disqualified Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 παιδια επειδη ειμαι καινουριος στα router θα θελα με τη σειρα μου να ρωτησω κατι ηλιθιο. Λοιπον εχω κανει στο ενα pc port forward για ενα application, αν ελω να κανω αλλο ενα επειδη στο single port forwarding ειχε μονο ενα κενο κουτακι απο κατω τι ακριβως κανω για να κανω κι αλλο port forward?(linksys wag200) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 stin proti grammi ena port forward stin deuteri to deutero.apla exei kapoia digmata mesa pou den einai enable .ta allazeis esi auta kai to kaneis enable afou grapseis kai tin ip.sbineis ta pano koinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 οκ ευχαριστω πολυ , αυτο σκεφτομουν να κανω, αφου κανενα δεν ειναι enable και μαλλον δεν χρειαζεται να τα εχω να τα βλεπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 kala katalaves. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.