xanoutas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Καλημέρα!Έχω ένα κουτί Thermaltake Shark. To κουτί γενικά ήταν αρκετά αθόρυβο. Στην προσπάθεια μου να βρω την κατάλληλη ψύκτρα για τον επεξεργαστή μου (περισσότερα εδώ) μου έφερε ένας φίλος την δικιά του ψύκτρα για να δούμε πως τα πάει με τον δικό μου επεξεργαστή.Για να την βάλουμε, βγάλαμε την μητρική επειδή έπρεπε να βγει το backplate.Το πρόβλημα είναι ότι από τότε και μετά ακούγεται ένας εκνευριστικός ήχος , ο οποίος έρχεται και φεύγει σαν κύμα κάθε 20 δευτερόλεπτα περίπου. Έλυσα όλο το κουτί και ξαναβίδωσα/έσφυξα τα πάντα! Έβαλα πλαστικές ροδέλες(σαν παξιμάδια) εκεί που βιδώνουν οι ανεμιστήρες του κουτιού και το τροφοδοτικό.Αλλά ο ενοχλητικός θόρυβος παραμένει! Πιστεύω ότι κάτι συντονίζεται με το κουτί, γιατί αν πιάσω το πάνω "καπάκι" του κουτιού όταν κάνει αυτόν τον θόρυβο , αυτός μειώνεται κατά πολύ, σχεδόν σταματάει . Έχετε καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω;
Vaggelovich Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δοκίμασε να κολλήσεις μια τσίχλα από τη μέσα μεριά του κουτιού μερικές φορές σταματάει το συντονισμό..Ξαναελεγξε αν έχεις βίδες λασκαρισμένες και σφίξε τις καλά
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 kai to basiko einai vres apo pou erxetai o ixos kai tin ton prokalei prin psaxneis pos tha ton stamatiseis
Ardov Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτό το έχω πάθει εγώ με το κουτί των 250 ΕΥΡΩ της Thermaltake. Το Kandalf LCS. Ορισμένες φορές συντονίζεται με την αντλία της υδρόψυξης και κάνει ενα διαπεραστικό τρίξιμο που πραγματικά με τρελαίνει. Με 2-3 φάπες έστρωνε αλλα επανερχόταν σε λίγα λεπτά. Απο τότε που έβαλα πλαστικές πατούρες απο κάτω και έσφιξα την αντλία λίγο πιο πολύ στη βάση, ο ήχος σταμάτησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.