από όσο μπορώ να γνωρίζω όμως δεν είναι εκεί.. Έβαλα και εγω 2play, από internet μια χαρά, αλλά από τηλεφωνία ΧΑΛΙΑ. Με skype ακούω καλύτερα να φανταστείτε. Η φωνή είναι σαν να έρχεται από την Αυστραλία τόσο σε εισερχόμενες όσο και σε εξερχόμενες, για να μην πω για την χαμένη αναγνώριση των εισερχομένων κλήσεων... Θέμα ασυμβατότητας των τηλ συσκευών που υποστηρίζουν αναγνώριση με τα κέντρα της 4net,μου είπε ο προιστάμενος του τεχνικού τμήματος, μεταξύ των οποίων και η δική μου siemens 3000. Σε ερώτηση μου ποιες τηλ συσκευές υποστηρίζονται τώρα και λειτουργούν, ο ανωτέρω ΔΕΝ μπορούσε να μου απαντήσει!!! Μου έρχεται να αναφωνήσω ΖΗΤΩ Ο ΟΤΕ!!
spirosta Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Κάπου είχα διαβάσει ότι μερικές παλαιότερες συσκευές μπορεί να κάνουν προβλήματα ή να μην δουλεύουν σωστά επειδή τα συστήματα της forthnet είναι αρκετά νεώτερα! Το θέμα ειναι δεν μπορούν να μας πουν έστω μερικά που να δουλεύουν σωστά να ξέρουμε και εμείς τι κάνουμε?
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 apla an kai auto pou tha po einai ligo geniko to leo pros olous pio pano.an exete prizakia tou ote pou exoun piknoti apo piso xilomakai petama.
azio Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 paidia to idio akrivos provlima k ego...arxika kateilimeno...meta kalei...den me akoune oi alloi katholou!!! Kamia eksigisi omos de vrisko!!ti doulia exoun oi pyrkagies athina eimaste..Aste p to texniko tmima den apantaei edo k meres..
danaos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Εγώ ο παλιομοδίτης που έμεινα στον (Π)ΟΤΕ δεν έχω κανένα πρόβλημα...
spargy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 apla an kai auto pou tha po einai ligo geniko to leo pros olous pio pano.an exete prizakia tou ote pou exoun piknoti apo piso xilomakai petama. Για δώσε παραπάνω πληροφορίες.. Το έχεις δοκιμάσει;; ή υποθέτεις οτι θα δουλέψει;;
xolloth Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 εγω εβαλα ενα σπλιτερακι οταν μου πρωτορθε το 2play μεταξυ μπριζαs και καλωδιου τηλεφωνου,και δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι σημερα.
Mafias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Αν αφαιρεσω το γεγονος οτι αραια και που μου κοβεται η συνομιλια και πρεπει να ξανακαλεσω,οτι σπανιως συναντω κατηλλειμενο σημα ενω πρακτικως δεν υπαρχει,κατα τα αλλα και αναγνωριση κλησης εχω,και καθαρη τηλεφωνικη συνομιλια εχω.Γενικοτερα,προς το παρον,ειμαι ευχαριστημενος με τις υπηρεσιες που μου παρεχονται απο τη Forthnet.
alexb_10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 ρε παιδιά αυτό με τις πυρκαϊες το είπα γιατί κάπου εδω μέσα το διάβασα για το ιντερνετ οτι είχε πρόβλημα.... Μη με φάτε κιόλας
mariosre Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 ρε παιδιά αυτό με τις πυρκαϊες το είπα γιατί κάπου εδω μέσα το διάβασα για το ιντερνετ οτι είχε πρόβλημα.... Μη με φάτε κιόλας εγω παντως δεν πειναω τωρα
mariner Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Παιδία σήμερα απο ώρες αναμονής στο τηλ κατάφερα και τους έκανα άνω κάτω.Νομίζω οτι τελικά κατάλαβα τι θέλουν,ΠΙΝΕΛΙΚΙΑ.Δεύτερη φορά απο τότε που ξεκίνησα στο 2πλαι που παίρνω τηλ και γίνετε χαμός και μόλις γυρνάω σπίτι όλα είναι εντάξει.Σήμερα λοιπόν μου είπαν οτι κάποιο λάθος σύνδεσης απο το κέντρο προκαλεί όλα τα παραπάνω προβλήματα που αναφέρατε και εσείς.Απλά απο την fortnet στέλνουν το πρόβλημα του καθενός σαν βλάβη στο κέντρο τους και απο εκεί όταν το θυμηθεί κάποιος τεχνικός το κοιτάει(υπάρχει και περίπτωση και να μην το θυμηθεί βέβαια και τότε μας αφήνουν καιρό χωρίς τηλ.)Παιδιά θέλουν πίεση και σε καμία περίπτωση μην επαναπαυεστε απο τα "θα σας πάρουμε σε λίγο,αφήστε μας να το δούμε κτλ".Κρατήστε τα ονόματα των υπαλλήλων που μιλάτε και δεσμευστε τους.Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μείνει μήνες χωρίς τηλ επειδή περιμένουν ακόμα να τους πάρει ο τεχνικός απο την forthnet.Όλα τα παραπάνω είναι θέμα λεπτών προκειμένο να λυθούν και δυστυχώς μας κοροιδεύουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.