Προς το περιεχόμενο

HELP....


KOURABIES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το linux είναι ουσιαστικά ο πυρήνας (αυτό που έδωσε παραπάνω ο firewalker) των πάρα πολλών διανομων. Όποια διανομή και να θες με ένα απλό search θα βρεις την τελευταία έκδοση. Δεν χρειάζεται torrent. Συνήθως βρίσκεις από τις επίσημες σελίδες direct download του iso (πρόταση ubuntu 7.04, ίσως η πιο φιλική διανομή, http://www.ubuntu.com).

 

Συμβουλή και κατα κάποιο τρόπο απαίτηση: ΚΑΝE SEARCH ό,τι θες, στο φόρουμ, στο google, παντού...ΠΡΙΝ κάνεις καινούργιο thread.

 

Απ'ότι κατάλαβα τουλάχιστον (διόρθωσε με) είσαι καινούργιος και τώρα ψάχνεσαι με linux. Και γω παιδευόμουνα καιρό και πριν λίγες μέρες κατάφερα να βάλω. Ό,τι πρόβλημα σου παρουσιαστεί υπάρχει λύση, ψάξτην και μην το παρατήσεις γιατι πολλοί χρήστες αποθαρρήνονται και αφήνουν την προσπάθεια με το linux.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η διαφορά του Ubuntu από το Kubuntu είναι στο γραφικό περιβάλλον. Το πρώτο χρησιμοποιεί Gnome και το δεύτερο KDE. Κατέβασε τα και τα δύο για να δεις τις διαφορές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θα κατεβάσεις και ubuntu και kubuntu. Θα κατεβάσεις τη μία και μετά μέσα από αυτή θα εγκαταστήσεις μέσω internet τις βιβλιοθήκες της άλλης. Χοντρικά μιλώντας η διαφορά είναι στην ποικιλία των εφαρμογών

 

Μην αγχώνεσαι!:mrgreen::mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...