dimitris74 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 ασχετο σχετικό. να κοιτάτε πάντα τους λογαριασμους μηπως σας έρχεται δυο φορές εναντί και μετα ο εκκαθαριστικός. ειναι ο συνηθισμένος τρόπος να σας κλεβουν νομιμα.
erzetgkouv Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 λοιπόν αφού επικαλείσαι το τι γράφει ο λογαριασμός.Αν το γυρίσεις πίσω εκεί που λέει Χρήσιμες Πληροφορίες 3. Η επιχείρηση εφαρμόζει την τετραμηνιαία καταμέτρηση με διμηνιαία έκδοση λογαριασμών Έτσι εκδίδεται ένας λογαριασμός ΕΝΑΝΤΙ καταναλώσεως τετραμήνου και ένας ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ Για την έκδοση του ΕΝΑΝΤΙλογαριασμού λαμβάνονται υπόψιν καταναλώσεις που πραγματοποιήσατε κατά το τελευταίο έτος Σου απάντησαν ήδη 2 υπάλληλοι της ΔΕΗ με 17 χρόνια ο ένας και 19 ο άλλος αν δεν σου φτάνει πήγαινε βρες ένα συνομήλικό σου και ρώτα τον Μαλλον βρισκεσαι σε συγχιση ή δεν διαβασες προσεκτικα τι ειπωθηκε. Αυτα που λες οτι γραφει πανω τα εχω διαβασει προ πολλου και φυσικα δεν ειναι αυτα το ζητουμενο μου. Απο τους 2 υπαλληλους της ΔΕΗ ελπιζω αυριο να εχουμε μια εγκυρη απαντηση. Αλλα ο ενας που πηρε θεση και ειπε οτι δεν θυμαται σιγουρα κανει λαθος αφου εγω ο ιδιος ή οι γονεις μου στο παρελθον αφησαμε πολλες φορες απληρωτο τον Εναντι και πληρωσαμε στον Εκκαθαριατικο στο τελος της 4μηνιας. Θες να μας βγαλεις οικογενειακως τρελους???? Οσο για την ηλικια, το 24 ειχε γραφτει κατα λαθος και τωρα διορθωθηκε. Ειμαι πολυ μεγαλύτερος(μακαρι να μουν 24:-D)
Lomar Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Αααα! Τώρα κατάλαβα! thnks! τα έπαιξα για μια στιγμή, νόμιζα πως θα πληρώσω 160. Κοιταξα τις οδηγίες σου και τους λογαριασμούς ξανά, τελικά θα πληρώσω τα 85 του ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ, επειδή δεν είχα πληρώσει τον ΕΝΑΝΤΙ.
Petza Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Μαλλον βρισκεσαι σε συγχιση ή δεν διαβασες προσεκτικα τι ειπωθηκε. Αυτα που λες οτι γραφει πανω τα εχω διαβασει προ πολλου και φυσικα δεν ειναι αυτα το ζητουμενο μου. Απο τους 2 υπαλληλους της ΔΕΗ ελπιζω αυριο να εχουμε μια εγκυρη απαντηση. Αλλα ο ενας που πηρε θεση και ειπε οτι δεν θυμαται σιγουρα κανει λαθος αφου εγω ο ιδιος ή οι γονεις μου στο παρελθον αφησαμε πολλες φορες απληρωτο τον Εναντι και πληρωσαμε στον Εκκαθαριατικο στο τελος της 4μηνιας. Θες να μας βγαλεις οικογενειακως τρελους???? Οσο για την ηλικια, το 24 ειχε γραφτει κατα λαθος και τωρα διορθωθηκε. Ειμαι πολυ μεγαλύτερος(μακαρι να μουν 24:-D) Για να δούμε τώρα ποιος βρίσκεται σε σύγχυση Tου ετους? Μηπως εννοεις του τετραμηνου? Ο εναντι λογ/σμος, οπως ο ιδιος γραφει πανω, ειναι ενας λογ/σμος για τον οποιο λαμβανονται υποψη οι τελευταιες καταναλωσεις, δηλ. γινεται μια εκτιμηση βασει του τι συνηθως καταναλωνεις. Τι γράφει το έντυπο?? Για την έκδοση του ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμού λαμβάνονται υπόψιν καταναλώσεις που πραγματοποιήσατε κατά το τελευταίο έτος Παλιότερα τις διακοπές τις έκαναν συνεργεία της ΔΕΗ που όπως καταλαβαίνεις υπήρχε ελαστικότητα , αυτό δεν σημαίνει ότι είχες το δικαίωμα να μην τον πληρώσεις , απλά κάναν τα στραβά μάτια. Τα τελευταία χρόνια έχουν μπει στο παιχνίδι ιδιώτες - λαμόγια που έχουν πάρει εργολαβικά αυτή την δουλειά , πληρώνουν και πληρώνονται με το κομμάτι όπως σου είπε και ο Γιάννης. Αλλά εσύ ...