Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Toτε ή δε ξερεις καλά τους φιλους σου ή προσπαθεις να τους καλυψεις λογω της φιλιας σας. :twisted: Δεν εισαι σε θεση να ξερεις εσυ καλυτερα τους φιλους μου οπως δεν ειμαι σε θεση εγω να ξερω τους δικους σου.Αν παρολα αυτα που γραφτηκαν επιμενεις τοτε ....τι να πω !!!!ΕΛΕΟΣ !!!!
erzetgkouv Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτο που ειμαι σε θεση να ξερω ειναι η αδικαιολογητη επιθεση που δεχτηκα απο τους φιλους σου και η υποστηριξη που ετρεξες να τους δωσεις(σαν φιλος που εισαι...) Τι εννοεις οτι "επιμενω παρολαυτα που γραφτηκαν"? Μηπως επιμενουν αλλοι?
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτο που ειμαι σε θεση να ξερω ειναι η αδικαιολογητη επιθεση που δεχτηκα απο τους φιλους σου και η υποστηριξη που ετρεξες να τους δωσεις(σαν φιλος που εισαι...)Τι εννοεις οτι "επιμενω παρολαυτα που γραφτηκαν"? Μηπως επιμενουν αλλοι? Αντιγραφω απο οτι εχεις γραψει: "Οπως ειπα, ειναι απολυτως σιγουρο οτι παλιοτερα (μπορει και ως σημερα) ισχυε το οτι μπορουσες να αφησεις τον εναντι και να τα πληρωσεις ολα μαζι στον εκκαθαριστικο." Αυτο δεν ισχυει ουτε ισχυε ποτε !!! Οσο γαι τους φιλους μου τους υποστηριζω οταν εχουν δικιο και εχουν γιατι ξερουν.Αν ειχαν αδικο θα εκανα ισως τον ...Κινεζο αλλα δεν θα επαιρνα το μερος τους με τιποτα !!!!
insomniaK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Εο! Σχετικά με τις φιλίες δε το λύνετε με πμ. Αμαρτία είναι να κλειδωθεί το θέμα που δίνει χρήσιμες πληροφορίες.
erzetgkouv Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Αντιγραφω απο οτι εχεις γραψει: "Οπως ειπα, ειναι απολυτως σιγουρο οτι παλιοτερα (μπορει και ως σημερα) ισχυε το οτι μπορουσες να αφησεις τον εναντι και να τα πληρωσεις ολα μαζι στον εκκαθαριστικο." Αυτο δεν ισχυει ουτε ισχυε ποτε !!! Και ισχυε(το ξερω απο μενα τον ιδιο) και ισχυει ακομα (το εμαθα απο συγγενεις). Το θεμα ειναι, οπως μου ειπατε εδω, οτι δεν ειναι νομοτυπο. Προφανως εσυ οταν μιλας για ισχυ εννοεις τη νομικη, εγω εννοω την πρακτικη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Και ισχυε(το ξερω απο μενα τον ιδιο) και ισχυει ακομα (το εμαθα απο συγγενεις).Το θεμα ειναι, οπως μου ειπατε εδω, οτι δεν ειναι νομοτυπο. Προφανως εσυ οταν μιλας για ισχυ εννοεις τη νομικη, εγω εννοω την πρακτικη. Μονο που η νομικη ισχυ ειναι ισχυροτερη απο την πρακτικη ανα πασα στιγμη. Καλυτερα να ρωτας καποιον που εκ της δουλειας του ξερει παρα συγγενεις. Εγω τελειωνω εδω !!!!
Petza Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε Γιάννη έλεος παράτα τον Αν θέλει κανένας άλλος καμιά διευκρίνηση και γνωρίζουμε ευχαρίστως να βοηθήσουμε αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με τελειωμένη υπόθεση (* το είπε η θεία) πάντως η "συνομιλία" μου άφησε μια πικρή γεύση , κάτι σαν να προσπαθούσα να πείσω τον Κατμαν ας πούμε
Dr.Strangelove Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 πάντως η "συνομιλία" μου άφησε μια πικρή γεύση , κάτι σαν να προσπαθούσα να πείσω τον Κατμαν ας πούμε Έλα τώρα, μη γίνεσαι αγενής ...προς τον Κατμαν
jakegate7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Παίδες τώρα το δίαβασα (Είμαι με χίλια με Γίαννη Πλάτανο)... Τέλος Πάντων ΕΡΩΤΗΣΗ:Τώρα έβαλα τλφ πόσο ερχεται περίπου τα πάγια μόνο και πόσο χρεώνει ο ΟΤΕ την σύνδεση στο Ιnternet ανά ώρα με dial-up connection..
