Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ πάντως παραδίνομαι Κι εγω φιλτατε συντεκνε !!!!
erzetgkouv Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω πέσει κάτω από τα γέλια. Πραγματι... ειναι κατι σαν το Παρα Πεντε, ή τα σκετσακια του "μ'αγαπας-σ'αγαπω":-D Λοιπον, απ οτι φαινεται θεωρητικα δεν επιτρεπεται αλλα πρακτικα εφαρμοζεται. Case closed:mrgreen:
KWSN_Men Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Θεωρητικά δεν επιτρέπεται, πρακτικά κινδυνεύεις ανα πάσα στιγμή να σου το κόψουν. Και θα συμφωνήσω, το να είσαι εριστικός και αγενής απέναντι σε ανθρώπους που προσπαθούν να σε βοηθήσουν είναι μεγάλη καφρίλα (για να το πω ευγενικά).
Petza Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια εδάφιο 3 του 141 [Ο', 140] Ψαλμού του Δαβίδ: «Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόµατί µου και θύραν περιοχής περί τα χείλη µου». Σε μετάφραση αποδίδεται ως: «Βάλε μου, Κύριε, φρουρά στο στόμα μου φράχτη στη θύρα των χειλιών μου» Αυτή η προτροπή-ευχή λέγεται για να αποφύγει το ίδιο το άτομο να εκστομίσει ό,τι θα ήθελε να πει, δηλαδή συνεκδοχικά ο δικαιολογημένος μεν, αλλά απρεπής του λόγος, να μείνει φυλακισμένος μέσα στο στόμα του. Παρόμοια σε χρήση έκφραση με διαφορετικό ωστόσο νοηματικό περιεχόμενο, περικλείεται στην πρόταση: "Πίσω μου σ΄ έχω Σατανά"
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια εδάφιο 3 του 141 [Ο', 140] Ψαλμού του Δαβίδ: «Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόµατί µου και θύραν περιοχής περί τα χείλη µου». Σε μετάφραση αποδίδεται ως: «Βάλε μου, Κύριε, φρουρά στο στόμα μου φράχτη στη θύρα των χειλιών μου» Αυτή η προτροπή-ευχή λέγεται για να αποφύγει το ίδιο το άτομο να εκστομίσει ό,τι θα ήθελε να πει, δηλαδή συνεκδοχικά ο δικαιολογημένος μεν, αλλά απρεπής του λόγος, να μείνει φυλακισμένος μέσα στο στόμα του. Παρόμοια σε χρήση έκφραση με διαφορετικό ωστόσο νοηματικό περιεχόμενο, περικλείεται στην πρόταση: "Πίσω μου σ΄ έχω Σατανά" Αψογος !!!!Με εκανες και γελασα !!!!:-D
titikos46 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Ηρθε ο λογαρισμος της ευδαπ,ολα καλα καλοκαιρι ε ανεβηκε λιγο,αλλα εχει στην δεξια στηλη μια χρεωση,χωρις να αναλυει απο που προερχετε,αναγραφει ''απο λογαριασμος σας'' 8,5 ευρω.Απο ευδαπ ειναι μεσα εδω να μου πει,απο δεη ειδα εχουμε τον Platano ο οποιος ειναι κατατοπιστικος,αλλα κανενας απο ευδαπ ειναι?
Dr.Strangelove Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Όπως το περιγράφεις, μάλλον είναι απλήρωτος ο προηγούμενος λογαριασμός. Δεν γράφει επάνω στην στήλη "Προηγούμενες οφειλές";
erzetgkouv Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 KWSN_Men και Petza, φαινεται οτι σας τρωει να δημιουργειτε καυγαδες... ΚWSN, oπως ειπωθηκε, δεν κινδυνευεις να στο κοψουν, ειναι παγια τακτικη που ακολουθει πολυς κοσμος, εχει γινει συνηθεια και δεν το εχουν κοψει σε κανενα. Αρα πρακτικα εφαρμοζεται. Εριστικοι και αγενεις ηταν αλλοι. Εγω δεν ειμαι ποτέ τετοιος γιατι δεν ειναι στο χαραχτηρα μου. Θα το διαπιστωσεις διαβαζοντας ολο το thread, Petza, αυτες οι εβραϊκες μπουρδες που εγραψες προφανως συνιστωνται σε σενα.