δεν Καταρχην να επισημανω οτι τα περι κοψιματος ρευματος, τοκους υπερημεριας, αυστηρους εργολαβους κλπ. ειναι εκτος θεματος και ελπιζω να μην ξανα αναφερθουν. Ελπίζω και εγώ στο αύριο να τα ξαναδιαβάσεις ποιο προσεκτικά
Petza Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Αααα! Τώρα κατάλαβα! thnks! τα έπαιξα για μια στιγμή, νόμιζα πως θα πληρώσω 160. Κοιταξα τις οδηγίες σου και τους λογαριασμούς ξανά, τελικά θα πληρώσω τα 85 του ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ, επειδή δεν είχα πληρώσει τον ΕΝΑΝΤΙ. Αν ΔΕΝ έχεις πληρώσει τον έναντι θα πληρώσεις όλο το ποσό Αν τον έχεις πληρώσει θα πληρώσεις 85
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Συναδελφε Petza τα ειπες ολα...Εγω απλα σιωπω !!!!:-D:-D:-D
Lomar Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δηλαδή τώρα που έχω απλήρωτο και τον εναντι κ τον εκκαθαριστικο; θα παει: τελικο ποσο= εκκαθαριστικος + εναντι;= 85+75=160?; αμαν....
astrat Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 +1 Σε Petza και Γιάννη. Απορώ πως τα απλά πράγματα γίνονται δύσκολα.
Silok Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Σχετικα με την εξοφληση,ο λογ/σμος <ΕΝΑΝΤΙ> που ερχεται το 1ο διμηνο, υπαρχει η επιλογη να μεινει απληρωτος και να πληρωθει μαζι με τον εκκαθαριστικο το επομενο διμηνο, ή πρεπει να πληρωθει υποχρεωτικα? NAI ΠΡΕΠΕΙ να τον πληρώσεις. Καταρχην να επισημανω οτι τα περι κοψιματος ρευματος, τοκους υπερημεριας, αυστηρους εργολαβους κλπ. ειναι εκτος θεματος και ελπιζω να μην ξανα αναφερθουν. Οπως ειπα, ειναι απολυτως σιγουρο οτι παλιοτερα (μπορει και ως σημερα) ισχυε το οτι μπορουσες να αφησεις τον εναντι και να τα πληρωσεις ολα μαζι στον εκκαθαριστικο. Φιλε Γιαννη, αφου δουλευεις κιολας στη ΔΕΗ θα ειναι πολυ ευκολο να ρωτησεις την υπηρεσια σου τι ακριβως ισχυε/ισχυει πανω στο θεμα αυτο και να μας πεις αυριο. Tου ετους? Μηπως εννοεις του τετραμηνου? Ο εναντι λογ/σμος, οπως ο ιδιος γραφει πανω, ειναι ενας λογ/σμος για τον οποιο λαμβανονται υποψη οι τελευταιες καταναλωσεις, δηλ. γινεται μια εκτιμηση βασει του τι συνηθως καταναλωνεις. Δεν αποκλειεται στον εκκαθ/κο να εχεις επιστροφη, εφοσον κανεις μικροτερη καταναλώση. Εσύ να τον αφήνεις αλλά άν στο κόψουν κάποια στιγμή μην ρωτήσεις το ΓΙΑΤΙ αφού δεν θέλεις να ξέρεις.Κάθονται οι άλλοι και σου εξηγούν τι μπορεί να σου συμβεί και για ποιούς λόγους αλλά επειδή εσένα δεν έτυχε να σου το κόψουν οι άλλοι που σου εξηγούν δεν ξέρουν μάλλον τι τους γίνεται. Μην πληρώσεις ούτε τον εκκαθαριστικό.Δεν θα στο κόψουν αλλά μην ρωτάς το γιατί.Σε ένα φίλο μου έτυχε ΠΑΛΙΑ. Αν θέλεις δοκίμασέ το.
random Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 άσχετο-σχετικό κι εγώ Παλιότερα τις διακοπές τις έκαναν συνεργεία της ΔΕΗ που όπως καταλαβαίνεις υπήρχε ελαστικότητα , αυτό δεν σημαίνει ότι είχες το δικαίωμα να μην τον πληρώσεις , απλά κάναν τα στραβά μάτια.Τα τελευταία χρόνια έχουν μπει στο παιχνίδι ιδιώτες - λαμόγια που έχουν πάρει εργολαβικά αυτή την δουλειά μην βιάζεσαι να σταμπάρεις τους εργολάβους ως λαμόγια :twisted: , και το προηγούμενο καθεστώς ως "ΟΚ" ... ερώτηση εσυ που εισαι "μεσα": Αν σου κόψουν το ρεύμα, για να στο επανασυνδέσει η εταιρεία, σου ζηταει απλά να εξοφλησεις τις χρωστουμενες καταναλώσεις? ή σου ζητάει και πληρωμή κάποιου "εξτρά", όπως κι αν το ονομάζει αυτό (τελη επανασύνδεσης, προστιμο, τελη διακοπής ή δεν ξερω τι ) ??? Στο προηγούμενο καθεστώς (διακοπές απο μόνιμους υπαλλήλους) δεν ξερεις τίποτα για περιπτώσεις συννενόησης υπαλλήλου-πελάτη ? που - ενίοτε με ενα μικρό χατζιρλίκι στην τσεπούλα - ο υπαλληλος επιστρεφει "άπραγος" στην υπηρεσία, και πριν προλάβει να επαναπρογραμματιστει η διακοπή, ο πελατης εμφανιζεται, πληρώνει ή διακανονίζει, και γλυτώνει διακοπή, "πρόστιμο", κλπ. ? λέω μήπως... :-| :???:
Petza Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 άσχετο-σχετικό κι εγώ μην βιάζεσαι να σταμπάρεις τους εργολάβους ως λαμόγια :twisted: , και το προηγούμενο καθεστώς ως "ΟΚ" ... ερώτηση εσυ που εισαι "μεσα": Αν σου κόψουν το ρεύμα, για να στο επανασυνδέσει η εταιρεία, σου ζηταει απλά να εξοφλησεις τις χρωστουμενες καταναλώσεις? ή σου ζητάει και πληρωμή κάποιου "εξτρά", όπως κι αν το ονομάζει αυτό (τελη επανασύνδεσης, προστιμο, τελη διακοπής ή δεν ξερω τι ) ??? Στο προηγούμενο καθεστώς (διακοπές απο μόνιμους υπαλλήλους) δεν ξερεις τίποτα για περιπτώσεις συννενόησης υπαλλήλου-πελάτη ? που - ενίοτε με ενα μικρό χατζιρλίκι στην τσεπούλα - ο υπαλληλος επιστρεφει "άπραγος" στην υπηρεσία, και πριν προλάβει να επαναπρογραμματιστει η διακοπή, ο πελατης εμφανιζεται, πληρώνει ή διακανονίζει, και γλυτώνει διακοπή, "πρόστιμο", κλπ. ? λέω μήπως... :-| :???: Random εσύ πως θα χαρακτήριζες "ανθρώπους" που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πάρουν το "κοματιάτικο" χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τίποτα. ούτε αν ο άλλος λείπει σε διακοπές αν είναι άρρωστος αν αν αν αν δεν είπα ότι το προηγούμενο ήταν οκ αλλά στην τελική σίγουρα καλύτερο. προτιμώ να την γλυτώνουν και μερικοί που χρηματίζουν από το να κόβουν το ρεύμα σε γριούλες με 150 ευρώ σύνταξη Αν μου κόψουν το ρεύμα έχω τις ίδιες ακριβώς κυρώσεις με όλους τους καταναλωτές Το μόνο προνόμιο που έχουν οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση έναντι όλων των άλλων είναι η διαφορά χρέωσης Αλλά αυτό δεν είναι επί του παρόντος
