Wise_One Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Χαίρετε και πάλι με μία νέα ερώτηση. Κάνοντας χρήση του Notepad++ και του command line, με την εντολή Test >> Test.cpp εισάγω το outpur του προγράμματος στο source file. Υπάρχει κάποιος παρόμοιος τρόπος να το κάνω με το Bloodshed DevC++; Κάποια εντολή προφανώς; Απ' τη στιγμή που ανοίγει Δοκίμασα να τρέξω το εκτελέσιμο από νέο command line και δίνοντας την εντολή, μου βγάζει μήνυμα ότι "το αρχείο χρησιμοποιείται από άλλο πρόγραμμα" ή κάτι παρόμοιο. Αρα πάμε μάλλον σ' εντολή...
bookysmell2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δεν κατάλαβα ποιος είναι ο λόγος που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πρώτη μέθοδο; Ο CMD διαθέτει την εντολή Test.exe > Output.txt που μπορεί να περάσει την έξοδο στο αρχείο Output.txt αντί της οθόνης. Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που δεν θέλεις/μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό; Διευκρίνησέ μου λίγο τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις ...
Wise_One Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μα αυτό μπορώ να το κάνω με το cmd! Αλλά δε μπορώ να βάλω την έξοδο στο .cpp διότι ο Bloodshed μου λέει ότι το αρχείο χρησιμοποιείται από άλλο πρόγραμμα. Θέλω να κάνω αυτό ακριβώς που λες. Με την Test >> Test.cpp θέλω να περάσω τα αποτελέσματα του προγράμματος στο source. Αλλά δε μπορώ με τον Bloodshed μιας και κάθε φορά ανοίγει δικό του cmd. Επομένως πιστεύω πως υπάρχει εντολή που μόλις τελειώσει το πρόγραμμα, παίρνει την έξοδο και τη σουτάρει στο .cpp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.