KWSN_Men Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Είναι πρακτική στην Εθνική να πηγαίνουμε με πάνω από 120 που είναι το όριο. Ως επί το πλείστον χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι. Δε σημαίνει όμως ότι πρακτικά επίσης δεν κινδυνεύουμε ανα πάσα στιγμή να μας γράψουν. Έτσι απλά. Και ναι, είσαι αγενής.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 KWSN_Men και Petza, φαινεται οτι σας τρωει να δημιουργειτε καυγαδες... Επειδη τυχαινει να τους ξερω και τους δυο μονο τετοια προθεση δεν εχει ο χαρακτηρας τους...Αλλοι κανουν οτι δεν καταλαβαινουν (ελπιζω μονο να κανουν οτι δεν καταλαβαινουν...).
Petza Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Petza, αυτες οι εβραϊκες μπουρδες που εγραψες προφανως συνιστωνται σε σενα. εννοείτε και πίστεψε με, κάνω πολύ μεγάλη προσπάθεια να κρατηθώ. γιατί μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος (μετά από τόσες διευκρινήσεις) που να συνεχίζει να λεει αυτά που υποστηρίζεις Άρα είμαι πεπεισμένος 100% ότι μας κοροϊδεύεις Για το μόνο που μετανιώνω είναι ο χρόνος που αφιέρωσα,
21century Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Ειναι πασιφανες οτι η ΔΕΗ χρησιμοποιει πολλα τερτιπια για να...στρογγυλεψει την τσεπη μας την στιγμη που το εχουν μονοπωλιο...
Xvipes Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ ακόμα πάντως τσατίζομαι που κάθε φορά πληρώνω τα κερατιάτικα της ΕΡΤ(T-shirt o_O). στην τελική αφού παίρνει τόσα λεφτά γιατί πρέπει να βλέπουμε τόσες διαφημίσεις κάθε φορά... anyway i smell lock...
erzetgkouv Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Είναι πρακτική στην Εθνική να πηγαίνουμε με πάνω από 120 που είναι το όριο. Ως επί το πλείστον χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι.Δε σημαίνει όμως ότι πρακτικά επίσης δεν κινδυνεύουμε ανα πάσα στιγμή να μας γράψουν. Έτσι απλά. Και ναι, είσαι αγενής. Aντιθετα, εσυ εισαι αγενης. Αυτο για τηνν Εθνικη ειναι ατυχης συγκριση και δε σε βοηθαει: Συνεχεια γραφουν κοσμο που περναει το οριο ταχυτητας αλλα κανενας δε παθαινει τιποτα αν αφησει τον Εναντι και τον πληρωσει στον Εκκαθαριστικο, οπως αναλυθηκε. Επειδη τυχαινει να τους ξερω και τους δυο μονο τετοια προθεση δεν εχει ο χαρακτηρας τους...Toτε ή δε ξερεις καλά τους φιλους σου ή προσπαθεις να τους καλυψεις λογω της φιλιας σας. και πίστεψε με, κάνω πολύ μεγάλη προσπάθεια να κρατηθώ.Kι εγω ακομα μεγαλυτερη. Γιατι εχω συναντησει πολυ αυτον τον τυπο του φορουμιτη που προσπαθει να δημιουργει αδικαιολογητα εντασεις και τζερτζελε και παντα προσπαθω να αποφυγω την παγιδα.γιατί μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος (μετά από τόσες διευκρινήσεις) που να συνεχίζει να λεει αυτά που υποστηρίζειςΆρα είμαι πεπεισμένος 100% ότι μας κοροϊδεύεις Για το μόνο που μετανιώνω είναι ο χρόνος που αφιέρωσα, Προφανως δεν εχεις καταλαβει και πολλα απ το thread οποτε σου συνιστω να το ξαναδιαβασεις: το θεμα δεν ηταν να καταλαβω κατι εγω, ουτε και ελαβα ολες τις διευκρινησεις που ζητησα. Αλλα και ποιος σου ειπε οτι ειμαι υποχρεωμενος να ακολουθω τυφλα τη π@π@ρι@ του καθε πικραμενου, ειδικα οταν εχει συμπεριφορα σα τη δικη σου?? Ελπιζω να μην μου αφιερωσεις αλλο απ τον πολυτιμο χρονο σου, αφου μετανιωσες, οπως ειπες:twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.