Material_Defender_1032 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2002 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2002 Έχω ένα mouse 3 πλήκτρων, πριν είχα Windows 98 αλλά επειδή βάλαμε καινούργιο σκληρό στο pc, έβαλα τα 98SE, και δεν μου αναγνωρίζει το μεσαίο πλήκτρο. Επειδή όμως ο αδερφός μου χρησιμοποιεί ένα IntelliMouse Optical USB, στο πρόγραμμα που είχε το mouse είχα καταφέρει να κάνω μια κομπίνα έτσι ώστε να το αναγνωρίσει ως απλό MS mouse με ροδέλα και ας μην είχε (και έτσι το μεσαίο λειτουργούσε σαν το πάτημα της ροδέλας), τώρα όμως στα 98SE που προσπαθώ να κάνω την ίδια κομπίνα δεν μου πετυχαίνει και μου το αναγνωρίζει ως Basic mouse με 2 πλήκτρα. Μήπως ξέρετε κανένα εύκολο τρόπο για να ενεργοποιήσω το μεσαίο πλήκτρο (το ποντίκι είναι αυτό που είχε το PcMaster δώρο πριν από λίγους μήνες), είτε μέσω drivers είτε μέσω του προγράμματος της MS? Ευχαριστώ πολύ! Material Defender 1032
madsc Δημοσ. 12 Αυγούστου 2002 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2002 Στο περιοδικό που το βρήκες δεν γράφει που θα βρεις τους drivers ή δεν τους έχει μέσα στο cd; sc
Material_Defender_1032 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2002 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2002 Τίποτα. Ήταν το mouse με την θήκη του. Και δεν έγραφε κάτι ιδιαίτερο. Ούτε το cd/περιοδικό πρέπει να έχει κάτι. Material Defender 1032
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.