Lomar Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Παιδιά τελικά πήγα στη ΔΕΗ σήμερα το πρωί και πλήρωσα μόνο τον εκκαθαριστικό, ο οποίος περιλάμβανε 20? απο τον έναντι, και τον οποίο (τον έναντι εννοώ) τον είχα αφήσει απλήρωτο απο τον Ιούνιο. Δηλαδή με απλήρωτο τον έναντι, πλήρωσα μόνο το ποσό του εκκαθαριστικού. Ο εκκαθαριστικός έληξε μόλις προχθές. Τα συμπεράσματα δικά σας...
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Παιδιά τελικά πήγα στη ΔΕΗ σήμερα το πρωί και πλήρωσα μόνο τον εκκαθαριστικό, ο οποίος περιλάμβανε 20? απο τον έναντι, και τον οποίο (τον έναντι εννοώ) τον είχα αφήσει απλήρωτο απο τον Ιούνιο. Δηλαδή με απλήρωτο τον έναντι, πλήρωσα μόνο το ποσό του εκκαθαριστικού. Ο εκκαθαριστικός έληξε μόλις προχθές. Τα συμπεράσματα δικά σας... Θελεις να πεις οτι απο το ποσο του εναντι πληρωσες μονο 20 ευρω ενω ηταν μεγαλυτερος ο εναντι ????
random Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Αν μου κόψουν το ρεύμα έχω τις ίδιες ακριβώς κυρώσεις με όλους τους καταναλωτές δεν εννοούσα τίποτα σε σχεση με διαφορετική αντιμετώπιση ενός υπαλλήλου της ΔΕΗ (και ταυτόχρονα καταναλωτή) σε σχέση με την αντιμετώπιση των υπολοίπων. γενικά, οποιος και να εισαι, αν ζητήσεις επανασύνδεση μετα απο διακοπή λόγω απλήρωτων, δεν επιβαρυνεσαι με ενα "προστιμο" ? αυτο έγραψα. οτι αν προλάβεις (επειδη καποιος σε "ειδοποιεί") να πληρωσεις ή να διακανονισεις το χρέος, πριν εκτελεστει η διακοπή, γλυτώνεις και το πρόστιμο, και έχεις συνεχή παροχή χωρις τη διακοπή. κατι που ενδιαφέρει κυριως τις επιχειρήσεις. οσο για την περιπτωση δικοπών, δεν νομιζω οτι σου κόβουν ρευμα,νερο,τηλέφωνο με 1 ή 2 απλήρωτους λογαριασμους , που σημαινει 1-4 μηνες απουσία απο το σπίτι. Τα όρια ανοχής ειναι μεγαλύτερα. και αν εχεις αντικειμενική δυνατότητα να πληρώσεις (φτώχεια), υπάρχουν αλλοι τρόποι να τα βρεις με τις εταιρείες ΔΕΚΟ, όχι να αγνοεις τους λογαριασμούς.
Lomar Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Γιάννης Platano απ'οτι φαίνεται δν διάβασες τι έγραψα προηγουμένως. ΕΝΑΝΤΙ: 75 ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ: 85
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.