erzetgkouv Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μονο που η νομικη ισχυ ειναι ισχυροτερη απο την πρακτικη ανα πασα στιγμη.Καλυτερα να ρωτας καποιον που εκ της δουλειας του ξερει παρα συγγενεις. Εγω τελειωνω εδω !!!! H νομικη λεει να γκρεμιζονται τα αυθαιρετα, αν πας μια βολτα στη παραλιακη θα δεις 100δες, αρα που ειναι η ισχυς της? Ρωτησα και της δουλειας για το τυπικο, ρωτησα και τους συγγενεις (που πληρωνουν) για το πρακτικο, το οποιο αλλωστε εχω τσεκαρει και ο ιδιος. Αλλα αυτα τα εγραψα ηδη, καλα δεν διαβαζεις το thread? Σε ενδιαφερει μονο να προσβαλλεις για να κανεις το κομματι σου? πάντως η "συνομιλία" μου άφησε μια πικρή γεύση , κάτι σαν να προσπαθούσα να πείσω τον Κατμαν ας πούμε Έλα τώρα, μη γίνεσαι αγενής ...προς τον Κατμαν Δεν υπαρχει αμφιβλια οτι ο Κατμαν εχει περισσοτερο μυαλο απο σας τους δυο που ειστε σκετα τουβλα Η πικρη γευση που αφησε εμενα η συνομιλια, Petza, ειναι οτι καποιοι ανθρωποι(νεαρα παιδια, βασικα) δεν καταλαβαινουν τι τους λενε και επιμενουν με μανια σε αυτο που θελουν να περασουν οπωσδηποτε. Κι αν δεν τους υπακουσεις τοτε σε βγαζουν κατμαν ή οτι αλλο. Αυτα τα παιδια εχουν προβλημα δυστυχως και οταν βγουν στο πραγματικο κοσμο θα φανε πολλες σφαλιαρες απ τη ζωη Αν θέλει κανένας άλλος καμιά διευκρίνηση και γνωρίζουμε ευχαρίστως να βοηθήσουμε αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με τελειωμένη υπόθεση (* το είπε η θεία) Ποια "θεια" βρε κακομοιρη, αυτο καταλαβες εσυ απ το thread??Το σιγουρο ειναι οτι εγω ή "κανενας αλλος" που λες, δεν περιμενουμε εσενα για να μας κανεις διευκρινησεις...τι την εχεις δει, Φωτεινος Παντογνωστης ή εγκυκλοπαιδεια Παπυρους-Λαρους? Για συνελθε λιγο:twisted:
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 HΔεν υπαρχει αμφιβλια οτι ο Κατμαν εχει περισσοτερο μυαλο απο σας τους δυο που ειστε σκετα τουβλα Τα τουβλα εχουν μεγαλυτερη αξια απο τους φελους !!!!:mrgreen:
erzetgkouv Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Τα τουβλα εχουν μεγαλυτερη αξια απο τους φελους !!!!:mrgreen: +1000 Ευχαριστω που με διορθωσες. Τουλαχιστον εχεις αυτοκριτικη:grin:
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 +1000Ευχαριστω που με διορθωσες. Τουλαχιστον εχεις αυτοκριτικη:grin: Μαλλον εσυ δεν εχεις καθρεπτη μπροστα σου !!!
vasso286 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Για να σας λύσω την απορία σας λέω τα εξής: Η ΔΕΗ δεν έχει τη δυνατότητα ή την πρόθεση να κόβει όλες τις παροχές που οι λογαριασμοί τους είναι ανεξόφλήτοι και για το λόγο αυτό προηγούνται οι εκκαθαριστικοί λογαρισμοί. Τυπικά αυτό δεν σημαίνει ούτε σήμαινε ποτέ ότι ο καταναλωτής έχει την επιλογή να μην πληρώσει το έναντι και να τα αφήσει για τον εκκαθαριστικό. Εννοείται ότι αν πάει ΔΕΗτζής να κόψει την παροχή ενός διαμερίσματος, που χρωστάει 350,00€ για παράδειγμα, θα κόψει και τους υπόλοιπους ανεξόφλητους της πολυκατοικίας, εφόσον, όπως ξέρετε όλοι, τα ρολόγια βρίσκονται όλα μαζί. Ελπίζω να σας κατατόπισα.
KWSN_Men Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδιά, μην το συνεχίζετε. Αφού βλέπετε, υπάρχει πρόβλημα και σοβαρό μάλιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.